- 30 Aralık 2017
- 97
- 237
- 93
Kaç çıktı tshÇok tedirgin olursan ikiye böl ben 25 liği ikiye bölüyordm gebelikten önce, gebelikle tsh fırlayınca 50 liğe geçirdi. Dozum 25 in yarısından 50 ye artttı yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç çıktı tshÇok tedirgin olursan ikiye böl ben 25 liği ikiye bölüyordm gebelikten önce, gebelikle tsh fırlayınca 50 liğe geçirdi. Dozum 25 in yarısından 50 ye artttı yani
Ayy çok güzelll inşallah bende de işe yarar1 aydır hep karnımdan yapıyorum göbek deliğinin bikaç parmak üstü. Bir sıra bitiyor sonra başa dönüyorum doktorun dediği gibi. Bak hiçbisey yok![]()
Bi kerecik deneeAyy çok güzelll inşallah bende de işe yarar
Ay maşallah fiziğiniz çok iyi. Ben şuan 75 kiloyum inşallah o günleri görürsek doğurana kadar ne hale gelicem acaba korkuyorum.1 aydır hep karnımdan yapıyorum göbek deliğinin bikaç parmak üstü. Bir sıra bitiyor sonra başa dönüyorum doktorun dediği gibi. Bak hiçbisey yok![]()
Hiçbiseycik olmaz arkadaşım da 77 kilo hamile kaldı, hamileliği boyunca sadece 8 kilo aldı. Dışardan bakıldığında anlaşılmıyordu bile hamile olduğu. Sizin de öyle olur eminimAy maşallah fiziğiniz çok iyi. Ben şuan 75 kiloyum inşallah o günleri görürsek doğurana kadar ne hale gelicem acaba korkuyorum.![]()
Ay inşallah kilo almıyım da yine de hamile olduğum belli olsun ya göbeğim büyüsünHiçbiseycik olmaz arkadaşım da 77 kilo hamile kaldı, hamileliği boyunca sadece 8 kilo aldı. Dışardan bakıldığında anlaşılmıyordu bile hamile olduğu. Sizin de öyle olur eminim![]()
Bende karnım büyüsün istiyorum yaa paytak paytak çok tatlı oluyorAy inşallah kilo almıyım da yine de hamile olduğum belli olsun ya göbeğim büyüsünDört senedir aşılaması tüp bebeği uğraştım hep
kadınları görünce özenerek bakardım hevesimi alayım
![]()
Aynen ya bu Mart ayı bir türlü bitmediBende karnım büyüsün istiyorum yaa paytak paytak çok tatlı oluyorşu 12 haftayı bi atlatsak karnımız da belirginleşmeye başlar endişelerimiz de biter. O kadar uzun zamandır hamilelik endişeleri içindeyim daha anca 7 haftalık oldu hahahahahah
cok tesekkur ederimCanım gözün aydın![]()
Bu akşam bu tekniği uygulayacağım bakalımBi kerecik denee![]()
Hoşgeldin hayırlı olsun gebeliğinKızlar nasip olursa benimde kasım ayının sonu olacak sanırım. Son adet tarihim 22 Şubat. Beklenen adetim 23 Mart. 06 martta aşılama oldum. Betalarım 14-30-108. Henüz doktora gitmedim sadece üniversitede aşılamayı olmuştum onları aradığımda duphaston a devam et dediler. Uygulamalarda 30 Kasım doğum tarihi gözüküyor ama ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba çok heyecanlıyım
Hoşgeldin hayırlı olsun gebeliğin6 Martta aşılama olduğuna göre döllenme de o gün veya ertesi gün olmuştur yani şuan 4+1 veya 4+2 sin muhtemelen. Bende 5+3 de karından ultrasonla görünmüştü haftaya Cuma falan görünür heralde senin de canım.
Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün varken 78 ile hamile olduğumu öğrendim,12 saat sonra tekrar baktırdım 117 olduğunu gördüm.Adet tarihim yarın olarak gözüküyor,değerler normal mi ?Bir de ne zaman tekrar baktırayım baktırmak da stresli geliyor bana
Benim sürpriz gebelik oldu. Daha doğrusu istiyorduk dört senedir aşılamayla tüp bebekle olmayınca doğal yoldan olacağı hiç aklımda yoktu o yüzden gecikmemin 5.günü öğrendim. Bhcg 693 tü tekrar kan vermedim 5 gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum direkt. Yani gecikmemin 10.günü keseyi görmüş oldum.Çok teşekkür ederim. Değelerim biraz düşük ya haftaya karından görebilirmiyim acaba sizin kaç katına çıkarak artmıştı acaba
Aynıymışız sizinle ben de dün sabah 9 buçuk gibi verdim 117 olduğunu öğrendim,ilk gebeliğim olacak ben de stres yapıyorum .Muhtemelen pazartesi tekrar veririm çok kan vermek de ne kadar doğru bilmiyorum ,bir de perşembeyi düşündüm sonrasını herhalde bırakırım doktora giderimBenimde adet tarihim yarın canım. Dün gece verdiğimde 108 çıktı değerim. Ben pazar gecesi de vereceğim sonra hafta içi bir kez daha veririm. İlk gebelik olduğu için gidip değerin yükseldiğini görünce anlık da olsa rahatlıyorum .
Sizinde 12 saatte güzel yükselmiş. Ama 48 saatten az aralıklarla baktırmayın bence.
Benim sürpriz gebelik oldu. Daha doğrusu istiyorduk dört senedir aşılamayla tüp bebekle olmayınca doğal yoldan olacağı hiç aklımda yoktu o yüzden gecikmemin 5.günü öğrendim. Bhcg 693 tü tekrar kan vermedim 5 gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum direkt. Yani gecikmemin 10.günü keseyi görmüş oldum.
Aynıymışız sizinle ben de dün sabah 9 buçuk gibi verdim 117 olduğunu öğrendim,ilk gebeliğim olacak ben de stres yapıyorum .Muhtemelen pazartesi tekrar veririm çok kan vermek de ne kadar doğru bilmiyorum ,bir de perşembeyi düşündüm sonrasını herhalde bırakırım doktora giderim
Mantıklı,yükselişe bağlı olarak cuma gitmeyi düşünüyordum bende,Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah sağlıklı gebelikler versin hem bebek hem bizler içinBende pazar gecesi ve çarşamba gecesi düşünüyorum sonra cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum nasip olursa