2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bundan kullanan var mı hiç aranızda cuma günü geliyormuş kırmızı mağazaya
78D93EB1-047A-4893-BAD7-70B748C6EAB1.jpeg

Kızlar güzel Eylül anneleri bana yardımcı olur musunuz siz artık hamilesiniz deneyimlisiniz diye size de sormak istedim. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum 13 şubatta bugün idrar testi yaptım 6.gün oluyor. Öğlen test yaptım yani ilk idrarım değildi olsa çıkardı diye düşünüyorum ikinci çizgi çıkmadı. Çok baktım ama yoktu 2saat sonra baktığımda ise gördüm ince varla yok arası. O kadar geç çıktığı için çok üzüldüm tabi yıkıldım. Akşam yine bi erken gebelik testi yaptım yine ilk 15 dk içinde çıkmadı yarım saat geçti baktım gündüze göre daha belirgin olan çizgi çıkmıştı. Başına gelen var mı böyle bişey ?

Kızlar güzel Eylül anneleri bana yardımcı olur musunuz siz artık hamilesiniz deneyimlisiniz diye size de sormak istedim. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum 13 şubatta bugün idrar testi yaptım 6.gün oluyor. Öğlen test yaptım yani ilk idrarım değildi olsa çıkardı diye düşünüyorum ikinci çizgi çıkmadı. Çok baktım ama yoktu 2saat sonra baktığımda ise gördüm ince varla yok arası. O kadar geç çıktığı için çok üzüldüm tabi yıkıldım. Akşam yine bi erken gebelik testi yaptım yine ilk 15 dk içinde çıkmadı yarım saat geçti baktım gündüze göre daha belirgin olan çizgi çıkmıştı. Başına gelen var mı böyle bişey ?
İlk 5 dakikadan sonrasına bakılmıyor canım. İnşallah vardır gebelik.🤲 Belirtin var mı hiç?

Kızlar çok işime yarıyor benim bence sizede lazım olur eğer mama verme durumunuz veya bir yere bebeğinizle giderseniz sıcak suyunuz hazır olur ben kullanıyorum gayet kullanışlı alın derim

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-20-00-58-00-274_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-02-20-00-58-00-274_trendyol.com.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 53
Banimde çok yeniydi diye ilk başta erken gebelikte çıkmadı yarım saat sonra baktığımda çizgi gördüm çok ğzüldüm çünkü geçerli olmadığını düşündüm ertesi gün sabhaı yaptığımda 4 dk içinde çizgi çıktı ama çok çok silik kan verdim bet 75 inşallah siznde vardır

Banimde çok yeniydi diye ilk başta erken gebelikte çıkmadı yarım saat sonra baktığımda çizgi gördüm çok ğzüldüm çünkü geçerli olmadığını düşündüm ertesi gün sabhaı yaptığımda 4 dk içinde çizgi çıktı ama çok çok silik kan verdim bet 75 inşallah siznde vardır
Teşekkür ederim yarın ilk idrarla deneyeceğim bende

Canım çok erken test gününe az kalmıs şimdiden moralını bozma lutfen, bekle 🌸 Herşeyin güzel olacağına inan 😊

Canım benim tıpkı senin gibi yarım saat sonra çıkmıştı ilk testim, bugün sabah idrarınla tekrarla ❤️

Kızlar merhaba. Yazılanlara bakmaya çalıştım ama göremedim, ben şuan 11+6dayım. NİPT testi yaptırmak istiyoruz da daha önce araştıran ya da deneyimleyen oldu mu aranızda?

Kızlar merhaba. Yazılanlara bakmaya çalıştım ama göremedim, ben şuan 11+6dayım. NİPT testi yaptırmak istiyoruz da daha önce araştıran ya da deneyimleyen oldu mu aranızda?
Ben çok araştırdım 10 bin ile 17 bin arası ortalama. İstanbuldayım. Alllaha emanet yavrularımız diye düşünüp ikili teste karar verdim. Allah yolumuzu açık etsin.

Ben çok araştırdım 10 bin ile 17 bin arası ortalama. İstanbuldayım. Alllaha emanet yavrularımız diye düşünüp ikili teste karar verdim. Allah yolumuzu açık etsin.
Canım devlette yaptıracağım demiştin galiba perinatoloji her yerde yok olan yerlerde de sıra çok bir an evvel gidip kayıt açtır sıraya yazıl açtırmadıysan

Günaydınlar, ara ara takip ettim. Çok sayfa birikmiş okuyamadım, aranıza katılmaya çalışacağım :)
İkinci bebeğim olacak, 33 yaşındayım, 5 Aralık son adet tarihim diğer bilgilerimi de tablo için yazıyorum.

Hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum :)

4+5 kese, 6+5 kalp atışı, İstanbul, bugün 11+1, Beklenen doğum tarihi 10 Eylül Linakiz Linakiz

Kızlar ya ben bikaç gündür karnımın alt tarafında kasıkta bi yumru gibi dolgunluk gibi bişey hissediyorum. Bastırınca yumru gibi değil boyle gıdıklanma gibi his. 10. Haftada artık varlıgını mu hissediyorum acaba 😳 bu arada 3 haftadır doktora falan gitmedik yarın randevu günümüzde gidicem artık🙈 inşallah herşey yolundadır

Beybi nasıl diyim midem bir toaf hiç tat almıyorum ne yesem iğrenç geliyor gece başlayan baş arım hala devam ke diyor bana yorgunum artık bunye hem iş hemde ve derken halim yok senin nasıl gidiyor 😍😍
Ağzım sürekli iğrenç metalik tatlı tükürükle dolup taşıyor, iş ve hamişlik zor valla çok yoruluyorum :KK12: mide bulantılarım bir tık rahatladı şükür, cumartesi doktor randevumu iple çekiyorum işte 😍

X