yaaa çok duygulandım

çok anlaşılmış hissettim kendimi gerçekten ihtiyacım varmış buna, teşekkür ederim

evet, ben zaten kendimi çok yargılıyorum, olumsuza odaklanırsan olumsuzluğu çekersin diye, ki zaten normalde hep mutlu hayaller kurardım, her şeyin iyi gideceğini düşünürdüm ama hamilelikten sonraki süreç beni çok değiştirdi. artık o rahatlık hissi, her şey yolunda gidecek düşüncesini zar zor yakalayabiliyorum. bebeğim iyi geliştikçe, doktor kontrolleri iyi geçtikçe, birileri iyi şeyler söyledikçe güçleniyorum. ben de istemem bebeğime sürekli bir sıkıntı var mı gözüyle bakmayı ama her doktor sürekli 1 yaşına kadar
riskli bebek olarak görüyoruz diyor. risk kelimesinden nefret ettim inan ki. doktorlar, fizyoterapistler böyle dedikçe insan iyice gerginleşiyor. mesela kollarını bacaklarını çok çırpıyor heyecanlanınca, bir de o el hareketi eklenince rahatsız oldum. çevremde izleyebildiğim başka bir bebek de yok, o yüzden direkt burada soruyorum, teyit etmek istiyorum. inşallah bebeğim büyüyüp güçlendikçe ben de aşıcam bu kaygıları galiba. çok teşekkürler tekrardan

bu arada günlük rutinlerimiz çok benziyor.