• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    22
Kızlar selam doktorum birliktelikle alakalı bir şey söylememişti yapmayın vs diye hamileliğimi öğrendiğimden bu yana eşimle asker arkadaşı gibiydik dün birliktelik oldu. Herhangi bir zararı olmaz diye düşündüm çünkü riskli bir durum yoktu. Doğru mu biliyorum?
Birliktelikte korunmak gerekiyormuş .Aile hekimliğindeki hemşire söyledi.
kızlar randevularınız 2 haftada bir mi? Ne sıklıkla gidiyorsunuz? En son geçen hafta gittim haftaya randevum yani şimdilik 2 haftada bir şeklinde benim
Ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum.İlk kontrolünden sonra 3 hafta sonra gel dedi doktor.İlerde ne olur bilmiyorum.
Yaa iyi bari oluyorsa böyle midem ağrıyor resmen :(
Benim de midem ağrıyor gibi rahatsız hissediyorum.Cok ya birşey yemiyorum,diyet yapmaya çalışıyorum.Oruc tutuyorum ,bilmiyorum folik asit hapı mi yapıyor.
Kızlar bir de ben tansiyonumu ne zaman ölçsem 12 ye 8 ya da 12 ye 9 çıkıyor doktora diyince 20. Haftadan önce çıkmaz tansiyon belki evdeki yanlış ölçmüştür sağlık ocağından takibini yaptır gel dedi bugün sağlık ocagında 120 86 cıktı sizce normal mi? Normalde tansiyonum hep 10a 6 çıkardı hamilelik tansiyonumu çıkardı sanki küçük tansiyonum özellikle kafamı çok karıştırdı.
Ablamda da tansiyon sebebiyle erken doğum yaşanmıştı.yegenim 900gr dogdu. Korkuyorum öyle bir şey olursa diye.
Ben ilk kontrole gittiğimde tansiyonum 14 8 çıktıSasirdim çünkü ne telaş yapmıştım ne de heyecanlanmıştım.Hatta normalde 9 6 ,10 7 şeklinde çıkardı.Hamilelikten sanırım.
Kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama bebeğimle ilgili her şeye çok endişeleniyorum . Mesela 11 haftam bitti. İşte bir iki hafta sonra gittiğimde doktor ense kalınlığına falan bakacak. Hadi olumsuz bi şey derse diye çok korkuyorum . Sizde de bu korkular var mı ? Ben mi çok kafaya takıyorum yoksa .
Endiselenmemiz çok normal.Ama herşey olacağına varıyor .Önceki hamileliğimde ikili teste ense kalinligi ve burun kemiği normaldi.Ama kan testimde kombine risk değerim çok 1:150 şeklinde çok yüksekti.Her doktora gittiğimde sendromlu olabilir aminiyosentez yapticakmisiniz diyorlardi hayır diyordum.O anlarda uzuldum..Ama çok kafaya takmadım öyle hatırlıyorum .10 sene geçince insan unutuyor😊Doğum yaprigimda hemen ilk sorum sağlıklı mı demek oldu ,evet dediler♥️
Benimde anca bugün öğlen geçti gerçekten iğrenç birşey bu baş ağrısı
Biberiye yağı iyi geliyor.
Kızlar benim şuan gebelik var muhtemel testler pozitif yarın falan kan vermeyi düşünüyorum. Varsa eğee 4haftalık olacak şuan. Sizce ultrason için ne zaman gidiyim. Haftaya 5. Hft oluyo kese görünür ama sonrada bayram tatiline giriyor, bekliyim mi sizce 7. Haftaya kadar? Nasıl beklenir bilmiyorum 🥲🥲 akıl verin
Ben 7. Haftada gittiğimde bile doktor daha küçük vajinal bakacağım dedi.Siz isterseniz içiniz rahat etmiyorsa gidin.
Ben sürekli açım, sürekli ağzımın içi zehir gibi acı tat, asla geçmiyor. Kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum çiğ halleri midemi bulandırıyor. Siz de böyle misiniz? Keşke biri sürekli yemek yapsa getirse 🙁
Ben de bulantı yok ama iftar sonra deli gibi üşümek ve halsizlik geliyor.Kewke diyorum iftara çağıran olsa ,hem yemek telsi hem de mutfağı toplama olma diyorum😌Ama gurbeteller işte..

Kızlar birşey soracağım.Doktora tam soramadım bir daha gittiğimde söyleyeceğim,ama merak ediyorum.Simdi benim en son adet tarihim 18 Ocak dedim.Ama çok duzensizdi.18 Ocak ta ufak kahverengi lekelenme şeklinde oldu ve bir hafta böyle devam etti 25 26 Ocak kanama başladı 2 şubata kadar.Son adet tarihim 18 Ocak mi 25 Ocak mi emin değilim,hangisini baz almalıyım.

