• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Seni çok iyi anlıyorum ben de 4.5 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım nasıl olduysa. Çatlatma iğneleri aşılama hiç birinde olmadı. Tüp bebek denedik embriyoların hiç biri 5.güne gelemedi ne günler atlattık. Bende diken üstündeyim hep malesef.🫣
Yaaaa harikaymis🩵 ben de cok istedim ve ugrastim dogal gebelik icin, ama nasip tedaviyleymis🌸
sizinki tam mucize olmus, saglikla kucagina almak da nasip olsun insallah. Boyle cok didinerek olunca insan inanamiyor da bence. Bugun bir arkadasima soyledim hamile oldugumu, ne hissediyorsun dedi, ilk agzimdan cikan inanamiyorum hala demek oldu 🙈

Stres durumu tetikler canım, öncelikle sakin ol, sen inan ki bebekte inansın. Korkma birşey olmaz Allahım izniyle, leke bende de bir kesiliyor bir devam ediyor. Kahverengi şekilde.
İkinci progestanı da aldım şükür geçti kuzum ya ay bu çocuk daha doğmadan beni hoplatıyor🤣

Gercekten bir ritmi yok belirtilerin, benim de doktorumu gorunce ikidir belirtilerim sikayetlerim azaliyor bir kac gun😂doktora da diyorum sizi gormek bana mental olarak cok iyi geliyor 🤭 vallahi ikinci trimestera saglikla bir varalim, kuruntuyu azalticam 😅
insallah canim guzel olur her sey. belirtilerin azalirsada kafaya takmaktansa gidip kontrol olursan daha iyi stres daha kotu yapiyor insani. ben bir haftadir delirdim. aslinda kontrolum gelecek haftaydi ben bu gun gitdim rahatladim kac gundur asiri stres gerginlik icindeydim.gitdim geldim genclestim resmen 😄

insallah canim guzel olur her sey. belirtilerin azalirsada kafaya takmaktansa gidip kontrol olursan daha iyi stres daha kotu yapiyor insani. ben bir haftadir delirdim. aslinda kontrolum gelecek haftaydi ben bu gun gitdim rahatladim kac gundur asiri stres gerginlik icindeydim.gitdim geldim genclestim resmen 😄
Haftada bir gidiyordum zaten, hatta bu hafta artik her sey cok yolunda, bayram donusu gel dedi.O gune dayanamam alistim her hafta gormeye ben gelirim hocam yine carsamba dedim 😁 tmm gel kalbi duyup ferahla diyor 😅 doktorlari da boyle boyle delirticez 🙈

Şimdi tuvalete baktım akıntıyla koyu renkli akıntı gelmiş bir kere geldi peçeteye. Acile gittik 2 gün önce ama betaya baktılar sorun yok dediler korkuyorum ya 25inde randevumuz var
Bugün neredeyse hepimizden geldi kuzum ya progestan kullan sende hepimize aynı şeyi dediler

Bugün neredeyse hepimizden geldi kuzum ya progestan kullan sende hepimize aynı şeyi dediler
Acil doktoru yazmadı ama daha önce tüp bebek tedavisi gördüm negatif oldu o tedaviden kalma elimde progeatan vardı onu kullaniyorum sabah akşam iki gündür bı zararı olmaz demi fitil

Yaaaa harikaymis🩵 ben de cok istedim ve ugrastim dogal gebelik icin, ama nasip tedaviyleymis🌸
sizinki tam mucize olmus, saglikla kucagina almak da nasip olsun insallah. Boyle cok didinerek olunca insan inanamiyor da bence. Bugun bir arkadasima soyledim hamile oldugumu, ne hissediyorsun dedi, ilk agzimdan cikan inanamiyorum hala demek oldu 🙈
Evet bende hala rüyada gibiyim. Bayram sonu 2.Tüp bebek tedavimize başlayacaktık bizde öyle planlamıştık. 🤭

İki gundur bulantim yok yine, o gun doktorda da hemsirem bulantiyi severiz hormonlarin guzel yukseldiginin bir isaretidir dedi ya, geldiler bana yine🙈 neden bulantim yok perileri geldi anlayacaginiz 🥲
Canikocum böyle dedin ya yarın bütün gün kusarsın bak emin ol😂 bugün benim de bulanmadı hiç ama hersey yolundaydı kontrolde

Canikocum böyle dedin ya yarın bütün gün kusarsın bak emin ol😂 bugün benim de bulanmadı hiç ama hersey yolundaydı kontrolde
Ay yolunda olsun aman diyim🥰🧿 bir kac kez daha boyle bulantinin gelip gittigini bizzat deneyimlersem ikna olucam artik😁hic gelmezse geri takilirim gibi ama bak🙈

Back
X