- 6 Mayıs 2024
- 4.477
- 4.891
- 48
- 29
Orası öyle annelik = kaygıHaklısın canım ama korkular galiba hep olucak annelik şimdiden böyle bile endişelenmek demekki derlerdi yarı delilik diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle annelik = kaygıHaklısın canım ama korkular galiba hep olucak annelik şimdiden böyle bile endişelenmek demekki derlerdi yarı delilik diye
Oh az kaldı şenindeAyy darısı banamaşallah kuzulara canım bende çarşamba gidicem 20 gün sonra ilk kez görümcem bebemi
![]()
Canım ben 7. Haftaya kader fenaydım gazda. Bazen nefesim kesiliyordu ağrıyınca. Ama her sabah kayısı ve incir tüketerek lavaboya çıktım. Sonra gaza da iyi geldi. Ve bir haftadır vücut alıştığı için onlara bile gerek kalmadan uyandığımda büyüğe çıkıyorum gün içinde de gazımı çok iyi çıkarıyorumPerşembe günü randevum var 2 gündür sıkıntı yaşıyorum bakalım inşallah bir sorun teşkil etmez![]()
Tuvalete çıkıyorum da nedense gaz sancım varCanım ben 7. Haftaya kader fenaydım gazda. Bazen nefesim kesiliyordu ağrıyınca. Ama her sabah kayısı ve incir tüketerek lavaboya çıktım. Sonra gaza da iyi geldi. Ve bir haftadır vücut alıştığı için onlara bile gerek kalmadan uyandığımda büyüğe çıkıyorum gün içinde de gazımı çok iyi çıkarıyorum
Benim de burun tıkanıklığım tek belirtiydi. Hala hafif var ama hafiflemesine de deniz suyuyla yıkamak iyi geldi. Uyandığımda de uyuduğumda deniz suyuyla yıkıyorumKızlar bana bır yardım edın. Hamılelıgımı ılk ogrendıgım donemler bi grıp olmustum ben o donemden beri geçmeyen bir burun tıkanıklıgım var o zaman hastalıga yormustum bunu ama hasta degılım suan. Burnum gece ozellıkle full tıkalı gve burnumun ıcı kuru gibi hep. Agzımda kuruyo böyle bi değişik yapışıyo gibi agzım ay asırı rahatsız edici bişey anlatamadımda. Gece uykudan uyanıyorum bunu yasayan var mı? agız kurulugu burun kurulugu özellikle yemekten sonra agzım cok degısık zaten hiç tadı yok demır tadı gibi bir tad oluyor yemekten sonra. Lütfen bendede oluyor deyınCarsamba bir doktoruma sorucam bunu. Cok rahatsız etmeye başladı akşam olunca coşuyor.
Aşkım ben bu kez 20 günü devirdim hafi bakalım sende aynı performansla bekliyorumOh az kaldı şeninde![]()
Evet benim de öyle ıkınmak yasak diye gaz içeride birikiyor ama ben Böyle atlattım. İnşallah kısa zamanda geçer şeninde gaz sancısı çok kötüTuvalete çıkıyorum da nedense gaz sancım var![]()
Ben dayanamadım dün yaAynıyım aşkım dün geceden berri geçmiyor ama içmemek için direniyorum. Türkiyedeki doktorum sabah 1 akşam 1 parol içe bilirsin demişti alman doktorum ise gebeliğin ilk 5/6 aylık kısmında ben hiç ilaç tavsiye tmitorum parol bile olsa dedi . İçmiyorum bende savaşıyorum . Geceden berri 10 uyandım ağrıyla bir .
Ben hıc kullanmadım denız suyu sankı ıse yaramazmıs gibi geliyo ama senden sonra bır deneyım o halde. saol cnmBenim de burun tıkanıklığım tek belirtiydi. Hala hafif var ama hafiflemesine de deniz suyuyla yıkamak iyi geldi. Uyandığımda de uyuduğumda deniz suyuyla yıkıyorum
Aminn valla önce ne olduğunu anlamadım. Sonradan anladım gaz sancısı diyeEvet benim de öyle ıkınmak yasak diye gaz içeride birikiyor ama ben Böyle atlattım. İnşallah kısa zamanda geçer şeninde gaz sancısı çok kötü
Çok şükür canım benim iyiyim sen nasılsın.HeySero naber kuzum
Allah herkesin gonlune gore versin.cok guzel haberlerdarisi haber bekleyen herkese, saglikla umarim
bir erkek bebis daha geliyor, saglikla mutlulukla gelsinuc erkek oldu sanirim su ana kadar
![]()
Ay ıkınmak da mı yasakEvet benim de öyle ıkınmak yasak diye gaz içeride birikiyor ama ben Böyle atlattım. İnşallah kısa zamanda geçer şeninde gaz sancısı çok kötü