2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Evet ve magnezyum ile kurtuldum. Magnezyum eksiği hiç gözükmedi kanımda ama ananemden görüp içtim. Sonra unutmadığım sürece belim hiç ağrımadı
Mg değeri kandan doğru aralık değerlendirilmez. Kas analizi gerekir onada bakamıyorlar kızlar. Değeri normal gözüken çoğu kişinin mg düşük. 🙏🏻

Kızlar az önce baktım da kırmızı ve kahverengi lekeler vardı iç çamaşırımda, regl başlangıcı mı bu? Yani olan var mı aranızda böyle mi başlıyor

Kızlar az önce baktım da kırmızı ve kahverengi lekeler vardı iç çamaşırımda, regl başlangıcı mı bu? Yani olan var mı aranızda böyle mi başlıyor
Doğumdan sonra ilk kez mi oluyorsun
Evet benimde peçeteye gelmişti ilk sonra gece çoğalmıştı baya da ağrılıydı

bence adet başlangıcıdır canım. benim de başta lekelenme oldu sonra normal geldi

Kızlar kaç gün kaka yapmazsa sorun oluyodu? 4. Gün bugün ne yapsam bilemedim

Evet bayramın ilk sinirlendirilmesni yaşıyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim sürekli tombiş bir bebek bekliyorduk tombiş değilmiş deyip duruyor ve çocuk kilolu kilo persentili 50 diyeceğim o ne diyecekler o kadar sinirlendim ki anlatamam

Evlerine bir akrabaları geldi aşırı yaramaz bir çocuk 3 yaşında ben hep uzaktan sevdirdim sonuçta çocuk bilmez zarar verir diye görümcem aldım çocuğumu mutfağa götürdü neyse halası sonuçta gezdirsin dedim bir çığlık koptu koştum çocuğumun yüzünü tırnaklamış çocuk iki tane çizgi şeklinde kan bağıra bağıra ağlıyor yavrum nasıl dikkat etmezsiniz dedim o çocuk yapar dedim açıklama yapıyor birden oldu bilmem ne beynime kan sıçradı

Bilerek aç bırakıyoruz ve bundan zevk alıyoruz de sende hiç takma şu zevzekleri önemli olan sağlığı buna kafaları basmıyor mu
Evet bayramın ilk sinirlendirilmesni yaşıyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim sürekli tombiş bir bebek bekliyorduk tombiş değilmiş deyip duruyor ve çocuk kilolu kilo persentili 50 diyeceğim o ne diyecekler o kadar sinirlendim ki anlatamam

Evlerine bir akrabaları geldi aşırı yaramaz bir çocuk 3 yaşında ben hep uzaktan sevdirdim sonuçta çocuk bilmez zarar verir diye görümcem aldım çocuğumu mutfağa götürdü neyse halası sonuçta gezdirsin dedim bir çığlık koptu koştum çocuğumun yüzünü tırnaklamış çocuk iki tane çizgi şeklinde kan bağıra bağıra ağlıyor yavrum nasıl dikkat etmezsiniz dedim o çocuk yapar dedim açıklama yapıyor birden oldu bilmem ne beynime kan sıçradı
Kuzum kıyamam ona ve ben bu olaylar yaşanmasın diye kimseye çocuk vermiyorum verirsem bile gözüm hep üzerinde küçük çocuk bilmez tabi o görümcende kabahat kollamaliydi

Çok üzücü 😱 çocuğu hiç vermek istemiyorum bu defa da vermiyorsun diye konuşuyorlar. Tam bir kısır döngü. Kimseye güvenemiyorsun. Bebeklerimiz kendilerini korumayı öğrenene kadar takip etmemiz gerekiyor

Kuzum kıyamam ona ve ben bu olaylar yaşanmasın diye kimseye çocuk vermiyorum verirsem bile gözüm hep üzerinde küçük çocuk bilmez tabi o görümcende kabahat kollamaliydi
Kendime kızıyorum neden çocuğumu verdim diye zaten alıp götürüyor azıcık gezdireyim diyor. Kendi evime gittiğimde herkes önce alışmasını bekledi yavaş yavaş sevdiler çocuğu teyzem kardeşim hep kucağına aldı eşime de ayıp olmasın ablası sonuçta alsın diye düşündüm aptallık ettim zaten çocuğum ilk defa bağıra bağıra ağladı daha dün yabancı ortama girdi çocuk gülücükler saçtı birden herkes saldırdı çocuğa çok tedirgin oldu sonrada bana diyor ki ay bu sinirli ay bu çok sinirli

Çok üzücü 😱 çocuğu hiç vermek istemiyorum bu defa da vermiyorsun diye konuşuyorlar. Tam bir kısır döngü. Kimseye güvenemiyorsun. Bebeklerimiz kendilerini korumayı öğrenene kadar takip etmemiz gerekiyor
Keşke vermeseydim size dedim zaten çok sinirlendim zaten nefret ediyorum hepsinden sırf eşimin hatrına muhatap oldugum insanlar. Evli değil iki görümcem bekar biri 34 39 yaşında benden pek haz etmiyorlar çünkü ben çok mesafeliyim. Çocuğun yüzü çizilmiş ne kadar büyüttün diyor anne olmadığın için anlamazsın diyecektim de neyse şu bayram günü bu kadar kırmayayım dedim

Klasik kaynana ya. Boğmak istiyorum

Emanet çocuğu neden alırlar anlamış değilim ya. Ben böyle durumda ana kucağına bağlıyorum ya da kocama veriyorum gezdir diye. Alan olunca da ay canımm sana zahmet olmasın kolun ağrırrr ver istersenn diyorum.

Back
X