Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttan baskı mı hissediyorsun arada bazen sık sık gelen tekme gibi birşey miKizlar rahim içinde değişik kasılma mi cekilme mi desem bilemedim ama bir sryler oluyor baskiliyotr gibi böyle bir şey yaşayan var mı ? Normal midir ya endişeleniyorum ?
Baskı canım ya tam rahim girişinde ve hala devam ediyor. Acaba enfeksiyon falan mı . Napsam bilemedim.Alttan baskı mı hissediyorsun arada bazen sık sık gelen tekme gibi birşey mi
Anladım canım ben seni doktorunu ara telaş yaptırmk istemem ama benim doktorum her kontrole gittiğimde soruyor var mı baskı diye önemli birşey olduğu için soruyor özel doktorun yok ise acile gitmelisin gecikmeden ne kadardır var uzun süredir miBaskı canım ya tam rahim girişinde ve hala devam ediyor. Acaba enfeksiyon falan mı . Napsam bilemedim.
Uzun suredir derken Bı 5 dakika falan sürdü şuan kesildi ama korktum şimdi ya telaslandim da. Yazdım doktoruma . Kötü bir şey değildir ya inşallahAnladım canım ben seni doktorunu ara telaş yaptırmk istemem ama benim doktorum her kontrole gittiğimde soruyor var mı baskı diye önemli birşey olduğu için soruyor özel doktorun yok ise acile gitmelisin gecikmeden ne kadardır var uzun süredir mi
Yeni mi başladı baskı olmaya yani bugün mu oldu sadece yoksa dün veya diğer günler de varmıydı yani. Telaşlandırmk adına söylemedim kuzum seni doktorum bana her kontrolde sorduğu için dedim doktorunla konuş diye. Solunun üstüne yat dinlen bol bol doktorunda söyler zaten şimdi neyden kaynaklı olduğunuUzun suredir derken Bı 5 dakika falan sürdü şuan kesildi ama korktum şimdi ya telaslandim da. Yazdım doktoruma . Kötü bir şey değildir ya inşallah
Tam olarak nasıl bir his ben de bugün biraz yürüyüş yaptım kasığımda batma gibi bir his oldu. Çok sürmedi geçti. Şimdi uzatırken tekrar hissettim. Ama benim doktorum yürüyüş yapabileceğimi, pilatese başlayabileceğimi söyledi 3 aylık olduk biz ♀Uzun suredir derken Bı 5 dakika falan sürdü şuan kesildi ama korktum şimdi ya telaslandim da. Yazdım doktoruma . Kötü bir şey değildir ya inşallah
Daha önce de oluyordu ama uzun surmuyordu anlık 2 3 dakika öyle geçiyordu. Şimdi 5 dakika falan sürdü. Sızı gibi bir şey. Şuan durmus. Ben nedense enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü kasintim da vardi hafiften. Yok ben teşekkür ederim cevap vermişsiniz en azından. Bekliyorum doktorumu canımYeni mi başladı baskı olmaya yani bugün mu oldu sadece yoksa dün veya diğer günler de varmıydı yani. Telaşlandırmk adına söylemedim kuzum seni doktorum bana her kontrolde sorduğu için dedim doktorunla konuş diye. Solunun üstüne yat dinlen bol bol doktorunda söyler zaten şimdi neyden kaynaklı olduğunu
Doktorum 6 haftalıkken coraspirini bıraktırdı, 8 haftalıkken estrofemi, 10 haftalıkken de progestan fitili elindekini bitirip bırak dedi. Başka da ilaç kullanmadım vitaminlerden başka canım.Ben 10+6 yım 12. Haftada birakicam inşallah siz oksapar kullaniyomusunuz progesteron fitil ignesi corasprin de kullaniyorum ama ben estrofemi sabah ogle akşam 1 tane iciyorum
Yok canım kasik değil. Rahim içinde. Hemen girişe doğru bir sızı hafif baskı oluyordu. Ben de 9.haftamdayumTam olarak nasıl bir his ben de bugün biraz yürüyüş yaptım kasığımda batma gibi bir his oldu. Çok sürmedi geçti. Şimdi uzatırken tekrar hissettim. Ama benim doktorum yürüyüş yapabileceğimi, pilatese başlayabileceğimi söyledi 3 aylık olduk biz ♀
Ben yanlış ifade ettim kendimi vajina girişi işte rahim diyorum ben de ya kafa gitti benimTam olarak nasıl bir his ben de bugün biraz yürüyüş yaptım kasığımda batma gibi bir his oldu. Çok sürmedi geçti. Şimdi uzatırken tekrar hissettim. Ama benim doktorum yürüyüş yapabileceğimi, pilatese başlayabileceğimi söyledi 3 aylık olduk biz ♀
Canım rahim demisim ama vajina girişi olacaktı bahsettiğim sızıYeni mi başladı baskı olmaya yani bugün mu oldu sadece yoksa dün veya diğer günler de varmıydı yani. Telaşlandırmk adına söylemedim kuzum seni doktorum bana her kontrolde sorduğu için dedim doktorunla konuş diye. Solunun üstüne yat dinlen bol bol doktorunda söyler zaten şimdi neyden kaynaklı olduğunu
Ben anladım canım seni tam giriş kısmında oluyor demi sanki tekme gibi sert bir şekildeCanım rahim demisim ama vajina girişi olacaktı bahsettiğim sızı
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım dedigim gibi yorma kendiniDaha önce de oluyordu ama uzun surmuyordu anlık 2 3 dakika öyle geçiyordu. Şimdi 5 dakika falan sürdü. Sızı gibi bir şey. Şuan durmus. Ben nedense enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü kasintim da vardi hafiften. Yok ben teşekkür ederim cevap vermişsiniz en azından. Bekliyorum doktorumu canım
Çok teşekkür ederim sağolunHayırlı haberlerle gel inşallah canım dedigim gibi yorma kendini
Çok fazla kzum ya ilaç falan kullanmıyor musun can mi dayanır o kadar kusmayaKızlar bugün tam 11 kere kustum... geberiyorum resmen