- 3 Haziran 2020
- 207
- 140
- 53
- 27
Emzirmeden deniyim bi deCanım yumurtayı sindirmeden emzirme fazla gelmiştir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirmeden deniyim bi deCanım yumurtayı sindirmeden emzirme fazla gelmiştir
Evet senin bebeğinde de mi varCanım senin oğlunda da mı dil bağı vardı ?
Bugün benimkide kustu. Sabah yumurta irmik falan karısım yapmıstım. Bide demiri damlattım bu sefer böyle yer belki diye. Yemeyince yogurt la denedim. Yemedi azcık yedi(bana oyle geldi ) yogurdu yedi yani ama yumurta hep kaldı gibi 1 çk anca. Sonra uyudu ıyandı dısarı cıkıcaz die az emzirdim ama 2-3 dk. Sonra giyindik altını değiştirdim kucagıma aldım tam cıkıcaz bi fışkırttı salonda. Uzun da sürdü mğüre öğüre bıraktı. Sonra bitti sandım alt değiştirme unitesüne koydum soyayım cocugu die orada da kusma geldi hemen cevirdim yuzunu öne. Yutar gibi olmaya başladı. Yani acayip cok kustu. Daha once yumurta denetmiştim yani denemedigi bişey vermedim bugun. Tek fark demiri yemekle verdim oda demedigi için reddetti. Yada tiksindi bilemedimYumurtayı yedikten sonra emzirdim yatakta, durdu ve bi anda fışkırarak kustu:-(
Demir kusmayı tetikliyor. Biz iki aylıktan beri demir kullanıyoruz.verdiğimde o beslenemede kusuyor az da olsa. Bu arada demiri yoğurt peynir gibi süt ürünleri ile birlikte vermemek gerekiyor emilimini azaltıyor. Birde gözlemlerime göre ek gıdalar midelerindne çok yavaş gidiyor süte göre. Kusmalarında süt yerine ek gıda geliyor genelde. Mideleri küçük çok gelince fışkırtıyorlar.Bugün benimkide kustu. Sabah yumurta irmik falan karısım yapmıstım. Bide demiri damlattım bu sefer böyle yer belki diye. Yemeyince yogurt la denedim. Yemedi azcık yedi(bana oyle geldi ) yogurdu yedi yani ama yumurta hep kaldı gibi 1 çk anca. Sonra uyudu ıyandı dısarı cıkıcaz die az emzirdim ama 2-3 dk. Sonra giyindik altını değiştirdim kucagıma aldım tam cıkıcaz bi fışkırttı salonda. Uzun da sürdü mğüre öğüre bıraktı. Sonra bitti sandım alt değiştirme unitesüne koydum soyayım cocugu die orada da kusma geldi hemen cevirdim yuzunu öne. Yutar gibi olmaya başladı. Yani acayip cok kustu. Daha once yumurta denetmiştim yani denemedigi bişey vermedim bugun. Tek fark demiri yemekle verdim oda demedigi için reddetti. Yada tiksindi bilemedim
Evet biliyorum ama belki yer yogurtla diye deneyeyüm dedim. 1 sıfırdan büyüktür diyeDemir kusmayı tetikliyor. Biz iki aylıktan beri demir kullanıyoruz.verdiğimde o beslenemede kusuyor az da olsa. Bu arada demiri yoğurt peynir gibi süt ürünleri ile birlikte vermemek gerekiyor emilimini azaltıyor. Birde gözlemlerime göre ek gıdalar midelerindne çok yavaş gidiyor süte göre. Kusmalarında süt yerine ek gıda geliyor genelde. Mideleri küçük çok gelince fışkırtıyorlar.
Ben file marketteki kelle koru yediriyoruz bazen sade bazen yumurta içindeKızlar lor veren var mı aranızda asla yemek istemiyor tükürüyor azcık yoğurt koydum içine öyle biraz yedirebildim siz nasıl veriyorsunuz lor peynirini
3 gün sonra bile olabilirmiş. Yedirdiğiniz başka bir şeyden olamaz mı?Kusma olmadığı için problem etmemişti ama yarın randevumuz var sorup yazıcam burayahavuç geçen ay gayet normaldi bu sefer kusunca şaşırdım alerji sonradan nüksedebilen bir şey mi ki ://
Aynısı ya… fışkırmalı öğürerek ve iki taksitle. Niye acaba ya hastalık olabilir mi diye de düşündüm öksürüyodu bi kaç gündür, ama böyle sahtecikten de öksürür gibiydi ay bilemedim hüf yarın sorcammBugün benimkide kustu. Sabah yumurta irmik falan karısım yapmıstım. Bide demiri damlattım bu sefer böyle yer belki diye. Yemeyince yogurt la denedim. Yemedi azcık yedi(bana oyle geldi ) yogurdu yedi yani ama yumurta hep kaldı gibi 1 çk anca. Sonra uyudu ıyandı dısarı cıkıcaz die az emzirdim ama 2-3 dk. Sonra giyindik altını değiştirdim kucagıma aldım tam cıkıcaz bi fışkırttı salonda. Uzun da sürdü mğüre öğüre bıraktı. Sonra bitti sandım alt değiştirme unitesüne koydum soyayım cocugu die orada da kusma geldi hemen cevirdim yuzunu öne. Yutar gibi olmaya başladı. Yani acayip cok kustu. Daha once yumurta denetmiştim yani denemedigi bişey vermedim bugun. Tek fark demiri yemekle verdim oda demedigi için reddetti. Yada tiksindi bilemedim
Tahin vermiştim dün3 gün sonra bile olabilirmiş. Yedirdiğiniz başka bir şeyden olamaz mı?
