• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar merhaba , 6. Ay aşısını bacaktan mı vuruluyorlar acaba birde 4. Ay aşısı bizde ateş yapmıştı yine korkuyorum aşıyı olup ateşlenen oldu mu acaba

Ya ben çok korkuyorum yaparken kulak enfeksiyonu felan olur diye ya
Burun temixliğinden korkmayın. İyice yan yatırın. Ters çevirin sonra çok zarar vermeden vakumla çekin. Beslenebilsin ki iyileşsin. Nefes alamadıkça uzaklaşıyorlar beslenmekten. Damar yolu açmaya çalıştılar açamadılar kızıma. Kabus gibiydi. Beslenemezse sonu o oluyor. Hastanelik olmayın bizim gibi.

Deniz suyunu denedim ama serumla yıkama kadar etkili gelmedi. Deniz suyuna 2 sn başınçla basıyorsunuz. Bence 10 cc deneyin, yine siz bilirsiniz. Siz açamazsanız acilde 10 cc ile açacaklar. Her açmadan sonra sırtına aşağıdan yukarıya pat pat vurun, sonra aspiratörle çekin. Ağlarken burnuna serum sıkmayın, yoksa aspire ediyorlar. Bir de hastalık döneminde sümüğü temizledim bitti diye bir şey söz konusu değil. (Sekresyon) Aşırı Sümük vücudan solunum yollarının hastalık döneminde verdiği tepki, anormal durumlarda nasıl vajinal akıntı fazla ve farklı oluyorsa üst solunum yolları da öyle. Hastalık geriliyince normale dönecektir. Sadece hastalık döneminde ekstre ekstra fazla üretiliyor. Bu arada beslenemiyorsa çiş takibini yapın muhakkak. Bizimki 12 saat çiş yapmadı. Dekstrozlu serum takıldı. Kan tahlilinde şekeri düşmüştü zaten. Balgamı kusarak attığı için emdiği sütlerin hepsini kustu, beslenemedi. Öyle olunca apar topar acile götürdüm.
Çişinde Bi sıkıntı yok çok şükür yapıyor ama antibiyotikten midir poposu pişti bide ishal gidiyor ya kan tahlilleri güzel geldi idrar tahlili de güzel bizim ama işte doktor gribal dedi

Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Bizim doktorumuz elektrik süpürgesiyle çekileni önermemişti zarar verebilir diye. Kendi nefesinizle yaptığınızda zarar veremezsiniz isteseniz de ama elektrik süpürgesi güçlü bir vakum, önermiyorum demişti. Bilgi vermek istedim 🙏🏻

Bizim 2 aydır böyle 🥹🥹 çıkacağı zaman damağın üst kısmı kızarıp şişiyor sanırım. Daha o yok gibi 🫠

Jel olan dentinox ama içeriğinde anestezik lidokain varmış, benim dinlediğim doktorlar önermiyor. Tetagil bitkisel içerikli granül. Bi zararı yokmuş. Ben tetagil aldım ve zeytinyağı içine ezilmiş karanfil koydum. Bu ikisini deniyorum.
Ya ben nurse harveys in jelini aldım ama o da zararlı mı ki?

Burun temixliğinden korkmayın. İyice yan yatırın. Ters çevirin sonra çok zarar vermeden vakumla çekin. Beslenebilsin ki iyileşsin. Nefes alamadıkça uzaklaşıyorlar beslenmekten. Damar yolu açmaya çalıştılar açamadılar kızıma. Kabus gibiydi. Beslenemezse sonu o oluyor. Hastanelik olmayın bizim gibi.
Yapıyorum ama tedirgin ola ola ya dün hastanede açtılar baya derinden dünden beri yiyor çok şükür mama antibiyotik de kullanıyoruz ne zamana geçer acaba ya bir hafta oldu neredeyse hastalanalı ama hala burnu tıkır tıkır horluyor

Yapıyorum ama tedirgin ola ola ya dün hastanede açtılar baya derinden dünden beri yiyor çok şükür mama antibiyotik de kullanıyoruz ne zamana geçer acaba ya bir hafta oldu neredeyse hastalanalı ama hala burnu tıkır tıkır horluyor
10 gün kötüydü,15. gün daha iyi oldu. Ağır zamanı 7 gündü.

Teşekkür ederim🌸 inşallah bizdede öyle olur 4. Ay da ateşlenmişmiydi peki

Süper 4. Ayda ateşlenmişse 6da ateşleniyor deniyor ama sizin 4. Ayda ateşlenme oldu mu acaba
bizim ne 2de ne 4te ateş olmadı ama 6 ay aşısında ateş oldu. calpol verince düştü hemen sıkıntı olmadı

Kızlar bebişleriniz yüzüstü dönüyor mu uyurken ? Benimki bu aralar yan yatmak istiyor sürekli yana doğru dönüyor 2 gündür de bir bakıyorum yüzüstü yatmış artık sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede tedirgin oluyorum
Yüzüstü uyumak istiyor döndüğünden beri. Ben yan yatırsam da yüzüstü dönmüş oluyor. Sanırım daha rahat ediyor o pozisyonda

yok yok çok şükür mis gibi uyumuş. zaten bir buçuk saat sonra döndük. arada yapmak lazım galiba 😅 ama çok aklı kalıyor insanın anlıyorum seni
Aslında öyle sorunlu bi bebek değil karnı tok olduğu sürece durur ama ya beni isterse göremeyince korkup ağlarsa kendini güvende hissedemezse diye içim içimi yiyor. Yoksa benim de çok ihtiyacım var :(

Back
X