2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar rahim içinde değişik kasılma mi cekilme mi desem bilemedim ama bir sryler oluyor baskiliyotr gibi böyle bir şey yaşayan var mı ? Normal midir ya endişeleniyorum ?

Baskı canım ya tam rahim girişinde ve hala devam ediyor. Acaba enfeksiyon falan mı . Napsam bilemedim.
Anladım canım ben seni doktorunu ara telaş yaptırmk istemem ama benim doktorum her kontrole gittiğimde soruyor var mı baskı diye önemli birşey olduğu için soruyor özel doktorun yok ise acile gitmelisin gecikmeden ne kadardır var uzun süredir mi

Anladım canım ben seni doktorunu ara telaş yaptırmk istemem ama benim doktorum her kontrole gittiğimde soruyor var mı baskı diye önemli birşey olduğu için soruyor özel doktorun yok ise acile gitmelisin gecikmeden ne kadardır var uzun süredir mi
Uzun suredir derken Bı 5 dakika falan sürdü şuan kesildi ama korktum şimdi ya telaslandim da. Yazdım doktoruma . Kötü bir şey değildir ya inşallah

bugün kontrolü olanlarrr…ben gittim çok şükür gayet iyimiş bebeğim. Hatta kızımı da götürdüm farklı bi mutluluk oldu 🥰 benim 3ay önce kadar sol rahmimde bi kist görmüştü başka doktor ama hiç önemli bişey değil zaten kandan da baktık kendi kendine giden adetle atılan türlerden demişti. Yok olduğunu sanıyordum bugünkü yeni doktorum tekrar gördü 5cm görünüyor dedi ben durumu açıkladım, şimdilik önemli bişey değil gibi hiç kafana takma dedi ama bakalım yine de takip ederiz dedi.. Bebek sağ tarafta tutunmuş sanırım. İkili testi yaptır 3hafta sonra sonuçlarda görüşelim dedi..şuan 9+3 biliyordum o 9+1 dedi hayırlısı bakalım 😊 sizde durumlar nedir

Uzun suredir derken Bı 5 dakika falan sürdü şuan kesildi ama korktum şimdi ya telaslandim da. Yazdım doktoruma . Kötü bir şey değildir ya inşallah
Yeni mi başladı baskı olmaya yani bugün mu oldu sadece yoksa dün veya diğer günler de varmıydı yani. Telaşlandırmk adına söylemedim kuzum seni doktorum bana her kontrolde sorduğu için dedim doktorunla konuş diye. Solunun üstüne yat dinlen bol bol doktorunda söyler zaten şimdi neyden kaynaklı olduğunu

Tam olarak nasıl bir his ben de bugün biraz yürüyüş yaptım kasığımda batma gibi bir his oldu. Çok sürmedi geçti. Şimdi uzatırken tekrar hissettim. Ama benim doktorum yürüyüş yapabileceğimi, pilatese başlayabileceğimi söyledi 3 aylık olduk biz 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀

Yeni mi başladı baskı olmaya yani bugün mu oldu sadece yoksa dün veya diğer günler de varmıydı yani. Telaşlandırmk adına söylemedim kuzum seni doktorum bana her kontrolde sorduğu için dedim doktorunla konuş diye. Solunun üstüne yat dinlen bol bol doktorunda söyler zaten şimdi neyden kaynaklı olduğunu
Daha önce de oluyordu ama uzun surmuyordu anlık 2 3 dakika öyle geçiyordu. Şimdi 5 dakika falan sürdü. Sızı gibi bir şey. Şuan durmus. Ben nedense enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü kasintim da vardi hafiften. Yok ben teşekkür ederim cevap vermişsiniz en azından. Bekliyorum doktorumu canım

Ben 10+6 yım 12. Haftada birakicam inşallah siz oksapar kullaniyomusunuz progesteron fitil ignesi corasprin de kullaniyorum ama ben estrofemi sabah ogle akşam 1 tane iciyorum
Doktorum 6 haftalıkken coraspirini bıraktırdı, 8 haftalıkken estrofemi, 10 haftalıkken de progestan fitili elindekini bitirip bırak dedi. Başka da ilaç kullanmadım vitaminlerden başka canım.

Tam olarak nasıl bir his ben de bugün biraz yürüyüş yaptım kasığımda batma gibi bir his oldu. Çok sürmedi geçti. Şimdi uzatırken tekrar hissettim. Ama benim doktorum yürüyüş yapabileceğimi, pilatese başlayabileceğimi söyledi 3 aylık olduk biz 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀
Yok canım kasik değil. Rahim içinde. Hemen girişe doğru bir sızı hafif baskı oluyordu. Ben de 9.haftamdayum

Ben yanlış ifade ettim kendimi vajina girişi işte rahim diyorum ben de ya kafa gitti benim 🙄

Canım rahim demisim ama vajina girişi olacaktı bahsettiğim sızı

Daha önce de oluyordu ama uzun surmuyordu anlık 2 3 dakika öyle geçiyordu. Şimdi 5 dakika falan sürdü. Sızı gibi bir şey. Şuan durmus. Ben nedense enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü kasintim da vardi hafiften. Yok ben teşekkür ederim cevap vermişsiniz en azından. Bekliyorum doktorumu canım
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım dedigim gibi yorma kendini

Kızlar karın ağrınız var mı sizinde 10 haftalık olduk dünden beri karın agrin var biraz da ishalim üşüttüm mü yada norml mi bu haftada

X