2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktordan doktora değişiyor demek ki ultrasonla bakıp her şeyin yolunda olduğunu söyledi hep benim doktorum. Pıhtılı kanama olmadığı sürece de korkma hiç ağrılar normal dedi.
Ayyy inşallah bizimkiler de öyledir ya ne bileyim ben özel hastaneye de gitmeyi düşünüyorum da çok sık radyasyona maruz bırakma bebeği daha çok küçük bebeği ısıtır düşük riskini artırır dediler
Progestan kullanayım bakalım sancılar falan geçecek mi

Bugün yalnızlığıma ağladım. Ailem benden 2 saat uzaklıkta. Dağın baṣında oturuyorum. Tanıdığım kimse yok. Ölsem bayılsam bir bakanım yok. Eṣim iṣ'te saat 7den akṣam 7'ye kadar. O elinden geleni yapıyor. Çok çok kötüyüm heryerim ağrıyor. 20 kez kusmuṣturum bugün. Çamaṣırlarım, saçlarım kusmuk içinde yıkayamadım. Ayakta duruncu bayılacak gibi oluyorum. Ne kadar aciz hisediyor insan. Çok çok susadım ama bir yudum içince bile kusuyorum.
Yarın doktora gidiceğim. Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın. Allahım yardım et. Ilaç bir fayda etmiyor.

Kızlarr bugün tam 8 haftalık oldu. Özür dileyerek soruyorum, 2 gündür vajinamda iç kısımda batma ağrı gibi seyler oluyor normal midir. Kemik kısmında sanki tam tarif de edemiyorum yerini. Enfeksiyon agrisi gibi. Ne yapmam gerekiyor nasil gecer

Kızlar ya benim canım afedersiniz canınız çekebilir ama çok cips istiyor böyle arada sırada oturup birazcık yesem bebişe bi zararı olur mu?😐
Kız nolucak normalde yemekte zararlı zaten ama deli gibi cips seven biriyim arada yiyorum bende ki doktorada danıştım bir paket yeme ama arada ye tabi dedi 😂 ben kola vs sevmem normalde şuan görünce hepsini içesim geliyor bazen

Bugün yalnızlığıma ağladım. Ailem benden 2 saat uzaklıkta. Dağın baṣında oturuyorum. Tanıdığım kimse yok. Ölsem bayılsam bir bakanım yok. Eṣim iṣ'te saat 7den akṣam 7'ye kadar. O elinden geleni yapıyor. Çok çok kötüyüm heryerim ağrıyor. 20 kez kusmuṣturum bugün. Çamaṣırlarım, saçlarım kusmuk içinde yıkayamadım. Ayakta duruncu bayılacak gibi oluyorum. Ne kadar aciz hisediyor insan. Çok çok susadım ama bir yudum içince bile kusuyorum.
Yarın doktora gidiceğim. Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın. Allahım yardım et. Ilaç bir fayda etmiyor.
Kıyamam ben sana canım benim geçecek bu günler sende rahat edeceksin doktor hiç bir sorun yok desin ilacını değiştirsin için rahatlar daha iyi olursun inşallah

X