- 18 Haziran 2021
- 1.786
- 938
- 73
Maşallah de kız nazar etcen bebişeSızın kı gene ıyı bebde hıc bır tık yok götünü kaldıramıyor kılodan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah de kız nazar etcen bebişeSızın kı gene ıyı bebde hıc bır tık yok götünü kaldıramıyor kılodan![]()
Bunlarda ahlakta merhamette yok. Can vermekte Almakta Allaha mahsustur. Benim kaynanam ikinci çocuğu istemediği için nerelerden atlamış. Düşükte yapmamış. Bir att arkadaşım sokağın ortasında suriyeli bi kadını doğurtmuştu. Kadın doğum yaptığını anlamamış bi bakıyor 10 cm. Çocuğun kafası değilde ayaklarını görseydim napardım bilmiyorum diyor sağlıkçı arkadaşım. Biz kuluz Rabbim bilir herşeyi.Allaha havale artık![]()
maşallah canım çok güzelRandevudan çıktık, istemeyerek yiyince kusabilir pütürlü olduğu için de öğürerek yiyordur ama kesinlikle pütürlü vermeye devam edicez dedi alışmalı dedi. Öğürmeden yese bile arada kusabilir dedi sorun yok :) BLW yapmamı söyledi yemeği önüne koy kendi seçsin yesin, eğer kaşıkla yedirmeni istiyorsa kaşıkla verebilirsin He bir de verdik kaşığa yüzünü döndü istemedi mesela kesinlikle devam etme dedi redde yol açar dedi. Bi kaşık yediyse bir kaşık… şu an ana gıdası süt dedigayet güzel kilo almış çok şükür
labne olarak market labnesi verebilirsin dedi ev yoğurduna devam. Ensesi kambur değil. Öksürmesi taklit, ciğerler mük
bir de şöyle bir liste verdi artık et suyu verebilirim nihayet lezzetli şeyler
![]()
şu an seni çok iyi anlıyorumKızlar ya eşimin evde temizlik yapmasına sinir oluyorum. Diceksiniz ki nankör müsün. Bugün arife hevesimden sarma sarıp tatlı yapmak istedim. Perdeler atılcak geçen hafta cam silmiştim. İşlerim var mutfağa detaylı giricem ama adam yok iki dakkalık iş diyip kendi bildiğini yaptı. Evi süpür sadece oyalanma iftar var çocuk yıkancak pazara gitcem diyorum 2 dakkalık iş o diyip paspasa toz almaya girdi. Sabahtan beri de bitmedi. Söylenip söylenip duruyorum hıncımı alamadım daha da söylenesim var. Ne sarma sarıcak gücüm kaldı ne de tatlı. Yemek salata var daha. Pazara gidemediğim için yaprak yok saramıyorum muz alamadığım için tatlı da yapamıyorım. Perde de atılmadı. Toz alınmanın sırasımı saatler sürdü ya. Ben çocuğa bakcam sen yaparsın diyor. Sen mi emzircen ? Sen mi uyutcan uyanınca uykusunu devam ettircen ? Yârım yamalak herşeyim zaten. Oruç oruç ne gerek var anlamıyorum ya. Sonrada yaranamıyorum oluyor. Ulan ben 6 saatte kafam rahat neler yapardım. Bak bak ne güzel oldu diyor. Ev süpürme paspas 2 saatlik iş. Gerildim ne tatlı yapasım kaldı ne sarma
500 gr almış balım günlük 16,5 filan oluyor bana hep 15-20 gr arası iyi dedi kızım 2590 gr doğdu şimdi 6 aylık oldu taze ve 6,770 gr persentil 25-50 gidiyor ama yeterli kız bebekler için , boyu da 64 oldu persentilde yükseldi az daha, boya gitmiş kilosu bu benim için önemliydi damlaya devam edicem ya bence en işe yarayan o bende.. kuskus pirinci suda haşlayıp makineden çek dedi pütürlü kalsın ama sıvı da olmasın tabi, bu şekildemaşallah canım çok güzelbiz 6. ay kontrolüne randevu bulamadığımız için gidemedik de soracaklarımı soramadım. kaç kilo almış bebiş, en az ne kadar almalı acaba? bir şey dedi mi dr? bir de gerçekten kuskus verebilir miyiz
o ezilmez de kaşıkla falan. denicem ben de merak ettim yiyebilecek mi
Üfff onlara kalsa 10 saatte bi evi çektiriyorlar geçmiş olsn kuşumşu an seni çok iyi anlıyorumben de arefe günü temizlik yapacaktım güya. derken dün hastalandım. başım, boğazım çok kötü, vücudum kırgın. kalsın iş güç dedim. zaten bize gelecek olan yok, biz büyüklere gideriz sadece. kocam dedi ben temizlik yaparım ama erkenden yapayım, iftara yakın enerjim kalmaz dedi. bu saat oldu hala yapacak
temizlik hazırlığı yapmaktan asıl temizliğe geçemiyor. ama iyi niyetliler kız jdjdddjd sıkma canını ya boşver bi dahaki bayrama yaparsın inşallah ya da kocanı pazara gönder yaprak alsın. gece sararsın
![]()
