- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
Canım yüzde kaç benzetme yapıyorlar acaba.Benimki de 12 de gelince tahmin yaparım dedi12+1 olduk. Erkeğe benziyor dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yüzde kaç benzetme yapıyorlar acaba.Benimki de 12 de gelince tahmin yaparım dedi12+1 olduk. Erkeğe benziyor dedi
Hiç bilemiyorum zaten erkek bebekler kendilerini daha çabuk belli ediyorlar çünkü nubları yukarı doğru oluyor. Ama kız bebeklerin nubu aşağı olduğu için bazen görünmeyebiliyor doktorlar belki yukarı çıkar diye bekletiyorlarCanım yüzde kaç benzetme yapıyorlar acaba.Benimki de 12 de gelince tahmin yaparım dedi
Amin inşallahHayırlısı olsun Allah'ım sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin bizim de yarın konturolumuz var ama bizim ki belli olmaz daha 10 +0 çok var bize
Ne kadara baktırdın canımKızlar ben merakıma engel olamadım. Yengem bi siteye mesaj atmıştı sormuştu. Onun çıktığı için bende 10 haftalıkken o siteye atmıştım o da bana erkek demişti
Bende baktırdım banada erkek dedi bakalım benimki tutacakmıKızlar ben merakıma engel olamadım. Yengem bi siteye mesaj atmıştı sormuştu. Onun çıktığı için bende 10 haftalıkken o siteye atmıştım o da bana erkek demişti
Ücretlimi baktirdiniz kızBende baktırdım banada erkek dedi bakalım benimki tutacakmı
Evet bende bir siteye sormuştum 100 tl ücreti var demişti ama ben baktirmadimÜcretlimi baktirdiniz kız
Bu tarz yerlere mesaj atmamanızı öneririm daha yeni haberlere çıktı sizden ultrason görüntüsü karnınızın fotosunu isteyip bilgilerinizi alıp şantaj yapıyorlarmış arkadaşlar dikkatli olun bu tarz yerlere mesaj atarken
Yaa haklısın tabi canım bizden bikaç kişi de baktırdı doğru çıktı bende merakıma yenik düştüm ama tabi karın fotosu falan atmak saçmaBu tarz yerlere mesaj atmamanızı öneririm daha yeni haberlere çıktı sizden ultrason görüntüsü karnınızın fotosunu isteyip bilgilerinizi alıp şantaj yapıyorlarmış arkadaşlar dikkatli olun bu tarz yerlere mesaj atarken
Yok canım ultrason fotoğrafı attım ben sadece.Bu tarz yerlere mesaj atmamanızı öneririm daha yeni haberlere çıktı sizden ultrason görüntüsü karnınızın fotosunu isteyip bilgilerinizi alıp şantaj yapıyorlarmış arkadaşlar dikkatli olun bu tarz yerlere mesaj atarken
Aynı bizim bebişim görüntüsü nub aynı bizede erkek tahmin etti 11+3 de.Eki Görüntüle 3389762 kızlar bugün doktor bir tahminde bulundu. Cinsiyet hakkında. Bakalım kim doğru tahmin edecek
Ben devlette yaptıracağım randevy bulabilirsem. Bende sefaköydeydimCanım Esenyurt Beylikdüzü tarafındayım ben, Medilife Beylikdüzü 3700 istedi Esenyurt Esencan 2500 istedi. Eşimin kuzeni özel klinikte şimdi ondan fiyat alacağım bir de.
Banada 2 kişi cildin güzelleşti diyor ama ben yinede kız hissediyorumKaynanam hep soruyo yüzünde parlama var mı çirkinleşti mi güzelleşti mi sence diye " Bilmem ki anne sanki bana aynı geliyor diyorum Eğer solgun ya da çirkinleştiyse kızın olur falan diyor. Görümcemin hamileliklerinde cinsiyetleri öğrenmeden önce demiş " kızım yüzün canlanmış parlak güzel görünüyor oğlun olacak" demiş. 2 oğlu var ikisinde de aynı şey olmuş. Bakalım hayırlısı
Evet ücretli 100 tl merak işte inşallah tutarda boşa gitmezÜcretlimi baktirdiniz kız
Sen hangisine baktırdın ben cinsiyet tahmini melek diye birine baktırdımDayanamadım ben de baktırdım bana da erkek dedi Hadi bakalım
Bu canımSen hangisine baktırdın ben cinsiyet tahmini melek diye birine baktırdım
Birde paramı verdinizEvet ücretli 100 tl merak işte inşallah tutarda boşa gitmez