2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benim koca da böyle tek farkla hepsini yapmaya girişir yapar üstüne bana söylenir durur :D ben ona göre yavaş ve daha detaylı giriyorum o ise tezcanlı E yapma ben hallederim diyince de yapmaya devam ediyor neden söylenmeyi seviyor bence bi de dağınıklığa hiç gelemiyor yaa çok tartıştık bu yüzden doğumdan sonra ndjfkdk banane napim
Yolucam bu kocaları sjdjdnd

Kızlarrr iyi bayramlar 😍😍 normalde beni üzmeyen kızım insan yabancıladı ya🥹 amcamlara babanneme gittik durmadı ağladı herkeste huysuzlaşınca annemde de durmadı kalktık. Görümcem geldi onlarada huysuzlaştı😀

Kızlarrr iyi bayramlar 😍😍 normalde beni üzmeyen kızım insan yabancıladı ya🥹 amcamlara babanneme gittik durmadı ağladı herkeste huysuzlaşınca annemde de durmadı kalktık. Görümcem geldi onlarada huysuzlaştı😀

İyi bayramlar 🌸🌸 bizim genel durum böyleydi hep 😂 bayramda da şaşırtmadı oğlum mızmız her girdiğimiz yerde 5 dk oturup kalktık 😁

Benim kızda öyle durmuyor kimsede biraz da insan seçiyor bazen benim işime geliyor açıkçası 😃 İyi Bayramlar bu arada

Kızlar geçmeyen nir bel ağrıöm var çok ilaç içmek istemiyorum ama hayatıma böyle devam edemiyorum artık. Aranızda bunu yaşayan oldu mu
Evet ve magnezyum ile kurtuldum. Magnezyum eksiği hiç gözükmedi kanımda ama ananemden görüp içtim. Sonra unutmadığım sürece belim hiç ağrımadı

Back
X