Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışsın, Ben grip geçirdim o yüzden olmamın anlami kalmadı ama keşke ilk haftalarda aşı olsaydım diyorumKızlar ben bugün grip aşısı oldum şu an aşırı halsizim ve biraz kolum ağrıyor normal mi? Siz oldunuz mu?![]()
Ameliyatlı böbreğimde şuan 4 taş var umarım sorun yaşamamKızlar aranızda böbrek sorunu yaşayan oldumu gebeliklerin de benim diğer gebeliğim de stent vardı böbrekte bunda da olurmu acaba çok ağrı yapmıştı bana stent
Evet ya benimde 2 kere sadece sabah kaltigimda kahve rengi geldi. Bide ilk gündüz kırmızı geldiBenimde 1 hafta önce kesilmişti kahverengi lekelenmem bugün çok az birşey yine oldu doktoruma sordum çok küçük kanama alanı kalmıştı orası temizleniyordur dedi, başkada gelmedi zaten. İnsan stres oluyor bi acayip oluyor![]()
Maşallah maşallah. Bizde iyiyiz şükür.
İyi olmana çok sevindimMaşallah maşallah. Bizde iyiyiz şükür.
Ya inş canım karın büyüdükçe böbrek de büyüme oluyo benim işlevini göremiyordu inş yaşamayız Bi sorunAmeliyatlı böbreğimde şuan 4 taş var umarım sorun yaşamam
Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallahKızlar bende böbrek sorunu yaşamaya başladım nefes aldıkça sağ bobregim batıyor. Internette idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı yazıyor pazartesi doktora gidiyorum bakalım neymiş
Kırmızıysa yeni kanama diye biliyorum doktorunuzla görüştünüz müEvet ya benimde 2 kere sadece sabah kaltigimda kahve rengi geldi. Bide ilk gündüz kırmızı geldi
İnşallah canım bende çok korkuyorum bol bol dua edelim ki sorunsuz doğurabilelim.Ya inş canım karın büyüdükçe böbrek de büyüme oluyo benim işlevini göremiyordu inş yaşamayız Bi sorun
Umarım bir sorun olmaz geçmiş olsun.Kızlar bende böbrek sorunu yaşamaya başladım nefes aldıkça sağ bobregim batıyor. Internette idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı yazıyor pazartesi doktora gidiyorum bakalım neymiş
Ya hissetmeye başladın senİnşallah canım bende çok korkuyorum bol bol dua edelim ki sorunsuz doğurabilelim.
Bu sabah uyandım karnım yamulmuştu çok korktum bebeğim tamamen sol tarafa geçmişti ve taş gibiydi. Oğlum da öyle yapardı ama bu biraz erken başladı
Evet ama korktum baya ve hâla sola yakın bir yerde sert bir şekilde duruyor dışarıdan belli oluyorYa hissetmeye başladın senbende Bi değişiklik yok aynı
Ben burdayım diyor yaEvet ama korktum baya ve hâla sola yakın bir yerde sert bir şekilde duruyor dışarıdan belli oluyor![]()
Benim de sağ böbreğim ağrıyor anlayamıyorum neden böyle olduğunu ağrı da değil aslında bir şey vuruyor sonra geçiyor sonra yine aynı. Su da içiyorum 2,5 3 litre kadar. Neden olur böyle?Kızlar bende böbrek sorunu yaşamaya başladım nefes aldıkça sağ bobregim batıyor. Internette idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı yazıyor pazartesi doktora gidiyorum bakalım neymiş
Aynen arada bur oluyor geçiyor sonra genelde gebelikte böbrek taşı olurmuş doğumdan sonra gidermiş ama birçok sebebi var tabi idrar yolu enfeksiyonu vs. Mutlaka kan testi idrar testi yaptirmamiz lazım ben yaptirmistim ama tekrar vericem pazartesiBenim de sağ böbreğim ağrıyor anlayamıyorum neden böyle olduğunu ağrı da değil aslında bir şey vuruyor sonra geçiyor sonra yine aynı. Su da içiyorum 2,5 3 litre kadar. Neden olur böyle?
Tesekkur ederimmUmarım bir sorun olmaz geçmiş olsun.
Ben de pazartesi gidicem bebişi görmeye doktoruma söyleyim bi idrar kan baktırayım. İnşallah bir şeyimiz yoktur allah korusun yaAynen arada bur oluyor geçiyor sonra genelde gebelikte böbrek taşı olurmuş doğumdan sonra gidermiş ama birçok sebebi var tabi idrar yolu enfeksiyonu vs. Mutlaka kan testi idrar testi yaptirmamiz lazım ben yaptirmistim ama tekrar vericem pazartesi
İnşallah canım tesekkur ederimm pazartesi yazarım burayaGeçmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallah