• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kim kız bu linçleyelim hemen

Okuyunca sinirlerim bozuldu

Ayy tövbeler olsun kız bu neee ahhahaha şaka mı 🤣🤣🤣🤣 ya benim kaynanam bilmediğinden iki yaşına kadar anne sütüyle beslemiş kocamı sadece 😂 gayet de büyümüş öyle 😁 anne sütü gibisi var mı manyaklara bak jdjfkdk ek gıda tadım olarak gitmeliyiz şu an istesek de doyuramayız yani süt daha kalorili ve sağlıklı :D komediler yaaa takıntılı manyak çok ülkede iyi cevap vermişsin her önüne gelen tıpçı psikolog influencer hale bak cjfk

Bazı kişiler iletişime kapalı oluyor.sadece kendi doğruları var sorgulamadan en iyisini onlar bilir modundalar. Siz üzerine gittikçe sizin duygusal olaylarını gündeme getirerek, kendine çıkış yolu bulmuştur.

Çıldırmış kadın😒
Kızlar adını unuttum ya. Bildirimler de kaybolmuş. Dün profilime girip baya hassas yerden vurmaya çalışması zaten baya krize girdiginin Belirtisi. Hayatımda ilk defa cennet kuşum aklıma gelince üzülmedim belkide. Nasıl siniri bozulduysa gelip profilimi doldurmuş 🫢

Kim kız bu linçleyelim hemen

Okuyunca sinirlerim bozuldu

Ayy tövbeler olsun kız bu neee ahhahaha şaka mı 🤣🤣🤣🤣 ya benim kaynanam bilmediğinden iki yaşına kadar anne sütüyle beslemiş kocamı sadece 😂 gayet de büyümüş öyle 😁 anne sütü gibisi var mı manyaklara bak jdjfkdk ek gıda tadım olarak gitmeliyiz şu an istesek de doyuramayız yani süt daha kalorili ve sağlıklı :D komediler yaaa takıntılı manyak çok ülkede iyi cevap vermişsin her önüne gelen tıpçı psikolog influencer hale bak cjfk

Bazı kişiler iletişime kapalı oluyor.sadece kendi doğruları var sorgulamadan en iyisini onlar bilir modundalar. Siz üzerine gittikçe sizin duygusal olaylarını gündeme getirerek, kendine çıkış yolu bulmuştur.

Çıldırmış kadın😒

Kızlar adını unuttum ya. Bildirimler de kaybolmuş. Dün profilime girip baya hassas yerden vurmaya çalışması zaten baya krize girdiginin Belirtisi. Hayatımda ilk defa cennet kuşum aklıma gelince üzülmedim belkide. Nasıl siniri bozulduysa gelip profilimi doldurmuş 🫢
Kız profili buldum. 🤣🤣 @dolunayoztrk ya engelledi ya da yorumu sildi 🤣🤣

Allah ıslah etsin dengesiz pislik kadın bu mübarek günde bel altı yaptığına bak. Ah annesii cennette kavuşucaksınız.😍

Ay kız goremıyomki. 🤣 ama siyah mini bi elbise vardı sanki resminde
Evet doğru salak karı ya
Ayy evett bide kendinden o kadar emin ki. 1 annenin diger anneye zulmetmesi cok şaşırttı beni
Çok var böyle ya. Bende tesettürlüyüm bu arada. Allah etmesin ama evladıyla imtihan edilmekten korkar insan bir anneyi üzerken.

• Beğen
Reactions: Gao
Bu arada dün instagramda bi anne bebegine benim yedigimden (yetişkin insan öğünü yani) cok yemek yedirirken öğünleri diye paylaşım yapmış. Halşyle herkes bu kadar yiyo mu. Doktorlar tadım dio falan filan yazmıs. Kadının biri de yaparsanız yer. Ben yapıyorum yiyo siz yapmadıgınız için yemıyor. Hatta baya agır şeylerde yazmıs. Bende dayanamadım ne ladar kabasınız yazdım. Ozaman bu annelerde kalkıp size aütünüz yetmıyor demekki ek gıda veriyorsunuz der ozaman dedim. Sonra o da bana
- süt biyerden sonra yaramaz alice harikalar diyarındamısın demiş
-bende doktorlar ana gıdanın anne sütü oldugunu ek gıdanın tadım sonra da 2. Ara öğün gibi verilmesi gerektigini soyluyorlar ve ayrıca anne sütüyle gayet kilo alan bir sürü bebek görüyoruz demekki anne sütü yarıyor dedim.
- oda bana “ cahilsin araştır biraz bilimi reddediyorsun umarım cocugum seninle aynı sınıfta olur bir rakip elendi dedi 🤣
7 aylık bebemin ana gıdası anne sütü oldugu için beni linçledi ve cahil dedi 🤣🤣🤣
İlk defa anne sütü verilen bi anne linçlendi galiba 🤣🤣🤣🤣🤣
Sonra da şey demiş (kapalıyım die ) üstün minare altın kerane ( bebeme süt verdim die 🤣)
Sonra konu uzadı bende dayanamadım akademik kariyerimi ödüllerimi kocamı kardeşlerimizin kileride yazdım. Profilime girip ölmüş bebeğime kadar sallamış. Katil yazmış heryere. Ben bebeğimi besleyemediğim için ölmüş başkalarının bebeginin yediginı kıskanacagına kendi bebegini besleseydin ölmüş işte. bebek katili katil anne akademik kariyeriniz bbegini yaşatmaya yetmemiş falan falan.
Velhasılı kelam. Anne sütü bu aylarda ana gıda derken dikkatli olun 🤣
Oha ruh hastasına bak

Spamladım ahahahaa çingen kız buu 😂 bebeğini de gördüm gayet minnak yazık o bebeişe böyle anası var :(
Kız hakkat nasıl gördün. Ben dünde gorememiştim şimdi engelledi die heralde goremıyom 🤣
Evet doğru salak karı ya

Çok var böyle ya. Bende tesettürlüyüm bu arada. Allah etmesin ama evladıyla imtihan edilmekten korkar insan bir anneyi üzerken.
Evet hemde kaybettiği evladı. Yarın seninkinin sag olacagının garantisi ne.
İsim ver A adenliya dövelim hemen

He profili kapalı içerde 39 takipçisiyle oynasın o boşver😄😄
Demek beni engellemiş 🤣
Pp’den ve kocasının ppden analiz E konuşma tarzı da ortada yani 😁
Kız kocasını damı buldun🤣

Kızlar eşimden girip baktım yorum yazıp beni engellemişş

Eklentiler

• IMG_1470.webp
    IMG_1470.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 51
Ahahhaa
Kız hakkat nasıl gördün. Ben dünde gorememiştim şimdi engelledi die heralde goremıyom 🤣

Evet hemde kaybettiği evladı. Yarın seninkinin sag olacagının garantisi ne.

Demek beni engellemiş 🤣

Kız kocasını damı buldun🤣
kabak gibi koymuş etiketlemiş kocasını biosuna 🤣🤣🤣

Biz kullanıyoruz Pınar’ın organik labnesini tuz oranı en az onda diye. Labne en doğal katkı maddesiz peynir türü olduğu için marka çok önemli değil dedi doktorumuz Biorganik vardı Migros’ta eşim Pınar yıllardır var bunu alalım dedi. Ama yapısını hiç sevmiyor zorla yediriyorum ya
Bnde pınarın ürününü alacaktım neden sevmiyor ki tadı nasıl siz denediniz mi normal mi

Back
X