• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    22
Kızlar aranızda böbrek sorunu yaşayan oldumu gebeliklerin de benim diğer gebeliğim de stent vardı böbrekte bunda da olurmu acaba çok ağrı yapmıştı bana stent
Ameliyatlı böbreğimde şuan 4 taş var umarım sorun yaşamam

Benimde 1 hafta önce kesilmişti kahverengi lekelenmem bugün çok az birşey yine oldu doktoruma sordum çok küçük kanama alanı kalmıştı orası temizleniyordur dedi, başkada gelmedi zaten. İnsan stres oluyor bi acayip oluyor 🤦🏻‍♀️
Evet ya benimde 2 kere sadece sabah kaltigimda kahve rengi geldi. Bide ilk gündüz kırmızı geldi

Kızlar bende böbrek sorunu yaşamaya başladım nefes aldıkça sağ bobregim batıyor. Internette idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı yazıyor pazartesi doktora gidiyorum bakalım neymiş

Kızlar bende böbrek sorunu yaşamaya başladım nefes aldıkça sağ bobregim batıyor. Internette idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı yazıyor pazartesi doktora gidiyorum bakalım neymiş
Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallah

Ya inş canım karın büyüdükçe böbrek de büyüme oluyo benim işlevini göremiyordu inş yaşamayız Bi sorun
İnşallah canım bende çok korkuyorum bol bol dua edelim ki sorunsuz doğurabilelim.
Bu sabah uyandım karnım yamulmuştu çok korktum bebeğim tamamen sol tarafa geçmişti ve taş gibiydi. Oğlum da öyle yapardı ama bu biraz erken başladı

İnşallah canım bende çok korkuyorum bol bol dua edelim ki sorunsuz doğurabilelim.
Bu sabah uyandım karnım yamulmuştu çok korktum bebeğim tamamen sol tarafa geçmişti ve taş gibiydi. Oğlum da öyle yapardı ama bu biraz erken başladı
Ya hissetmeye başladın sen 😍 bende Bi değişiklik yok aynı

Benim de sağ böbreğim ağrıyor anlayamıyorum neden böyle olduğunu ağrı da değil aslında bir şey vuruyor sonra geçiyor sonra yine aynı. Su da içiyorum 2,5 3 litre kadar. Neden olur böyle?

Benim de sağ böbreğim ağrıyor anlayamıyorum neden böyle olduğunu ağrı da değil aslında bir şey vuruyor sonra geçiyor sonra yine aynı. Su da içiyorum 2,5 3 litre kadar. Neden olur böyle?
Aynen arada bur oluyor geçiyor sonra genelde gebelikte böbrek taşı olurmuş doğumdan sonra gidermiş ama birçok sebebi var tabi idrar yolu enfeksiyonu vs. Mutlaka kan testi idrar testi yaptirmamiz lazım ben yaptirmistim ama tekrar vericem pazartesi

Aynen arada bur oluyor geçiyor sonra genelde gebelikte böbrek taşı olurmuş doğumdan sonra gidermiş ama birçok sebebi var tabi idrar yolu enfeksiyonu vs. Mutlaka kan testi idrar testi yaptirmamiz lazım ben yaptirmistim ama tekrar vericem pazartesi
Ben de pazartesi gidicem bebişi görmeye doktoruma söyleyim bi idrar kan baktırayım. İnşallah bir şeyimiz yoktur allah korusun ya

Back
X