• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kuzum ben doktor asistanıyım, enjeksiyonların her türlüsünü gelen hastalara da uyguluyorum yıllardır. O yüzden kendime yaparken de sıkıntı yasamıyorum. Daha önce de dediğim gibi iğneyi yapacağın yeri iki parmağınla gerdirip o bölgeyi sertleştireceksin. Dik açıyla hızlıca vuracaksın. Sonrasında da pamukla sadece iki saniye üstüne bas bırak iğne yerin bile belli olmaz
Sıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğim

Canım ben Hemşireyim dediğin uygulama im uygulama şekli. Oksapar/Enox vs sc uygulanır. Göbek çevresinden 3 parmak uzaklıkta bir bölgeyi parmaklarının arasında tutup derinin yağ tabakasına dik açıyla iğneyi ilerletip yavaş şekilde enjekte etmeli, ilaç enjekte edildikten sonra 8 saniye kadar iğneyi bekletip yine yavaşca çıkarmalı. Göbek/ kol/ bacak dönüşümlü uygulanmasını tavsiye ederiz morarmalar çok daha azalacaktır. Youtube da sc ilaç uygulama videoları vardır mutlaka.
Vallahi doktorla birlikte bu şekilde uygulama kararı aldık, hatta ilkini o gösterdi bu şekilde yaparsan hiç morluğun olmaz gerdir ve dart at dedi. Im nin aynısı ama bende bu yöntem çok işe yarıyor ne topak var ne de iz. Karnımı görsen bir tane bile iğne izi yok. Tabi herkes doktorunun tavsiyesine uysun bu sadece benim tecrübem🌺

Arkadaşlar dün ilk defa kustum çok zorlandım kolay kusamam zaten yüzümdeki damarlar catladi yuzum mosmor oldu sistu çok kotuyum
Muhtemelen az sonra ben🥹
Bugün sabahtan beri bulantı çok çok fena. Ptesiye kavuşursam sağ salim, hemen ilaç isteyeceğim doktorumdan. Hatta bilsem ne yazacak, gider eczaneden aldırırım hemen🥹 çok fenayım

Yok hayır malesef ömür boyu kullanmak zorundayım kronik bir rahatsızlık olduğu için sabit kalmıyor hapı kullanmayınca sürekli yükseliyor. Normalde 3 yada 4 üzerine çıkmadıysanız o yüzden gerek duymamıştır . Benim anında tavan yapıyor dozu düşürünce bile 🤦🏻‍♀️
Anladım, benim pek yülselmiyo bu aralıkta genelde, teşekkür ediyorum cevabınız için, sizede Allah şifa versin inşallah

Kızlar hala bata 2-3 var. Kasık ağrısı ve adet olacak hissi normal mi? İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum hiçbir şey 🥺
Evet canım bende öyle oldum adete yakın hep adet sancıları oluyor ama fazla sürmüyor, sende nasıl, devamlı mı ya böyle ara sıra mı?

Kızlar nasip olursa benimde kasım ayının sonu olacak sanırım. Son adet tarihim 22 Şubat. Beklenen adetim 23 Mart. 06 martta aşılama oldum. Betalarım 14-30-108. Henüz doktora gitmedim sadece üniversitede aşılamayı olmuştum onları aradığımda duphaston a devam et dediler. Uygulamalarda 30 Kasım doğum tarihi gözüküyor ama ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba çok heyecanlıyım

Oh gözünaydın canım maşallahh🧿😍
tesekkur ederim cok rahatladim bu beni 1 hafta goturur 🤣 1 haftaya yeni stressler bulurum 😄 ama gercektem bir rahatlama geldi kendimi okyanusta bogulur gibi hiss ediyordum simdi ada buldumda ciktim gibi oldu. 2 dusuk olmusdu ayni bu haftalarda simdi belirtide kayb oldu korkmustum

Sıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğim
Sadece Gerdirme yeteri kadar iyi olmaz canım sıkarak gergir, göbeğin tam solu veya sagı 3 parmak hizası, iki parmak arasında büyük bir parça cimcikler gibi, dik sok, ilacı yavaş ver, bittikten sonra 5-6 sn bekle, tam dik çek, pamuk koy.
Bu yöntemle hiç sorun yaşamadım, ne önceli tedavilerimde, ne de şuan son 1,5 aydır hergüj kullanıyorum, aslında kevgire döndüm de Allahtan görünmüyor yerleri🤭🤭 hiç iz bile olmuyor.

Sadece Gerdirme yeteri kadar iyi olmaz canım sıkarak gergir, göbeğin tam solu veya sagı 3 parmak hizası, iki parmak arasında büyük bir parça cimcikler gibi, dik sok, ilacı yavaş ver, bittikten sonra 5-6 sn bekle, tam dik çek, pamuk koy.
Bu yöntemle hiç sorun yaşamadım, ne önceli tedavilerimde, ne de şuan son 1,5 aydır hergüj kullanıyorum, aslında kevgire döndüm de Allahtan görünmüyor yerleri🤭🤭 hiç iz bile olmuyor.
Deneyeceğim bakalım kızlar umarım başarabilirim

Evet canım bende öyle oldum adete yakın hep adet sancıları oluyor ama fazla sürmüyor, sende nasıl, devamlı mı ya böyle ara sıra mı?
Adet olacak gibi his çok olmuyor aslında ama kasıklara ağrı bir gelip bir gidiyor. Bıçak saplanıyor gibi ya da iğne batırılıyor gibi

tesekkur ederim cok rahatladim bu beni 1 hafta goturur 🤣 1 haftaya yeni stressler bulurum 😄 ama gercektem bir rahatlama geldi kendimi okyanusta bogulur gibi hiss ediyordum simdi ada buldumda ciktim gibi oldu. 2 dusuk olmusdu ayni bu haftalarda simdi belirtide kayb oldu korkmustum
İşte düşüklerden dolayı bu kadar huzursuz oluyoruz biz. Biseylerin yolunda gitmesinin nasıl bi duygu olduğunu bilmiyoruz kötüyü tattık onu biliyoruz sadece 😞 Ama bak çok şükür nasıl da yolunda gidiyor hersey 🧿. Biraz rahatlamanın zamanı geldi artık 😂 Ben hep kayıplarımdan önce ishal oluyordum. Bu hamileliğimde hersey yolunda ama yine ishalim. Bu ishal burnumdan getirdi herseyi😂 her wcde bisey olacak sanıyorum ama o da normalmiş

İlkten bende de olmuyordu ama artık haftalardır yapıyorum morardı
1 aydır hep karnımdan yapıyorum göbek deliğinin bikaç parmak üstü. Bir sıra bitiyor sonra başa dönüyorum doktorun dediği gibi. Bak hiçbisey yok🌺

Eklentiler

• IMG_6136.webp
    IMG_6136.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 49
Back
X