2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Eklentiler

• IMG_20240209_204320.jpg
    IMG_20240209_204320.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bugün hafif tempolu bol durmalı bir yürüyüş yaptım suan kasığım ağrıyor, batma gibi bir his var. Ağrı çok şiddetli değil ama umarım sorun olmaz 🤨 doktor yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi ama böyle de olunca canım sıkılıyor 😣

Valla onları demedi neden demedi bilmiyorum kendi baktı herşey yolunda dedi cinsiyetide söylemiyordu ben sordum kıza benziyor ama bu haftalarda yanılma olur değişebilir bidaki gelmene netleşir dedi bakalım 🤩
Yaa bende çok merak ediyorum inşallah banada kız derler Allahım çok amin 🥰

Kızlar bugün hafif tempolu bol durmalı bir yürüyüş yaptım suan kasığım ağrıyor, batma gibi bir his var. Ağrı çok şiddetli değil ama umarım sorun olmaz 🤨 doktor yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi ama böyle de olunca canım sıkılıyor 😣
Ben bugün doktora ağrı olayını sordum.
Kasık ve karın ağrılarının normal olduğunu söyledi ama uzun süren ve düzenli bir ağrı olduğunda hemen bakılması gerektiğini söyledi. Ağrının cinsine bağlı yani. Bu arada ben çok şükür hiç lekelenme kanama vs yaşamadım çok şükür. Sizin durumunuzla benimki farklı olabilir

Ben bugün doktora ağrı olayını sordum.
Kasık ve karın ağrılarının normal olduğunu söyledi ama uzun süren ve düzenli bir ağrı olduğunda hemen bakılması gerektiğini söyledi. Ağrının cinsine bağlı yani. Bu arada ben çok şükür hiç lekelenme kanama vs yaşamadım çok şükür. Sizin durumunuzla benimki farklı olabilir
Ben de hamileliğim boyunca yaşamadım canım 12+2 yiz çok şükür 🙌🏻

Kızlar gebelikte ağda yapmanın bir zararı olur mu? Özel bölge dahil
Çok güzel bir soru sormuşsun canım bende epilasyon aleti kullanıyorum ama tedirgin oluyorum kullanırken ağda çok canım yanıyor jilet de çok kalın çıkarıyor tabi o yüzden tercih etmiyorum onları birde tüy dökücü kremler var ama onlar nasıl olur bilmiyorum

Çok güzel bir soru sormuşsun canım bende epilasyon aleti kullanıyorum ama tedirgin oluyorum kullanırken ağda çok canım yanıyor jilet de çok kalın çıkarıyor tabi o yüzden tercih etmiyorum onları birde tüy dökücü kremler var ama onlar nasıl olur bilmiyorum

O tüy dökücü kremler aşırı kimyasal içeriyor asla kullanmayın lütfen

Jilet cok sert cikariyor diye yapmak istemedim tuy dokucu krem de kimyasal oldugu icin sanirim önerilmez. Agda da sert cekildigi icin acaba kasilma vs olur mu diye endiselendim kararsiz kaldim acikcasi

Fark yok kuzu sağlıklı olsunlar da demin dukkanda atistim garson tutmuş kilo almışsın diyor sinirlerimi bozdunpatrona bağırarak dedin biri daha lafederse kafasına pide küreğini yemin olsun vururum dedim hem ben cif canliyim normal göbeğimin çıkması dedim sustularn
Ne güzel demişsin kendilerine ne senin kilo alıp almaman kimi ne ilgilendirir

X