2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba sizin probleminiz neydi impryl kullandınız
Merhaba herhangi bi problem bende de esimdede yoktu. Eczacim önermişti geri dönüşlerimiz çok iyi deneyebilirsin diye. Yumurta kalitesini v.s artiriyormus. Nates q plus kullanıyorduk eşimle birlikte doktorumun tavsiyesiyle ama ondan bı fayda göremedik.Dedim bide bunu deneyeyim ne kaybederim 🤭

Kızlar karın ağrınız var mı sizinde 10 haftalık olduk dünden beri karın agrin var biraz da ishalim üşüttüm mü yada norml mi bu haftada
11+2 olduk biz benim ağrılarım 6. Haftadan beri hiç geçmedi 🤷‍♀️ bunu yazarken bile ağrım var girip çıkıyor ara ara. Ben artık ağrı olmayınca endişeleniyorum😀

Merhaba herhangi bi problem bende de esimdede yoktu. Eczacim önermişti geri dönüşlerimiz çok iyi deneyebilirsin diye. Yumurta kalitesini v.s artiriyormus. Nates q plus kullanıyorduk eşimle birlikte doktorumun tavsiyesiyle ama ondan bı fayda göremedik.Dedim bide bunu deneyeyim ne kaybederim 🤭
Ben 41 yaşındayım 36 yaşından beri beş kere tüp bebek denemesi yaptım hepsi başarısız oldu yumurta kalitesi kötü dediler şimdi 1bucuk aydır ımpryl Redostim omega üç ve folik Asst kullanıyorum eşim de impryl kullanıyor Reddit in yumurta sayısını ımpryl ninde yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum umarım bizde de işe yarar

Bende çalışıyorum devamlı ayaktayım lokantada yemek bolumundeyim yemektir etraftir canım gidiyor şuan varya belim kopuyor sanki
Ayyy ben o bel ağrılarından ölüyordum şuan yıllık iznimi kullandım dayanamadım artık meğer ayakta durmaktanmış inşallah bişey olmaz bebişlerimize sağ Salim alırız inşallah kucaklarımıza

11+2 olduk biz benim ağrılarım 6. Haftadan beri hiç geçmedi 🤷‍♀️ bunu yazarken bile ağrım var girip çıkıyor ara ara. Ben artık ağrı olmayınca endişeleniyorum😀
İşte ben de öyleydim sürekli gelip giden sancılarım var 10+4 bende bugün doktora gittim düşük riski var dedi progestan verdi hapını bende nasıl korkuyorum yoksa

Ben 41 yaşındayım 36 yaşından beri beş kere tüp bebek denemesi yaptım hepsi başarısız oldu yumurta kalitesi kötü dediler şimdi 1bucuk aydır ımpryl Redostim omega üç ve folik Asst kullanıyorum eşim de impryl kullanıyor Reddit in yumurta sayısını ımpryl ninde yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum umarım bizde de işe yarar
Yaa umarım tez zamanda kolaylıkla yavrunuza kavuşursunuz. Bende 35 yasindayim bizde tüp bebek denicektik. Hamile kaldigim aydan sonra dedim bu sefer de olmazsa son artık. Hamile kaldigim ay birde regl bitiminden 3 gün sonra 15 gün boyunca sabah ve gece soğan suyu içtim ben. Açıkçası bununda etkili oldugunu düşünüyorum
Ama impryl dan bende çok memnun kalmıştım umarım bir an önce sizde faydasını gorursunuz😘

Kizlar sanırım enfeksiyonum var. Hafif kaşıntı ve hafif ynma var burda sirkeli su öneren arkadaş vardı. Acaba tekrar söyleyebilir mi. Nasıl yapayım onu söylerse çok sevinirim . Antibiyotige ihtiyaç kalmaz inşallah 🤲

İşte ben de öyleydim sürekli gelip giden sancılarım var 10+4 bende bugün doktora gittim düşük riski var dedi progestan verdi hapını bende nasıl korkuyorum yoksa
Karın ağrısı sadece ben zaten kullanıyorum progestan ama başka herhngi birşeyin varmıydı senin ondan olmasın düşük tehlikesi

Kizlar sanırım enfeksiyonum var. Hafif kaşıntı ve hafif ynma var burda sirkeli su öneren arkadaş vardı. Acaba tekrar söyleyebilir mi. Nasıl yapayım onu söylerse çok sevinirim . Antibiyotige ihtiyaç kalmaz inşallah 🤲
Bende de aynı sorun var az önce doktorumu aradım bol su iç dedi geçmezse idrar tahlili yaptır dedi umarım geçer

Bende de aynı sorun var az önce doktorumu aradım bol su iç dedi geçmezse idrar tahlili yaptır dedi umarım geçer
Ben gün içinde 2 buçuk litre içiyorum. Sadece dün ihmal ettim diye bugün hemen hafiften başladı. Şaka gibi. Vajina girişinde bir sızı oluştu zaten anlamıştım. Sirkeli suyun faydasını gören de yazdı buraya. Düzenli kullanırsak işe yarar inşallah canım. Sen suya yönel canım 3 litre bitir günde. Tahlilde hemen ilaç veriyorlar.

Kullanıyorum ama birṣey değiṣmedi. 15 oldu heryerim ağrıyor
Bi acile başvursan böyle durumlarda hastaneye yatırabiliyorlar besinsiz kaldığın için önceki hamileliğimde sık sık hastaneye yatmıştım bu yüzden bazen bir hafta bazen iki hafta yattığını biliyorum

Doktorun cevap verdi mi canım neden olmuş
Yok kuzum nerde. Sabah anca yazar. Bu saatte hastasına cevap veren doktor kimde varsa öpüp başına koysun .. benim yüksek ihtimal enfeksiyon çünkü hafif yanma var. Yanma WC de oluyor ama kaşıntı da cabası. İlerlemeden önlem alayim. Ve farkettim WC ye girip çıktıktan sonra oldu o vajinal sızı

Evet ya modum yükseldi biraz rüyanın etkisini de daha atlatamadim doktora bı gidebilsen kontrolüme de daha var korkuyorum sanki bugün kaşık ağrılarım başladı gibi
Senle biz aynıyız galiba kilo konusunda bende 52 kiloyum 3 kilo vermiştim ilk iki kiloyu geri aldım
Bende suan 52 olmuşum 48le hamile kaldım 4 kg almışım şimdiden

X