Aynen sahtecik öksürügü cok ya ben de ayırt edemiyorum ama bizim dğn bi ara ateş oldu böle 38 38,5 37,9 falan gidip geliyodu bikaç saat sürdü sonra düştü 36,5 lara. Keyfide hiç bozulmadı oyızdensadece takip ettim. Şimdide kusunca acaba ülüttümü diyorum ama nedense demirden kaynaklıymış gibi geliyoAynısı ya… fışkırmalı öğürerek ve iki taksitle. Niye acaba ya hastalık olabilir mi diye de düşündüm öksürüyodu bi kaç gündür, ama böyle sahtecikten de öksürür gibiydi ay bilemedim hüf yarın sorcamm
Susam çok alerjik, 1 sene verdirmiyorum ben dedi online görüştüğüm bir doktor. Kızımın yanakları kızardı en son ben diyetimi açtığımda. Ona yedirmeyeceğim o yüzden. Umarım ilgisi yoktur sizinkinin. Çok faydalıTahin vermiştim düno da olabilir aslında
Evet vardı bugün kestirdik inanamadım bir dakika bile sürmedi sadece o an ağladı kan bile olmadı nerdeyse biz ilk özel hastaneye gittik 10 bin dediler 5 bine anlaştık sonra bizim hemşire arkadaş söyledi ılaserke falan kesilmiyor çok basit gelin devlette yaptırın dedi çocuk cerrahına gittik bir dakika bile sürmeden kesti aklıma sen geldin bilgi vereyim dedimEvet senin bebeğinde de mi var
Bizim doktor beslenmesinde sorun olmadığı için kestirmeye gerek yok dediEvet vardı bugün kestirdik inanamadım bir dakika bile sürmedi sadece o an ağladı kan bile olmadı nerdeyse biz ilk özel hastaneye gittik 10 bin dediler 5 bine anlaştık sonra bizim hemşire arkadaş söyledi ılaserke falan kesilmiyor çok basit gelin devlette yaptırın dedi çocuk cerrahına gittik bir dakika bile sürmeden kesti aklıma sen geldin bilgi vereyim dedim
Bi gelişimsel durum mu acaba dicemAynen sahtecik öksürügü cok ya ben de ayırt edemiyorum ama bizim dğn bi ara ateş oldu böle 38 38,5 37,9 falan gidip geliyodu bikaç saat sürdü sonra düştü 36,5 lara. Keyfide hiç bozulmadı oyızdensadece takip ettim. Şimdide kusunca acaba ülüttümü diyorum ama nedense demirden kaynaklıymış gibi geliyocünkü sonra bende tadına baktım midem agzıma geldi 1 saat sonra kusacaktım
![]()
Evet çok faydalı diye verdim iki çay kaşığıydı ama böyle oldu üzülürüm ondansaSusam çok alerjik, 1 sene verdirmiyorum ben dedi online görüştüğüm bir doktor. Kızımın yanakları kızardı en son ben diyetimi açtığımda. Ona yedirmeyeceğim o yüzden. Umarım ilgisi yoktur sizinkinin. Çok faydalı
Değildir inşallahEvet çok faydalı diye verdim iki çay kaşığıydı ama böyle oldu üzülürüm ondansa
Yaa az once tarhama corbası ve yogurt yedirim d dim. Tarhanayı üçti ama ypgurdu baya tükürdü istemedi. Ek gıdaya başladıgomızdan beri hergün yerdi versem. Hatta yemedigi herşeyi yogurtla karıstırıypdum yiyodu. Bu sabah demirşe birlikte verdim diyemi acaba tiksindiBi gelişimsel durum mu acaba dicemdemirde benim kız da tiksiniyor ama hiç kusmamışrı
bizde tam tersi oluyor biliyor musun? doğduğundan beri kusuyordu. ek gıdaya geçtikten sonra nerdeyse kalmadı. kusarsa da katı gıdayı değil, öncesinde emdiği sütü kusuyor. sıvının geri gelmesi daha kolay herhalde diye düşünmüştümDemir kusmayı tetikliyor. Biz iki aylıktan beri demir kullanıyoruz.verdiğimde o beslenemede kusuyor az da olsa. Bu arada demiri yoğurt peynir gibi süt ürünleri ile birlikte vermemek gerekiyor emilimini azaltıyor. Birde gözlemlerime göre ek gıdalar midelerindne çok yavaş gidiyor süte göre. Kusmalarında süt yerine ek gıda geliyor genelde. Mideleri küçük çok gelince fışkırtıyorlar.