- 18 Haziran 2020
- 30
- 8
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah bizimkiler de öyledir ya ne bileyim ben özel hastaneye de gitmeyi düşünüyorum da çok sık radyasyona maruz bırakma bebeği daha çok küçük bebeği ısıtır düşük riskini artırır dedilerDoktordan doktora değişiyor demek ki ultrasonla bakıp her şeyin yolunda olduğunu söyledi hep benim doktorum. Pıhtılı kanama olmadığı sürece de korkma hiç ağrılar normal dedi.
Gidiceğim canım. Dağın baṣında oturduğum için doktor yok. Sözde avrupa'da yaṣıyorum.Günde 10 kusmayı geçerse kısır döngüye giriyor. Hemen serum almalısın. Yarın git bir serum versinler canım
Kız nolucak normalde yemekte zararlı zaten ama deli gibi cips seven biriyim arada yiyorum bende ki doktorada danıştım bir paket yeme ama arada ye tabi dedi ben kola vs sevmem normalde şuan görünce hepsini içesim geliyor bazenKızlar ya benim canım afedersiniz canınız çekebilir ama çok cips istiyor böyle arada sırada oturup birazcık yesem bebişe bi zararı olur mu?
Yaaa ama geçmiyor işte ben en son 3.5 hafta önce gördüm bebişini bide öyle düşünBiz napalim daha 2 hafta var
Yaa hergün tempo o kadar haklısın ki ama Allah yardım ediyor gerçekten söyle arkadaşlarına sen sadece kasaya bak koli falan kaldırma sakınİnşallah Allah razı olsun
bide bim de çalışıyorum sürekli ayaktayım
Kıyamam ben sana canım benim geçecek bu günler sende rahat edeceksin doktor hiç bir sorun yok desin ilacını değiştirsin için rahatlar daha iyi olursun inşallahBugün yalnızlığıma ağladım. Ailem benden 2 saat uzaklıkta. Dağın baṣında oturuyorum. Tanıdığım kimse yok. Ölsem bayılsam bir bakanım yok. Eṣim iṣ'te saat 7den akṣam 7'ye kadar. O elinden geleni yapıyor. Çok çok kötüyüm heryerim ağrıyor. 20 kez kusmuṣturum bugün. Çamaṣırlarım, saçlarım kusmuk içinde yıkayamadım. Ayakta duruncu bayılacak gibi oluyorum. Ne kadar aciz hisediyor insan. Çok çok susadım ama bir yudum içince bile kusuyorum.
Yarın doktora gidiceğim. Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın. Allahım yardım et. Ilaç bir fayda etmiyor.
Verilir elbet ben kilo almak istiyorum amaBende suan 52 olmuşum 48le hamile kaldım 4 kg almışım şimdiden
9+4 oldukKaç haftalık oldun canım
Seninde çok olmuş yaaYaaa ama geçmiyor işte ben en son 3.5 hafta önce gördüm bebişini bide öyle düşün
Bende bendeVerilir elbet ben kilo almak istiyorum ama
Almak istemiyorummm çok korkuyorum fazla almaktan ben deBende bende
Verilir elbet ben kilo almak istiyorum ama
Kız delirtmeyin beni, valla gidin bunu doktorunuza söyleyin de sizi bir tefe koysun Zorunuz mu var mis gibi kilo almadan geçirin şu günleri aaaaaaaaBende bende
Kuşum bizimki normal olan zatenAlmak istemiyorummm çok korkuyorum fazla almaktan ben de
MalesefSeninde çok olmuş yaa