Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğimKuzum ben doktor asistanıyım, enjeksiyonların her türlüsünü gelen hastalara da uyguluyorum yıllardır. O yüzden kendime yaparken de sıkıntı yasamıyorum. Daha önce de dediğim gibi iğneyi yapacağın yeri iki parmağınla gerdirip o bölgeyi sertleştireceksin. Dik açıyla hızlıca vuracaksın. Sonrasında da pamukla sadece iki saniye üstüne bas bırak iğne yerin bile belli olmaz
you tube da var istersen baka bilirsin ben ordan baktim yapiyorum kendime 2 haftadir 2 defa morarma olduSıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğim
Vallahi doktorla birlikte bu şekilde uygulama kararı aldık, hatta ilkini o gösterdi bu şekilde yaparsan hiç morluğun olmaz gerdir ve dart at dedi. Im nin aynısı ama bende bu yöntem çok işe yarıyor ne topak var ne de iz. Karnımı görsen bir tane bile iğne izi yok. Tabi herkes doktorunun tavsiyesine uysun bu sadece benim tecrübemCanım ben Hemşireyim dediğin uygulama im uygulama şekli. Oksapar/Enox vs sc uygulanır. Göbek çevresinden 3 parmak uzaklıkta bir bölgeyi parmaklarının arasında tutup derinin yağ tabakasına dik açıyla iğneyi ilerletip yavaş şekilde enjekte etmeli, ilaç enjekte edildikten sonra 8 saniye kadar iğneyi bekletip yine yavaşca çıkarmalı. Göbek/ kol/ bacak dönüşümlü uygulanmasını tavsiye ederiz morarmalar çok daha azalacaktır. Youtube da sc ilaç uygulama videoları vardır mutlaka.
Evet canım bir kere dene, buraya yaz sonucunu. Ben en basından beri doktorumun tavsiyesiyle öyle yapıyorum ve ne acı oluyor ne de izSıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğim
Muhtemelen az sonra benArkadaşlar dün ilk defa kustum çok zorlandım kolay kusamam zaten yüzümdeki damarlar catladi yuzum mosmor oldu sistu çok kotuyum
Sol elinin iki parmağıyla iğne batıracağın yeri gerdir, sağ elinle hızlıca iğneni yap. Sonra hafif basıyla 5-6 saniye bastır çek bu kadar. İz bile kalmayacakSıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğ
Bastır çek dediğim de iğnen bittiğinde pamukla iğne yerine hafif bastırmak oluyorSol elinin iki parmağıyla iğne batıracağın yeri gerdir, sağ elinle hızlıca iğneni yap. Sonra hafif basıyla 5-6 saniye bastır çek bu kadar. İz bile kalmayacak![]()
Anladım, benim pek yülselmiyo bu aralıkta genelde, teşekkür ediyorum cevabınız için, sizede Allah şifa versin inşallahYok hayır malesef ömür boyu kullanmak zorundayım kronik bir rahatsızlık olduğu için sabit kalmıyor hapı kullanmayınca sürekli yükseliyor. Normalde 3 yada 4 üzerine çıkmadıysanız o yüzden gerek duymamıştır . Benim anında tavan yapıyor dozu düşürünce bile![]()
Evet canım bende öyle oldum adete yakın hep adet sancıları oluyor ama fazla sürmüyor, sende nasıl, devamlı mı ya böyle ara sıra mı?Kızlar hala bata 2-3 var. Kasık ağrısı ve adet olacak hissi normal mi? İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum hiçbir şey![]()
Oh gözünaydın canım maşallahhbende ciktim doktordan kizlar haberler iyi sukur minik pitircik iyi kalp atisi daha net duyuldu gecen seferkinden. bende belirti kayb olmusdu korkmusdum demek her zaman kotu bisey diyil belirtilerin gitmesi
İlkten bende de olmuyordu ama artık haftalardır yapıyorum morardıyou tube da var istersen baka bilirsin ben ordan baktim yapiyorum kendime 2 haftadir 2 defa morarma oldu
tesekkur ederim cok rahatladim bu beni 1 hafta gotururOh gözünaydın canım maşallahh![]()
Sadece Gerdirme yeteri kadar iyi olmaz canım sıkarak gergir, göbeğin tam solu veya sagı 3 parmak hizası, iki parmak arasında büyük bir parça cimcikler gibi, dik sok, ilacı yavaş ver, bittikten sonra 5-6 sn bekle, tam dik çek, pamuk koy.Sıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğim
Canım gözün aydınbende ciktim doktordan kizlar haberler iyi sukur minik pitircik iyi kalp atisi daha net duyuldu gecen seferkinden. bende belirti kayb olmusdu korkmusdum demek her zaman kotu bisey diyil belirtilerin gitmesi
Deneyeceğim bakalım kızlar umarım başarabilirimSadece Gerdirme yeteri kadar iyi olmaz canım sıkarak gergir, göbeğin tam solu veya sagı 3 parmak hizası, iki parmak arasında büyük bir parça cimcikler gibi, dik sok, ilacı yavaş ver, bittikten sonra 5-6 sn bekle, tam dik çek, pamuk koy.
Bu yöntemle hiç sorun yaşamadım, ne önceli tedavilerimde, ne de şuan son 1,5 aydır hergüj kullanıyorum, aslında kevgire döndüm de Allahtan görünmüyor yerlerihiç iz bile olmuyor.
Adet olacak gibi his çok olmuyor aslında ama kasıklara ağrı bir gelip bir gidiyor. Bıçak saplanıyor gibi ya da iğne batırılıyor gibiEvet canım bende öyle oldum adete yakın hep adet sancıları oluyor ama fazla sürmüyor, sende nasıl, devamlı mı ya böyle ara sıra mı?
İşte düşüklerden dolayı bu kadar huzursuz oluyoruz biz. Biseylerin yolunda gitmesinin nasıl bi duygu olduğunu bilmiyoruz kötüyü tattık onu biliyoruz sadecetesekkur ederim cok rahatladim bu beni 1 hafta goturur1 haftaya yeni stressler bulurum
ama gercektem bir rahatlama geldi kendimi okyanusta bogulur gibi hiss ediyordum simdi ada buldumda ciktim gibi oldu. 2 dusuk olmusdu ayni bu haftalarda simdi belirtide kayb oldu korkmustum
1 aydır hep karnımdan yapıyorum göbek deliğinin bikaç parmak üstü. Bir sıra bitiyor sonra başa dönüyorum doktorun dediği gibi. Bak hiçbisey yokİlkten bende de olmuyordu ama artık haftalardır yapıyorum morardı