Bu arada dün instagramda bi anne bebegine benim yedigimden (yetişkin insan öğünü yani) cok yemek yedirirken öğünleri diye paylaşım yapmış. Halşyle herkes bu kadar yiyo mu. Doktorlar tadım dio falan filan yazmıs. Kadının biri de yaparsanız yer. Ben yapıyorum yiyo siz yapmadıgınız için yemıyor. Hatta baya agır şeylerde yazmıs. Bende dayanamadım ne ladar kabasınız yazdım. Ozaman bu annelerde kalkıp size aütünüz yetmıyor demekki ek gıda veriyorsunuz der ozaman dedim. Sonra o da bana
- süt biyerden sonra yaramaz alice harikalar diyarındamısın demiş
-bende doktorlar ana gıdanın anne sütü oldugunu ek gıdanın tadım sonra da 2. Ara öğün gibi verilmesi gerektigini soyluyorlar ve ayrıca anne sütüyle gayet kilo alan bir sürü bebek görüyoruz demekki anne sütü yarıyor dedim.
- oda bana “ cahilsin araştır biraz bilimi reddediyorsun umarım cocugum seninle aynı sınıfta olur bir rakip elendi dedi

7 aylık bebemin ana gıdası anne sütü oldugu için beni linçledi ve cahil dedi

İlk defa anne sütü verilen bi anne linçlendi galiba

Sonra da şey demiş (kapalıyım die ) üstün minare altın kerane ( bebeme süt verdim die

)
Sonra konu uzadı bende dayanamadım akademik kariyerimi ödüllerimi kocamı kardeşlerimizin kileride yazdım. Profilime girip ölmüş bebeğime kadar sallamış. Katil yazmış heryere. Ben bebeğimi besleyemediğim için ölmüş başkalarının bebeginin yediginı kıskanacagına kendi bebegini besleseydin ölmüş işte. bebek katili katil anne akademik kariyeriniz bbegini yaşatmaya yetmemiş falan falan.
Velhasılı kelam. Anne sütü bu aylarda ana gıda derken dikkatli olun