• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhabalar kızlarr,ben de kasım annesi adayıyım şuan 5. Haftadayım keseyi gördük önümüzdeki cumartesi kan tahlili ve kalp atışı için kontrole gideceğim .inşallh herşey yolunda olur kalp atışını duyarım bebeğimin.yani tam 6+0 oluyor.kalp atışı duyuluyor mu o zamanlar.biz de yaklaşık 6-7 aydır deniyoruz adetlerim düzenli olmasına rağmen olmamıştı çok panik yapmıştım.beklentiyi ve takibi bıraktığım anda hamile kaldım.inşallah isteyen herkese nasip olur siz de bana dua edin sağlıkla hamileliğimi tamamlayıp bebeğimi kucağıma alayım .bu arada benim memelerimin acısı ve kasık ağrısı dışında bir belirtim yok

Kızlar benim kuzenimin 6 yıl çocuğu olmadı sonra bir yere gitti dediler soğan sarımsak yumurta yeme dana eti bide 6 yıllık süreçte tüm tedavi yöntemleri denedi sonuç alamadı perhizi tuttu oğlu oldu hemen normal yolla sonra da kızı oldu aynı perhizi bebek düşmesin diye de veriyolar 1 aylık süreç bende yaptım çok şükür hiç lekem bile olmadı

Çok şaşırdım vitaminli yiyecekler yani dedi asla yeme bende denedim bebeğe birsey olmasın diye 🤷‍♀️

Kızlar benim kuzenimin 6 yıl çocuğu olmadı sonra bir yere gitti dediler soğan sarımsak yumurta yeme dana eti bide 6 yıllık süreçte tüm tedavi yöntemleri denedi sonuç alamadı perhizi tuttu oğlu oldu hemen normal yolla sonra da kızı oldu aynı perhizi bebek düşmesin diye de veriyolar 1 aylık süreç bende yaptım çok şükür hiç lekem bile olmadı
Enteresan🤔 Sarımsak doğurganlığı artırıcı olarak da geçiyor halbuki. Bu arada Dr bana özellikle üç şey yeme dedi mayonez ciğer ton balığı

Ay yolunda olsun aman diyim🥰🧿 bir kac kez daha boyle bulantinin gelip gittigini bizzat deneyimlersem ikna olucam artik😁hic gelmezse geri takilirim gibi ama bak🙈
Ben bugün doktordan yeni geldiğim için rahatım ama yarından itibaren başlar şizofrenik kaygılarım dkdjdjdhdjdh 😂 bu arada benim doktor da hersey yolunda artık aylık kontrole geçelim dedi ama bi kerecik daha geleyim noluuur dedim😂 tamam gel gel napayım seni ben diyor sjdhdkjd cuma yine gitcem tatil öncesi son kez. Sende git bence

Ben bugün doktordan yeni geldiğim için rahatım ama yarından itibaren başlar şizofrenik kaygılarım dkdjdjdhdjdh 😂 bu arada benim doktor da hersey yolunda artık aylık kontrole geçelim dedi ama bi kerecik daha geleyim noluuur dedim😂 tamam gel gel napayım seni ben diyor sjdhdkjd cuma yine gitcem tatil öncesi son kez. Sende git bence
İki gun goturmedi beni iste muayene😂😂 evet benimki bayram sonrasi artik demisti yaaa cok var diyince tmm carsamba gel yine dinle kalbi rahatla dedi☺️zaten normalde tup bebek oldugu icin doktorum ilk trimester her hafta kendi gormek istiyor ama bayram da girecegi icin araya her sey yolunda bayram donusu gelsen de olur dedi iste🤗 neyse cenemle adami da bezdirdim ahshdjd

Benim arkadaşım bunların hepsini yedi neredeyse hiç lekelenmesi olmadı ???

Yiyenlerin lekesi oluyor diye birsey demedim zaten belki yemeyip düşük yapan kadınlarda vardır bilemiyorum sadece böyle birsey duydum ben
Ben de dikkat ettim lekelenmem olmadı deyince farklı anlama çıkmadı ama enteresanmış bu perhiz vs.