Benim koca da böyle tek farkla hepsini yapmaya girişir yapar üstüne bana söylenir dururKızlar ya eşimin evde temizlik yapmasına sinir oluyorum. Diceksiniz ki nankör müsün. Bugün arife hevesimden sarma sarıp tatlı yapmak istedim. Perdeler atılcak geçen hafta cam silmiştim. İşlerim var mutfağa detaylı giricem ama adam yok iki dakkalık iş diyip kendi bildiğini yaptı. Evi süpür sadece oyalanma iftar var çocuk yıkancak pazara gitcem diyorum 2 dakkalık iş o diyip paspasa toz almaya girdi. Sabahtan beri de bitmedi. Söylenip söylenip duruyorum hıncımı alamadım daha da söylenesim var. Ne sarma sarıcak gücüm kaldı ne de tatlı. Yemek salata var daha. Pazara gidemediğim için yaprak yok saramıyorum muz alamadığım için tatlı da yapamıyorım. Perde de atılmadı. Toz alınmanın sırasımı saatler sürdü ya. Ben çocuğa bakcam sen yaparsın diyor. Sen mi emzircen ? Sen mi uyutcan uyanınca uykusunu devam ettircen ? Yârım yamalak herşeyim zaten. Oruç oruç ne gerek var anlamıyorum ya. Sonrada yaranamıyorum oluyor. Ulan ben 6 saatte kafam rahat neler yapardım. Bak bak ne güzel oldu diyor. Ev süpürme paspas 2 saatlik iş. Gerildim ne tatlı yapasım kaldı ne sarma
haa pirinci blenderdan mı geçircez? ben bütün bütün vermiştim de çıkardı ağzından hiç çiğnemedi500 gr almış balım günlük 16,5 filan oluyor bana hep 15-20 gr arası iyi dedi kızım 2590 gr doğdu şimdi 6 aylık oldu taze ve 6,770 gr persentil 25-50 gidiyor ama yeterli kız bebekler için , boyu da 64 oldu persentilde yükseldi az daha, boya gitmiş kilosu bu benim için önemliydi damlaya devam edicem ya bence en işe yarayan o bende.. kuskus pirinci suda haşlayıp makineden çek dedi pütürlü kalsın ama sıvı da olmasın tabi, bu şekilde![]()
çok sağol canım. kendime SF yaptım iyi geldi valla açıldı burnum falanÜfff onlara kalsa 10 saatte bi evi çektiriyorlar geçmiş olsn kuşum
Evet evet boya gidince de toplu durmuyorlar öyle :) aynen robottan geçirip vericez ama pütürünü kaybetmemeliymiş.haa pirinci blenderdan mı geçircez? ben bütün bütün vermiştim de çıkardı ağzından hiç çiğnemediben de öyle yapayım o zaman. bizimki de geçen ay 500 gr aldı ama bu ay sanki o kadar da olmayacak gibi geldi. 25 günde 350 gr almış. 7. ay kontrolünde sorayım bakayım ne diyecek doktor. annem de dün tutturdu bu çocuk zayıflamış geldi bana diye. kilosu azalmıyor sonuçta ama belki boyu uzamıştır
![]()
Ayy benim de banyom kaldı sadece. 1 haftadır dip köşe evi temizledim bittiçok sağol canım. kendime SF yaptım iyi geldi valla açıldı burnum falanbebeklere iyi bişey yapıyormuşuz. bizim temizlik bitti çok şükür. ben bi tuvalet banyo temizlicem bismillah jsjssjja
bizim kan değeri vs de bakıldığı için her ay gideceğiz 1 yaşına kadar. inşallah 1 yaşından sonra sadece çok gerekli olmadıkça gitmeyizEvet evet boya gidince de toplu durmuyorlar öyle :) aynen robottan geçirip vericez ama pütürünü kaybetmemeliymiş.
Ben tartı aldım doktor kontrolü beklemeye dayanamayıp kdkfk evde tartıya oturttuğumda 6,80 çıkıyordu kıyafetle, doktorda 6,77 çıktı kıyafetsiz. Tuttu yani rahatladım artık doktora gider miyim bilmiyorum zorda kalmadıkça![]()
maşşaaallahhAyy benim de banyom kaldı sadece. 1 haftadır dip köşe evi temizledim bitti![]()
Küçük bebekle çok zor taşınmak Allah kolaylık versinmaşşaaallahhben elimi hiçbir şeye süremedim ya bugün de normal bi temizlik yaptık. camlar falan berbat ama yakında taşınacağımızı öğrendik. evimiz başkasına satılmış
o yüzden evden hevesim kaçtı, bişeye dokunasım yok. taşınırken temizler çıkarız artık.
öyle olur muhtemelen ama yaza taşınacağız allahtan. en azından bebek üşüdü mü soğuk mu endişemiz olmayacak. amiinn teşekkürlerKüçük bebekle çok zor taşınmak Allah kolaylık versin
Maşallah gayet iyi kilosu bencebizim kan değeri vs de bakıldığı için her ay gideceğiz 1 yaşına kadar. inşallah 1 yaşından sonra sadece çok gerekli olmadıkça gitmeyizbende de hassas bi tartı var evde onunla tartıyorum. doktorun tartısıyla tutuyor dediğin gibi. persantil olarak 25lerdeyiz galiba biz de. prematüre olduğu için tam anlayamıyorum. düzeltilmiş 6 ay 20 günlük, 7800 kg. boy 65 cm.
Maşallah cnm ya ne donmesı var nede bırsey sadece yurutecte istedıgı yere gıdıyorMaşallah de kız nazar etcen bebişe
Ayy öyle olur ya boşver zaten kim gelcek shsh ben biraz bahar temizliği niyetine yaptım çünkü en son böyle temizlik yapalı 6 ay oldumaşşaaallahhben elimi hiçbir şeye süremedim ya bugün de normal bi temizlik yaptık. camlar falan berbat ama yakında taşınacağımızı öğrendik. evimiz başkasına satılmış
o yüzden evden hevesim kaçtı, bişeye dokunasım yok. taşınırken temizler çıkarız artık.