• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    21
Kızlar bana bır yardım edın. Hamılelıgımı ılk ogrendıgım donemler bi grıp olmustum ben o donemden beri geçmeyen bir burun tıkanıklıgım var o zaman hastalıga yormustum bunu ama hasta degılım suan. Burnum gece ozellıkle full tıkalı gve burnumun ıcı kuru gibi hep. Agzımda kuruyo böyle bi değişik yapışıyo gibi agzım ay asırı rahatsız edici bişey anlatamadımda. Gece uykudan uyanıyorum bunu yasayan var mı? agız kurulugu burun kurulugu özellikle yemekten sonra agzım cok degısık zaten hiç tadı yok demır tadı gibi bir tad oluyor yemekten sonra. Lütfen bendede oluyor deyın🙃 Carsamba bir doktoruma sorucam bunu. Cok rahatsız etmeye başladı akşam olunca coşuyor.

Perşembe günü randevum var 2 gündür sıkıntı yaşıyorum bakalım inşallah bir sorun teşkil etmez :(
Canım ben 7. Haftaya kader fenaydım gazda. Bazen nefesim kesiliyordu ağrıyınca. Ama her sabah kayısı ve incir tüketerek lavaboya çıktım. Sonra gaza da iyi geldi. Ve bir haftadır vücut alıştığı için onlara bile gerek kalmadan uyandığımda büyüğe çıkıyorum gün içinde de gazımı çok iyi çıkarıyorum

Canım ben 7. Haftaya kader fenaydım gazda. Bazen nefesim kesiliyordu ağrıyınca. Ama her sabah kayısı ve incir tüketerek lavaboya çıktım. Sonra gaza da iyi geldi. Ve bir haftadır vücut alıştığı için onlara bile gerek kalmadan uyandığımda büyüğe çıkıyorum gün içinde de gazımı çok iyi çıkarıyorum
Tuvalete çıkıyorum da nedense gaz sancım var :(

Kızlar bana bır yardım edın. Hamılelıgımı ılk ogrendıgım donemler bi grıp olmustum ben o donemden beri geçmeyen bir burun tıkanıklıgım var o zaman hastalıga yormustum bunu ama hasta degılım suan. Burnum gece ozellıkle full tıkalı gve burnumun ıcı kuru gibi hep. Agzımda kuruyo böyle bi değişik yapışıyo gibi agzım ay asırı rahatsız edici bişey anlatamadımda. Gece uykudan uyanıyorum bunu yasayan var mı? agız kurulugu burun kurulugu özellikle yemekten sonra agzım cok degısık zaten hiç tadı yok demır tadı gibi bir tad oluyor yemekten sonra. Lütfen bendede oluyor deyın🙃 Carsamba bir doktoruma sorucam bunu. Cok rahatsız etmeye başladı akşam olunca coşuyor.
Benim de burun tıkanıklığım tek belirtiydi. Hala hafif var ama hafiflemesine de deniz suyuyla yıkamak iyi geldi. Uyandığımda de uyuduğumda deniz suyuyla yıkıyorum

Aynıyım aşkım dün geceden berri geçmiyor ama içmemek için direniyorum. Türkiyedeki doktorum sabah 1 akşam 1 parol içe bilirsin demişti alman doktorum ise gebeliğin ilk 5/6 aylık kısmında ben hiç ilaç tavsiye tmitorum parol bile olsa dedi . İçmiyorum bende savaşıyorum . Geceden berri 10 uyandım ağrıyla bir .
Ben dayanamadım dün ya

Benim de burun tıkanıklığım tek belirtiydi. Hala hafif var ama hafiflemesine de deniz suyuyla yıkamak iyi geldi. Uyandığımda de uyuduğumda deniz suyuyla yıkıyorum
Ben hıc kullanmadım denız suyu sankı ıse yaramazmıs gibi geliyo ama senden sonra bır deneyım o halde. saol cnm

Evet benim de öyle ıkınmak yasak diye gaz içeride birikiyor ama ben Böyle atlattım. İnşallah kısa zamanda geçer şeninde gaz sancısı çok kötü
Aminn valla önce ne olduğunu anlamadım. Sonradan anladım gaz sancısı diye

N Nvnnn sen kese ve kalp atışını gördün mü

Evet benim de öyle ıkınmak yasak diye gaz içeride birikiyor ama ben Böyle atlattım. İnşallah kısa zamanda geçer şeninde gaz sancısı çok kötü
Ay ıkınmak da mı yasak 🤷🏻‍♀️ yani afedersiniz de kabız olunca mecbur ıkınıyorum 🙈😅

Kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama bebeğimle ilgili her şeye çok endişeleniyorum . Mesela 11 haftam bitti. İşte bir iki hafta sonra gittiğimde doktor ense kalınlığına falan bakacak. Hadi olumsuz bi şey derse diye çok korkuyorum . Sizde de bu korkular var mı ? Ben mi çok kafaya takıyorum yoksa .

Back
X