- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
Arkadaşın attığından baktım canım yengesiyle tahmin tutanSen hangisine baktırdın ben cinsiyet tahmini melek diye birine baktırdım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşın attığından baktım canım yengesiyle tahmin tutanSen hangisine baktırdın ben cinsiyet tahmini melek diye birine baktırdım
Evet valla arkadaşım dedi banada o baktırmış bende burda araştırdım baktıran çok varmış bende bi deneyim dedimBirde paramı verdiniz
İlk 5 dakikadan sonrasına bakılmıyor canım. İnşallah vardır gebelik. Belirtin var mı hiç?Kızlar güzel Eylül anneleri bana yardımcı olur musunuz siz artık hamilesiniz deneyimlisiniz diye size de sormak istedim. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum 13 şubatta bugün idrar testi yaptım 6.gün oluyor. Öğlen test yaptım yani ilk idrarım değildi olsa çıkardı diye düşünüyorum ikinci çizgi çıkmadı. Çok baktım ama yoktu 2saat sonra baktığımda ise gördüm ince varla yok arası. O kadar geç çıktığı için çok üzüldüm tabi yıkıldım. Akşam yine bi erken gebelik testi yaptım yine ilk 15 dk içinde çıkmadı yarım saat geçti baktım gündüze göre daha belirgin olan çizgi çıkmıştı. Başına gelen var mı böyle bişey ?
Banimde çok yeniydi diye ilk başta erken gebelikte çıkmadı yarım saat sonra baktığımda çizgi gördüm çok ğzüldüm çünkü geçerli olmadığını düşündüm ertesi gün sabhaı yaptığımda 4 dk içinde çizgi çıktı ama çok çok silik kan verdim bet 75 inşallah siznde vardırKızlar güzel Eylül anneleri bana yardımcı olur musunuz siz artık hamilesiniz deneyimlisiniz diye size de sormak istedim. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum 13 şubatta bugün idrar testi yaptım 6.gün oluyor. Öğlen test yaptım yani ilk idrarım değildi olsa çıkardı diye düşünüyorum ikinci çizgi çıkmadı. Çok baktım ama yoktu 2saat sonra baktığımda ise gördüm ince varla yok arası. O kadar geç çıktığı için çok üzüldüm tabi yıkıldım. Akşam yine bi erken gebelik testi yaptım yine ilk 15 dk içinde çıkmadı yarım saat geçti baktım gündüze göre daha belirgin olan çizgi çıkmıştı. Başına gelen var mı böyle bişey ?
Teşekkür ederim yarın ilk idrarla deneyeceğim bendeBanimde çok yeniydi diye ilk başta erken gebelikte çıkmadı yarım saat sonra baktığımda çizgi gördüm çok ğzüldüm çünkü geçerli olmadığını düşündüm ertesi gün sabhaı yaptığımda 4 dk içinde çizgi çıktı ama çok çok silik kan verdim bet 75 inşallah siznde vardır
Yani çok bi belirti yaşamadım aslında. Bilemiyorum canım…inşallahİlk 5 dakikadan sonrasına bakılmıyor canım. İnşallah vardır gebelik. Belirtin var mı hiç?
Benim belirtilerim 6.- 7. günden sonra başlamıştı. Benim de tüp bebek canım.Yani çok bi belirti yaşamadım aslında. Bilemiyorum canım…inşallah
Canım çok erken test gününe az kalmıs şimdiden moralını bozma lutfen, bekle Herşeyin güzel olacağına inanKızlar güzel Eylül anneleri bana yardımcı olur musunuz siz artık hamilesiniz deneyimlisiniz diye size de sormak istedim. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum 13 şubatta bugün idrar testi yaptım 6.gün oluyor. Öğlen test yaptım yani ilk idrarım değildi olsa çıkardı diye düşünüyorum ikinci çizgi çıkmadı. Çok baktım ama yoktu 2saat sonra baktığımda ise gördüm ince varla yok arası. O kadar geç çıktığı için çok üzüldüm tabi yıkıldım. Akşam yine bi erken gebelik testi yaptım yine ilk 15 dk içinde çıkmadı yarım saat geçti baktım gündüze göre daha belirgin olan çizgi çıkmıştı. Başına gelen var mı böyle bişey ?
Canım benim tıpkı senin gibi yarım saat sonra çıkmıştı ilk testim, bugün sabah idrarınla tekrarlaKızlar güzel Eylül anneleri bana yardımcı olur musunuz siz artık hamilesiniz deneyimlisiniz diye size de sormak istedim. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum 13 şubatta bugün idrar testi yaptım 6.gün oluyor. Öğlen test yaptım yani ilk idrarım değildi olsa çıkardı diye düşünüyorum ikinci çizgi çıkmadı. Çok baktım ama yoktu 2saat sonra baktığımda ise gördüm ince varla yok arası. O kadar geç çıktığı için çok üzüldüm tabi yıkıldım. Akşam yine bi erken gebelik testi yaptım yine ilk 15 dk içinde çıkmadı yarım saat geçti baktım gündüze göre daha belirgin olan çizgi çıkmıştı. Başına gelen var mı böyle bişey ?
Ben çok araştırdım 10 bin ile 17 bin arası ortalama. İstanbuldayım. Alllaha emanet yavrularımız diye düşünüp ikili teste karar verdim. Allah yolumuzu açık etsin.Kızlar merhaba. Yazılanlara bakmaya çalıştım ama göremedim, ben şuan 11+6dayım. NİPT testi yaptırmak istiyoruz da daha önce araştıran ya da deneyimleyen oldu mu aranızda?
Canım devlette yaptıracağım demiştin galiba perinatoloji her yerde yok olan yerlerde de sıra çok bir an evvel gidip kayıt açtır sıraya yazıl açtırmadıysanBen çok araştırdım 10 bin ile 17 bin arası ortalama. İstanbuldayım. Alllaha emanet yavrularımız diye düşünüp ikili teste karar verdim. Allah yolumuzu açık etsin.
Valla hiç bilmiyorum merak ediyorum onu yazdım hatta bir kaç kere etiketledim ama yok ses seda BB_Queen de aynı şekilde o da arada görünüp kayboluyor. Özledim valla kızlarıBeybi bu @BurcuYengec nerde sesi soluğu çıkmıyor ya
Ağzım sürekli iğrenç metalik tatlı tükürükle dolup taşıyor, iş ve hamişlik zor valla çok yoruluyorum mide bulantılarım bir tık rahatladı şükür, cumartesi doktor randevumu iple çekiyorum işteBeybi nasıl diyim midem bir toaf hiç tat almıyorum ne yesem iğrenç geliyor gece başlayan baş arım hala devam ke diyor bana yorgunum artık bunye hem iş hemde ve derken halim yok senin nasıl gidiyor