Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün 2 defa bi kahvaltı öncesi bi sonrasıKızlar istifra etmekten halim kalmadı sabahtan beri mahvoldum ya ilaçlar hiçbir fayda etmiyor
Tekirdağ Çerkezköy de canım benim hastaneHangi hastahane canım
Bugün herkez pert kusma yüzünden nefes alamıyorum kusar Ken sancı giriyor kasıklarımaKızlar istifra etmekten halim kalmadı sabahtan beri mahvoldum ya ilaçlar hiçbir fayda etmiyor
Benim de öyle ve hiç halim kalmadı midem bomboş uzanıyorumBugün herkez pert kusma yüzünden nefes alamıyorum kusar Ken sancı giriyor kasıklarıma
Karındansa plasenta sağda gibi. Erkek diyorum benKızlar anlayan yorumlayanlarrr benimkinede baksanız
ErkekBenimkine de bakarmisiniz karından
Kaç gösterdiği normalde kaç tin cnmKızlar bu ultrasona göre ve sat a göre hafta farkı neden olur benim kafam hala karışık
Ne olucak böyle bilmiyprum hala sancım var iş yüzünden dinlenemiyorum da beyin desen yerinde değil ağrıdan hareket rttiremiyorum başımı bu hafta benim için zor olucak belli olduBenim de öyle ve hiç halim kalmadı midem bomboş uzanıyorum
sat a göre 6 haftalıktı ama doktor 4 haftalık dedi ,beta değerlerimle de doktorum dediği daha uygun zaten muhtemelenm geç döllenmeKaç gösterdiği normalde kaç tin cnm
Merhaba, ben de sat 29 Aralık, doğum tarihi 4 Ekim doğum olarak çıkıyor ama ekim başı olduğu için Eylül annesi de olabilirim, sizin gibi mi yapmalıyım acaba Ekim annesi mi oluyorum sizce?Ben bu grubaa geldiimm 9 ay sonunda rabbim nasip etti sat 27 Kasım tahmini doğum 3 Eylül Daha çok miniğiz beta 27 inşallah sağlıkla arttığını da görürüm
Erken de doğa bilir cnm 9 ay 10 gün tamamliycakmi belli olmaz belki bir hafta belki iki hafta erken doğarMerhaba, ben de sat 29 Aralık, doğum tarihi 4 Ekim doğum olarak çıkıyor ama ekim başı olduğu için Eylül annesi de olabilirim, sizin gibi mi yapmalıyım acaba Ekim annesi mi oluyorum sizce?
Evet, ben de öyle düşünmüştüm, bir de sezaryen olursa… Teşekkür ederimErken de doğa bilir cnm 9 ay 10 gün tamamliycakmi belli olmaz belki bir hafta belki iki hafta erken doğar
Canım ekimi takip etsen senin için daha iyi olur burdakiler genelde epey ilerledi hamilelikleri ekimdekilerle birlikte ilerlersin arada buraya da bakarsın ben de 2 eylül doğum hesabım ama buradayım ağustosa da bakıyorumMerhaba, ben de sat 29 Aralık, doğum tarihi 4 Ekim doğum olarak çıkıyor ama ekim başı olduğu için Eylül annesi de olabilirim, sizin gibi mi yapmalıyım acaba Ekim annesi mi oluyorum sizce?
Yaaa, çok mantıklı ben de öyle yapayım o halde, teşekkür ederimCanım ekimi takip etsen senin için daha iyi olur burdakiler genelde epey ilerledi hamilelikleri ekimdekilerle birlikte ilerlersin arada buraya da bakarsın ben de 2 eylül doğum hesabım ama buradayım ağustosa da bakıyorum
Bebeğim henüz başlamadı o ya sadece 2 bardak su içince kadnım çıkıyor ama o da eskidende oluyordu sanırım karnım çıkınca kendimi daha çok hamile gibi hissedeceğimkarında artık büyüyor canım tek hamilelik belirttin değildir
Evet ya bu benim ilk hamileliğim artık göbişlerimiz çıksın aa göbegim çıktı öf pöf demekten korkmadan çıkaralım göbişimizi meydanaBebeğim henüz başlamadı o ya sadece 2 bardak su içince kadnım çıkıyor ama o da eskidende oluyordu sanırım karnım çıkınca kendimi daha çok hamile gibi hissedeceğim