- 3 Haziran 2020
- 231
- 160
- 53
- 27
Aaa niye kötülediler kiAy mustelanın içeriğini kötülediler yoksa ben mustelanın güneş kremi hariç tüm ürünlerinden memnundum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa niye kötülediler kiAy mustelanın içeriğini kötülediler yoksa ben mustelanın güneş kremi hariç tüm ürünlerinden memnundum
Bugün bende 12 de emzirdikt n sorma değiştireceğim bakalım yine çıkacak mı çişBen 2 kere değiştirmek zorundayım. İkisi de dolu dolu oluyor anlamadığım bir şekildeönceden yapmıyordu geceleri. Şimdi doluyor bezi. Yoksa çıkıyor dışına bu sefer bir de üst değişmek zorunda kalıyorum
biz de aynı durumdayız mütemadiyen yazıyorum buraya da. ben uyku desteklerini minimuma indirdim gece ve gündüz pışpış pat pat emzik ve uyku arkadaşı sallama yok kucak yok meme yok kendi yatağında yatıyor ama hala gece milyon milyar kere uyanıyo. ayrılık kaygısı var bizde ağlayarak uyanıyo. gerçi son zamanlarda ayrılık kaygısına ek yapamadığı bir kaka sorunu da var. dün gece artık saldım memede uyumak istiyosa uyusun desteksiz uyuyabiliyor ama yine de beni ve kokumu istiyo ve bu olay önümüzdeki bir kaç ay devam edebilir. mizaç olarak kaygılıdır belki çocuklarımız bilmiyorum. ama 7. ay için uyku döngülerini öğrendikleri derin uykuya geçmek için bilişsel alt yapının oluşmaya başladığı bir süreç olduğu söyleniyo. 7. ayla birlikte uykularının uzaması lazım ama tabi dişdir ayrılık kaygısıdır kakadır derken o uyku ne kadar uzar bilmiyorum. akıl sağlığımızı koruyabilmeyi temenni ediyorum bize.
atak dönemi bence yine bu da. sabırlar diliyorum ya. biz 7 aydır böyleyiz. bakalım ne kadar daha böyle gidecek.
ayrılık kaygısı için gün içinde kaybolup ortaya çıkma oyunu oynamanın faydalı olacağı yazıyor. bebekle birlikteyken temas etmesine izin vermek memede istediği kadar kalmasına izin vermek geceyi de yokluğu da tolere etmesinde yardımcı olabilirmiş. nesne devamlılığının 4-7 ay arası oluşuyormuş. hadi hayırlısı.
Nasıl oldu? İşe yaradı mı mEvet canım bnde yumurtadan şüpheleniyorum kstim bugün vermicem bakalım
Taşacak kadar değilse çokta mühim değil aslındaYa bende öyle yapıyorum hiç pişik olmuyor çok şükür bende bolca kremliyorum ama her sabah çişi çıkıyor yüzüstü yattığından beri böyle![]()
Bayağı çıkıyor bi kalkıyorum bez patlayacak kadar şişmişTaşacak kadar değilse çokta mühim değil aslında
Uykuya dalma eyleminde yine aynı geri atmayı yapıyor ama uyuması biraz daha düzene girdi dün 2 sefer uyuduNasıl oldu? İşe yaradı mı m
Ben normal 10 dk kaynatmistim iyi pissin çiğ kalmasın diyeKızlar bebişim 7 aylık oldu yumurta sarısını kaç dakika başladınız 3 gün tadıma başlıcam yarın sabah kısmetse
Hemn çizgi belirdiyse varKızlar günaydın adete 3 gün kaldı sabah test yaptım bu şekilde cıktı iki gündür acayip gögüs hassasiyetim var ve 10 gündür sag kasık agrım eşlik ediyo test artımed güvenebilirmiyim![]()
Evet belirdi ilk 5 dk içinde bu hali aldıHemn çizgi belirdiyse var
İçinde titanyum dioksit var canımAaa niye kötülediler ki![]()
ArtımedKızlar günaydın adete 3 gün kaldı sabah test yaptım bu şekilde cıktı iki gündür acayip gögüs hassasiyetim var ve 10 gündür sag kasık agrım eşlik ediyo test artımed güvenebilirmiyim![]()
15 dk kaynatıyorum ben, ama sevmedi haşlanmışı. Omlet olarak yediricem mecbur çünkü bizim yediğimizi yiyorKızlar bebişim 7 aylık oldu yumurta sarısını kaç dakika başladınız 3 gün tadıma başlıcam yarın sabah kısmetse
Mayısta gidecekseniz bence çok değişmez ya bedeni, 12-18 ay söyle benceHemen araştırıyorum bide bişey sorucam kuşum benim kızım şuan 12-18 ay rahat giyiyor acaba mayoda da bu şekilde mi sipariş vermem gerekir![]()
Ananas gaz yapıcı diye biliyorum azaltmasıyla ilgili bilgim yokKızlar ya ananas sirkesinin sütü azaltıp azaltmadığını bilen var mı aramızda?![]()
Ananasın ödem giderici özelliği var, ben de çayını yapıp içsem mi diye düşünmüştüm ama ödem giderici gıdalar emzirme döneminde çok tavsiye edilmiyormuşKızlar ya ananas sirkesinin sütü azaltıp azaltmadığını bilen var mı aramızda?![]()