Günaydın kızlar herkese sağlıklı kolayca geçirebileceğimiz bir hamilelik diliyorum.3 gündür inanılmaz bir baş ağrısı ile uğraşıyorum normalde migren hastasıyım 3 güne kadar hiç tutmadı başım dün gece acile gittim parol serum oksijen verdiler geçmiyor bi türlü hayatımda tek değişen şey vitamin feta care &more verdi drum bu vitamini kullanıp baş ağrısı yaşayanlar var mıdır

Kızlar merhaba. Tahmini olarak kese ne zaman gözükür. Hafta olarak ya da beta değeri olarak ortalama ne söyleyebiliriz

İki gun goturmedi beni iste muayene😂😂 evet benimki bayram sonrasi artik demisti yaaa cok var diyince tmm carsamba gel yine dinle kalbi rahatla dedi☺️zaten normalde tup bebek oldugu icin doktorum ilk trimester her hafta kendi gormek istiyor ama bayram da girecegi icin araya her sey yolunda bayram donusu gelsen de olur dedi iste🤗 neyse cenemle adami da bezdirdim ahshdjd
Bizim başka türlü içimiz rahat etmez gitcez görcez doktor tarafından ikna edilcez ekdjdkdjjd

Gittim canım acile şimdi muayene oldum çok şükür şuan kanaman yok dedi bebeği de gördük. Progesteran fitil verdi sabah akşam kullancam. Bana da ilk kan grubumu sordular benim 0+ kan gru
Çok şükür iyisin bebiside gordun icin rahaylamistir🥰
Benim ab- ben ilk hamileligimdede oldum 28.haftada kanuyusmazligi icin igne dogumdan sonrada oldum
en ufak kanamada tekrar olmam gerekiyormus, bebegin pozitif kan grubu olma ihtimalinde bnm vucudum kanamayla oldugunda antikor uretip farkli kan grubu diye savas aciyormus bebege zarar veiyormus
oglum gercektende b+ dogdu ama ignelerimi oldugum icin cok sukur saglikli

ben ilk dusuk yasadigimda da igne olmustum eger olmasaydim sonraki hamilelikler icin vucudum antikor uretecekmis zor olacakmisim Allah korusun

uzun uzun anlattim ama malesef bu durumu etrafta uyarmayan doktorlar var insanlar ilk tekraralyn dusukleinin sebebinde hep genetik zannediyorlar halbuki doktor ihmali cogu
Araştırdığımda bulantı olmasının da olmamasının da aynı derecede normal kabul edildiğini görüyorum. Gebelerin %25’inde hiç görülmüyormuş. Belki bir işaretidir ama bulantı olmadığında kötü olacağı anlamına gelmez. Bence her şey güzel olacak deyip derin nefes al🤗
Evet cok sukur benim oglumdada yoktu smdide yok bulantim sanirim yuzde 25lik dilimdeyim 😅
Benim bide ara sıra baş ağrım oluyor sizin oluyor mu ?
Tatlim bas agrisi artarsa pazartesi mutlaka doktoruna soyle cok gecmis olsun insallah tekrarlamaz kanaman birsey olmuyor genelde ama anneleri korkutuyor malaesef
Bana ozellikle bas agrisi ve ates diye tembihlediler
Progestan başladılar zaten kullanıyordum da şu an hastanede tutuyorlar kanamam durdu ağrım da yok inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz
Cok gecmis olsun ya insallah iyi olacaksiniz guzelim
progestanı tüp bebek tedavisi olanlar mı kullanıyor acaba
Hayır bende kullaniyorum progestani vajinal olarak, cok sukur bir sorunum olmadi fakat doktorum daha kese belirsizdi mart basinda o yuzden tedbir amacli yazmisti rahmin bebek icin uygun ortam hazirlamasini vaya dogum sonrasi emzirme gibi vs faaliyetleri var bu hormonun zaten kan tahlininde bakiliyor uygun referans araligindaysa verilmiyor , bende sali gunku kontrolumde birakayim mi diye soracagim

Kızlar günaydın hayırlı sabahlar 🥰
Haftada bir giden sizleri görünce benim son muayeneden sonra 6 hafta sonra gidecek olmam beni biraz üzdü 😁 daha 1 ay var kontrool gününe😜
Ama inşallah gerek olmaz da 1 ay sonra giderim diyorum bende 😇

Back
X