• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    21
Kızlar ben bugün grip aşısı oldum şu an aşırı halsizim ve biraz kolum ağrıyor normal mi? Siz oldunuz mu? 🥹

Çok şükür canım benim iyiyim sen nasılsın.
Kasım annelerine bakıyorum. 2 gündür. Benimki geç döllenme olunca buradaki arkadşlar benden çok ileri gitmiş oldu ☺
Geç döllenme oldu mu ben kacirdim galiba. En son kalp atışını görünmüyor diyordun. Bende iyiyim canim şükür. 13. Haftadayim

Geç döllenme oldu mu ben kacirdim galiba. En son kalp atışını görünmüyor diyordun. Bende iyiyim canim şükür. 13. Haftadayim
Evet canım öyle oldu. Şuan 7+2 güncellenmiş hafta 🥰

Kızlar benim şuan gebelik var muhtemel testler pozitif yarın falan kan vermeyi düşünüyorum. Varsa eğee 4haftalık olacak şuan. Sizce ultrason için ne zaman gidiyim. Haftaya 5. Hft oluyo kese görünür ama sonrada bayram tatiline giriyor, bekliyim mi sizce 7. Haftaya kadar? Nasıl beklenir bilmiyorum 🥲🥲 akıl verin

Kızlar benim şuan gebelik var muhtemel testler pozitif yarın falan kan vermeyi düşünüyorum. Varsa eğee 4haftalık olacak şuan. Sizce ultrason için ne zaman gidiyim. Haftaya 5. Hft oluyo kese görünür ama sonrada bayram tatiline giriyor, bekliyim mi sizce 7. Haftaya kadar? Nasıl beklenir bilmiyorum 🥲🥲 akıl verin
Bilmiyorum belki demesi kolay ama 6-7 haftada gitmek garanti diğer türlü insani stres yıpratıyor beta verip artisinizi kontrol edebilirsiniz 🙈

Kaç haftalık ? Hemen panik olma sakin ol acile git canım ihmal etme kalp atışı olduğu sürece iğne hap tedavisi veriyor gönlünü ferah tut dualarimdasin 🤍
9 haftalık. Yarın doktor kontrolüm vardı 16 da geç mi kalırım. Şimdi mi gitmeliyim acile. Evde progestan vardı içip sabah mı gitsem ne yapacağımı şaşırdım

Back
X