Ben de aynıyım iki haftadır annem yapıyor artık yavaş yavaş yapmaya başladım yaparken maske takıyorum çok faydasını gördüm buzdolabının kapısını açarken nefesimi tutar oldum
Ben başka şehirde yaşıyorum :( maske de takamam panikatak var ölürüm neyse ağlaya ağlaya idade edicez 😀

Ya kıyamam kaçıncı hafta oldu ben 10 dayım belki 12 den sonra azalır diye bir umut bekliyorum 🙏
Ben de 10. Haftamdayım. Önceki gebeliğimde kıyaslarsam 16 da falan geçmişti bunda da ölye olur diye gerginim. Ama öncekinde ben ilk ayda altı kilo vermiştim o çok perişandı 🙁😀😀😀

Ben de 10. Haftamdayım. Önceki gebeliğimde kıyaslarsam 16 da falan geçmişti bunda da ölye olur diye gerginim. Ama öncekinde ben ilk ayda altı kilo vermiştim o çok perişandı 🙁😀😀😀
Benim ilk gebeliğim ve 2 kilo verdim. Önceden zayıfladım diye sevinirken şimdi kilo verdim diye üzülüyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri💕🙏

Birliktelikte korunmak gerekiyormuş .Aile hekimliğindeki hemşire söyledi.

Ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum.İlk kontrolünden sonra 3 hafta sonra gel dedi doktor.İlerde ne olur bilmiyorum.

Benim de midem ağrıyor gibi rahatsız hissediyorum.Cok ya birşey yemiyorum,diyet yapmaya çalışıyorum.Oruc tutuyorum ,bilmiyorum folik asit hapı mi yapıyor.

Ben ilk kontrole gittiğimde tansiyonum 14 8 çıktıSasirdim çünkü ne telaş yapmıştım ne de heyecanlanmıştım.Hatta normalde 9 6 ,10 7 şeklinde çıkardı.Hamilelikten sanırım.

Endiselenmemiz çok normal.Ama herşey olacağına varıyor .Önceki hamileliğimde ikili teste ense kalinligi ve burun kemiği normaldi.Ama kan testimde kombine risk değerim çok 1:150 şeklinde çok yüksekti.Her doktora gittiğimde sendromlu olabilir aminiyosentez yapticakmisiniz diyorlardi hayır diyordum.O anlarda uzuldum..Ama çok kafaya takmadım öyle hatırlıyorum .10 sene geçince insan unutuyor😊Doğum yaprigimda hemen ilk sorum sağlıklı mı demek oldu ,evet dediler♥️

Biberiye yağı iyi geliyor.

Ben 7. Haftada gittiğimde bile doktor daha küçük vajinal bakacağım dedi.Siz isterseniz içiniz rahat etmiyorsa gidin.

Ben de bulantı yok ama iftar sonra deli gibi üşümek ve halsizlik geliyor.Kewke diyorum iftara çağıran olsa ,hem yemek telsi hem de mutfağı toplama olma diyorum😌Ama gurbeteller işte..
Bugün kan vericem önce bir değerimi görüyim inşallah vardır dua edin❤️

Kızlar birşey soracağım.Doktora tam soramadım bir daha gittiğimde söyleyeceğim,ama merak ediyorum.Simdi benim en son adet tarihim 18 Ocak dedim.Ama çok duzensizdi.18 Ocak ta ufak kahverengi lekelenme şeklinde oldu ve bir hafta böyle devam etti 25 26 Ocak kanama başladı 2 şubata kadar.Son adet tarihim 18 Ocak mi 25 Ocak mi emin değilim,hangisini baz almalıyım.
Bende gebe kaldığım ay senin gibi oldum 1 hafta leke gördüm sonra kanama başladı, ben kanamanın başladığı tarihi baz aldım.

Canım benimde kanama alanım vardı benimde kanamam oldu. Hastanede yattim. Sonra ultrasona girdiğimde kanama alanı yok dedi megerse o kanama o içerdeki kanama alanı cikiyormus. Gelişimi iyiyse korkma
Benimde 1 hafta önce kesilmişti kahverengi lekelenmem bugün çok az birşey yine oldu doktoruma sordum çok küçük kanama alanı kalmıştı orası temizleniyordur dedi, başkada gelmedi zaten. İnsan stres oluyor bi acayip oluyor 🤦🏻‍♀️

Hanımlar ben de 9 haftalık hamileyim ama şu kalbi durdu muhabbetleri beni çok strese sokuyor, herhangi bir sorun yok hamileliğimde ama bunu da düşünmeden edemiyorum 😞 Allahım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 🫶🏻
Hiç strese girme. Benimki hiç oluşmamış bile diyebilirim. Kusura bakmayın, bende endişelendirdiysem sizi bilgi amaçlı yazdım. Sonradan kalp durması diye birşey olmadı. Ayrıca ben çok ilaç kullandım. Birsürü sebebi var malesef. Radyasyon bile aldım. Lütfen canını sıkma. Sağlıkla huzurla bebişini kucağına al ♥️

Kızlar aranızda böbrek sorunu yaşayan oldumu gebeliklerin de benim diğer gebeliğim de stent vardı böbrekte bunda da olurmu acaba çok ağrı yapmıştı bana stent

Back
X