Doktor 4.ayda bile sertleşmiş damağı, erken çıkaracak dediği için ben sürekli bekliyorum ama süpriz olacak heralde

aynen süreci uzun oluyo galiba, bizim 20likler gibi arada bi yokluyor sanırım onları da
Su da veriyorum, yediklerine de zeytinyağı koyuyorum ama oldu yani bilemedim. Tamamen bırakmayacağım ama sadece kabız değil, kabızlığın üzerine kıpkırmızı pişik de oldu. Bu kadar acı çekerken ısrar etmicem. Birkaç gün toparlasın diye bekliyorum. Derisi yüzülmüş gibi oldu çok acıtıyor belli
Aynen ben de onu düşünüyorum ama yumurta sürecinde olduğumuz için yeni bişey vermemiştim. Sadece yumurtanın miktarını arttırıyorduk. Çeyrek vermeye başlamıştım, tek farklı olan o. Evet hep ekliyorum zeytinyağı
Aynı şeyi düşündüm

yazın da sarıp sarmalayıp güneşe mi koycaz napcaz acaba
Ben de gecikiyorum ya öğüne alıştıramazsam diye korkup bizimle yesin diye kahvaltı ve akşam yemeğinde veriyordum ama farklı farklı şeyler verince fazla oldu heralde. Şimdi tekrar az miktar tek besin bi devam edicem pişik toparlayınca. Yok asidik bişey vermedim, kahvaltıda yumurta ve avokado yemişti. Akşam da kereviz ve havucu buharda haşlayıp vermiştim. Tek farklı şey yumurta miktarı, belki de alerji yaptı onun etkisi olabilir