2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dün eltim bence sen normal doguramazsin zayıf olanlari sezeryana aliyolar gibi konuştu normalde aramız iyidir ama çok canım sıkıldı eşimde sen nasıl normal doguracaksin seni sezeryan yaparlar demişti sezeryan olmak kötü bir şey mi eşimin kötü niyetli söylemediğini biliyorum dayanamazsın çok ağrın olur gibisinden diyo ama daha doğuma bu kadar varken bu yaklaşım hoşuma gitmedi sezeryan aşırı derecede kötü bı şey gibi niye algılanıyor kötü bı şey mi

Arkadaslar 7+6 haftalik hamileyim biraz is yaptigim zaman kasiklarim adet olacakmisim gibi sanciyor ve sancisi sag dizime vuruyor normal midir
Ben de senden 4 gün öndeyim aynı şekilde, biraz fazla ayakta kalınca kasığıma sancı giriyor. 1 saat kadar oturuyorum geçiyor. Normal yani. Az iş çok dinlenme bunlar da geçecek 🙏

Dün eltim bence sen normal doguramazsin zayıf olanlari sezeryana aliyolar gibi konuştu normalde aramız iyidir ama çok canım sıkıldı eşimde sen nasıl normal doguracaksin seni sezeryan yaparlar demişti sezeryan olmak kötü bir şey mi eşimin kötü niyetli söylemediğini biliyorum dayanamazsın çok ağrın olur gibisinden diyo ama daha doğuma bu kadar varken bu yaklaşım hoşuma gitmedi sezeryan aşırı derecede kötü bı şey gibi niye algılanıyor kötü bı şey mi
İkinci çocuğumu 56 kg ile normal doğurdum korkma zayıflar çok güzel doğum yapabiliyor onlara de ki küçük kuşun ağzı büyük olur susarlar 😘

Ne bilim ya şimdi doğum yaklaşınca herkes bu baskıya devam eder ben biraz zayıf olduğum için
Ay alıcaz kuzum sakin ol bende daha almadım 50 kiloyum kimisi çok şanslısın diyor kimisi modumu düşürüyor 😂 ama takmamaya çalışıyorum sonuçta bebeğimiz sağlıklı biz sağlıklısak ve 20 kilo alıp kendimizs yük etmiyorsak ne mutlu bize kuşum 🥰

Kızlar benimde kontrolüm cumartesi günü 🥰 ama sanki 3 gün değil 3 ay var ya geçmiyor günler

Kızlar ya benim canım afedersiniz canınız çekebilir ama çok cips istiyor böyle arada sırada oturup birazcık yesem bebişe bi zararı olur mu?😐

Ay alıcaz kuzum sakin ol bende daha almadım 50 kiloyum kimisi çok şanslısın diyor kimisi modumu düşürüyor 😂 ama takmamaya çalışıyorum sonuçta bebeğimiz sağlıklı biz sağlıklısak ve 20 kilo alıp kendimizs yük etmiyorsak ne mutlu bize kuşum 🥰
Evet ya modum yükseldi biraz rüyanın etkisini de daha atlatamadim doktora bı gidebilsen kontrolüme de daha var korkuyorum sanki bugün kaşık ağrılarım başladı gibi
Senle biz aynıyız galiba kilo konusunda bende 52 kiloyum 3 kilo vermiştim ilk iki kiloyu geri aldım

Ben de bunun direkt olarak kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kuzenim uzun boylu ve yapılı bir kadındı, doğum kasılmaları başladığı zaman çatı genişliğinin yeterli olmadığını öğrendi ve son anda sezeryana alındı. Bebek nasıl gelmesi gerekiyorsa öyle gelecek. Ha sezeryan doğum ha vajinal doğum hiç farketmez. Sonuçta ikisi de doğum, ikisinin de kendine göre iyi ve kötü yanları var. Rabbim o gücü kuvveti verecektir inşallah hepimize. Sen gönlünü ferah tut, çevreye de çok kulak asıp modunu düşürmelerine izin verme ♥️

Kızlar ya benim canım afedersiniz canınız çekebilir ama çok cips istiyor böyle arada sırada oturup birazcık yesem bebişe bi zararı olur mu?😐
Benimde canım çok istiyor hatta 2 haftadır falan evdeki cips paketiyle bakışıp bakışıp geri bırakıyorum 🤣 biraz zararlı yazıyor nettte de öyle olunca vazgeçiyorum

1 haftadir bulantim coktu bugun hic yok bu durum normal midir peki
Burada konuşulanların hepsini okuyarak ilerliyorum, bulantı konusunda herkes benzer şeyler yazdı. Bulantım bi anda kesildi 2 gün 10 gün sonra daha güçlü geldi diyen çok. Bulantı da bi kıstas değil stres yapma. Benim bu güne kadar hiç olmadı mesela. Germe kendini. Bol bol telkin et hatta. İçerdesin, sağlıklıyız, güçlüyüz, başaracağız gibi. Hamileliğinin keyfini çıkar. 🥰

Ben de bunun direkt olarak kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kuzenim uzun boylu ve yapılı bir kadındı, doğum kasılmaları başladığı zaman çatı genişliğinin yeterli olmadığını öğrendi ve son anda sezeryana alındı. Bebek nasıl gelmesi gerekiyorsa öyle gelecek. Ha sezeryan doğum ha vajinal doğum hiç farketmez. Sonuçta ikisi de doğum, ikisinin de kendine göre iyi ve kötü yanları var. Rabbim o gücü kuvveti verecektir inşallah hepimize. Sen gönlünü ferah tut, çevreye de çok kulak asıp modunu düşürmelerine izin verme ♥️
İnşallah sağ salim kavuşuruz 🥰

X