• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Doktor 4.ayda bile sertleşmiş damağı, erken çıkaracak dediği için ben sürekli bekliyorum ama süpriz olacak heralde 😂😂 aynen süreci uzun oluyo galiba, bizim 20likler gibi arada bi yokluyor sanırım onları da 😬

Su da veriyorum, yediklerine de zeytinyağı koyuyorum ama oldu yani bilemedim. Tamamen bırakmayacağım ama sadece kabız değil, kabızlığın üzerine kıpkırmızı pişik de oldu. Bu kadar acı çekerken ısrar etmicem. Birkaç gün toparlasın diye bekliyorum. Derisi yüzülmüş gibi oldu çok acıtıyor belli 😔

Aynen ben de onu düşünüyorum ama yumurta sürecinde olduğumuz için yeni bişey vermemiştim. Sadece yumurtanın miktarını arttırıyorduk. Çeyrek vermeye başlamıştım, tek farklı olan o. Evet hep ekliyorum zeytinyağı 😕

Aynı şeyi düşündüm 😂 yazın da sarıp sarmalayıp güneşe mi koycaz napcaz acaba 🙃

Ben de gecikiyorum ya öğüne alıştıramazsam diye korkup bizimle yesin diye kahvaltı ve akşam yemeğinde veriyordum ama farklı farklı şeyler verince fazla oldu heralde. Şimdi tekrar az miktar tek besin bi devam edicem pişik toparlayınca. Yok asidik bişey vermedim, kahvaltıda yumurta ve avokado yemişti. Akşam da kereviz ve havucu buharda haşlayıp vermiştim. Tek farklı şey yumurta miktarı, belki de alerji yaptı onun etkisi olabilir 🧐
Qvokado yanaklarını kızarttı bizimkinin. Ben yediğimde tabi. Ek gıdaya başladık sayılmaz. Avokado tropik meyveye giriyormuş. Alerjenler arasındaymış. Daha önce denemediyseniz yani. Belki sebebi odur.

Qvokado yanaklarını kızarttı bizimkinin. Ben yediğimde tabi. Ek gıdaya başladık sayılmaz. Avokado tropik meyveye giriyormuş. Alerjenler arasındaymış. Daha önce denemediyseniz yani. Belki sebebi odur.
Ay ben bugün epey bir Avakado verdim. :/ vücudu biraz kızardı. Ondan mı acaba. Bazen banyo günü gelince yada geçince de oluyordu.

Uzun uğraşlarla çektim kızlar şu kabaran dişler artık çıkacak demek mi ? Çok yakın çıkmak üzere deyin lütfen 😂
bizimki de aynı böyle. akşam baktım sol taraftaki minicik diş görünmüş sanki ama elime sertlik gelmedi. görünüş olarak var gibi hissettim. bakalım hayırlsıı😬🥹

Kızlar bebişleriniz yüzüstü dönüyor mu uyurken ? Benimki bu aralar yan yatmak istiyor sürekli yana doğru dönüyor 2 gündür de bir bakıyorum yüzüstü yatmış artık sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede tedirgin oluyorum
bizimki yeni başladı dönmeye ama uykuda döndüğünü hiç görmedim. uyanıkken dönüyor. ben de bazen oyun halısında bırakıp içeri gidiyorum bi geliyorum yüz üstü dönmüş. yanında değilken tedirgin oluyorum ama artık kendilerini kurtarabilirler sanırım ya. kendisi dönebiliyor çünkü

Biz daha önce 3 gün kuralıyla denemiştik, sıkıntı olmamıştı 😕 bakalım biraz azalsın da pişik, sebebi bulacağım elbet. Ben ek gıda için heyecanlanırken bi arkadaşım aslında sadece süt verirken emziriyorsun bitiyor demişti, haklıymış galiba 😬

Kızlar bebişleriniz yüzüstü dönüyor mu uyurken ? Benimki bu aralar yan yatmak istiyor sürekli yana doğru dönüyor 2 gündür de bir bakıyorum yüzüstü yatmış artık sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede tedirgin oluyorum
Benim oğlum seviyor yüz üstü uyumayı. Gece uyutunca bizim yatağımıza yatırıyordum yüzüstü dönüyodu, bazen kapıdan izlerken görüyodum nefes alamicak gibi olunca çeviriyor kendini hemen. Şimdi beşiğinde yatırıyorum arkasına yastık koyup yan yatırıyorum kucağına da uyku arkadaşını veriyorum sarılıp uyuyor,hiç döndüğünü görmedim.

Ay ben bugün epey bir Avakado verdim. :/ vücudu biraz kızardı. Ondan mı acaba. Bazen banyo günü gelince yada geçince de oluyordu.
Yanaklar önemli deniyor. Ben de bilmiyorum ya. İnanın diyetten de bıktım ama çocuk rahatlıyor ben diyet yapınca

Biz daha önce 3 gün kuralıyla denemiştik, sıkıntı olmamıştı 😕 bakalım biraz azalsın da pişik, sebebi bulacağım elbet. Ben ek gıda için heyecanlanırken bi arkadaşım aslında sadece süt verirken emziriyorsun bitiyor demişti, haklıymış galiba 😬
Ek gıdanın gerçekten sevilecek bir tarafı yok, kaka kokusu yeter diyor bir arkadaşım da 😄

Benimki ilk defa dün gece fırıp fırıl dönerek uyudu ben de şaşırdım😄

S Sunshine1 bizim evde elektrikler kesilmiş yıldırım düsmüs cevreye ondan. Ve bende kameranın cekim yapmadıgını bile farketmemişim. Buzdolabı ve derin dondurucu da kilolarca et. Cekmece cekmece enginar attım. Derin dondurucu ısınmamıs aslında ama guvnemedim bezelyeler biraz burusmaya baslamıs. Tereyagı falan butun halde duruyodu serindi birazda raflarda buhar izi vardı. Şimdi siz enginar 100 lira deyince 🤣 gozumun önğnden akıp gitti o manzara. Yazdan herşeyi stoklamışım doluydu yani
Bu arada ben üşenmezsem 1 tavada enginarın harcını hazırlıyorum pattes bezelye havuc portakal suyuyla pişiriyorum sonra enginarları ayrı yerde ters kapatıp portakal suyuyla kesinlikle bınuda öyle pişiriyorum. Sonra içine doldurup beraber biraz tıkırdayıyorum. (Belkide tılırdatmıyordum tam hatırlamıyorum burasını 🤣 çok oldu yapmayalı yaparken aklına geliyor insanın). Üşendigimde de hepsini dograyıp karıstırıp limon portakal suyunu koyup kapatıyorum kapagı beraber pişsin. 😁 bazen de sadece enginar yoğurt yatagında
Çok geçmiş olsun canım ben enginar yemicem kızım yesin hahahahaha😂😂😂

Buzlukta kabak var çıkarıp versem mi acaba deneyen var mı tadı kaçar mı ki daha yeni başladık tadimlara

Evet ya emzirmek ne kadar kolaydı🥴

Back
X