2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok zor beklemek ya.. Benim de en uzun bekleyişim bu 2 hafta oldu 🥹
Instagram'da gezerken bi yurtdışı sayfasında bi cihaz gördüm, cihaza telefonu takıyorlar, cihazın altı ultrason başlığı, telefonun ekranından bebeklerini görüyorlar, bayağı evde ultrason yapıyor anneler 😂 hatta 5 dk görüntü alıp doktora gönderiyorlar, facetime ile doktorla konuşuyorlar doktor yönlendiriyor falan müthiş bi alet 😂 gördüğümden beri nasıl bulur da alırım diye düşünüyorum 😂😂😂
Yaaa mükemmelmiş ama öyle bişeyim olsa onunla yaşarım ben 🥰

Kızlar ben henüz tam anlamıyla alışverişe başlamadım ama böyle bakıyorum her şeye fikir olsun diye 😅 büyük ve pahalı parçalardan başlamayı düşünüyorum 🤨 bebek kamerası baktım da şimdi çok fazla seçenek var sizler hangisini düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler acil destek 🆘 🤪

Kızlar ben henüz tam anlamıyla alışverişe başlamadım ama böyle bakıyorum her şeye fikir olsun diye 😅 büyük ve pahalı parçalardan başlamayı düşünüyorum 🤨 bebek kamerası baktım da şimdi çok fazla seçenek var sizler hangisini düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler acil destek 🆘 🤪
Daha çok erken değil mi alışveriş için ya

Benim birinci çocuğum 8.5 aylıkken karnımda kalbi durdu sezeryanla aldılar ve ben herşeyini almıştım eve geldiğimde o eşyalar bana o kadar koymuştu ki hepsini anneme kamyonla geri yollamıştım o yüzden çok bişey almayın derim Allah korusun evlatlarımızı ama diğer şeyleri de düşünmek gerek şimdi ikinciye hamileyim eğer kız olursa diyorum mavi mavi o eşyaları ne yapacağım diye düşünüyorum açıkçası

Benim birinci çocuğum 8.5 aylıkken karnımda kalbi durdu sezeryanla aldılar ve ben herşeyini almıştım eve geldiğimde o eşyalar bana o kadar koymuştu ki hepsini anneme kamyonla geri yollamıştım o yüzden çok bişey almayın derim Allah korusun evlatlarımızı ama diğer şeyleri de düşünmek gerek şimdi ikinciye hamileyim eğer kız olursa diyorum mavi mavi o eşyaları ne yapacağım diye düşünüyorum açıkçası
en azından şu dört aylık zamanı bi atlatalım derim ben onun yerine bi kumbara aldım her ay şuan bi tane çeyrek altın atıyorum onunla tüm alışverişi yapıcam eksikleri alıcam

Nasıl yaniii kaç haftalık çıktı ne dedileerr 🥹😍
Ben dün 9+5 idim normalde ultrasonda 12+6 çıktı cinsiyeti kız mış pipi yok bu bebek kız yapısı da kız kemikleride kız bebek kemikleri dedi ayyy o kadar ağladım ki aksam eve geldiğimde başım çatlıyordu 6 da yattım yazamadım burayada. Son adet tarihini degistiricez dedi doktor bu bebek kocaman 9 haftalık değil dedi ben şok oldum hiç beklemiyordum cinsiyetide öğreneceğimi

Ben dün 9+5 idim normalde ultrasonda 12+6 çıktı cinsiyeti kız mış pipi yok bu bebek kız yapısı da kız kemikleride kız bebek kemikleri dedi ayyy o kadar ağladım ki aksam eve geldiğimde başım çatlıyordu 6 da yattım yazamadım burayada. Son adet tarihini degistiricez dedi doktor bu bebek kocaman 9 haftalık değil dedi ben şok oldum hiç beklemiyordum cinsiyetide öğreneceğimi
A a nasıl oldu öylee 🤭 maşallah nazar değmesin minik kızına ♥️☺️ doktorun bir açıklama yaptı mı 3 hafta kadar ileride olmasıyla alakalı

Yaaa kaç haftalıksın canım 😍😍 çok merak ettim cinsiyeti tahminin tuttu mu? Çin takvimi falan yapmış mıydın 😄 ayy haftaya gidicem dayanamıyorum her an gidebilirim 🤪
Çin takvimi tuttu kız diyordu çin takvimi ramsey tutmadı vajinal ultrason olduğu için erkek o zaman demişti arkadaşımız benim 2 tanede oğlum var şuan kız dedi doktor kesinlikle kız hemde dedi bakalım

A a nasıl oldu öylee 🤭 maşallah nazar değmesin minik kızına ♥️☺️ doktorun bir açıklama yaptı mı 3 hafta kadar ileride olmasıyla alakalı
Son adet tarihini yanlış biliyorsun dedi 1 2 hafta olsa bebek büyük derdim ama 3 hafta fazla dedi . Benim adet tarihimde yanlış değil takvimim var olduğum dakika işaretlerim hatta ilişki günlerini bile not ederim bi yanlışlık var ama nerde belki adetten önce tuttu üstüne de adet günün geldi dedi doktorun açıklaması böyle oldu 21inde bir daha gidicem bakalım ne diyecekler o zamanda

Son adet tarihini yanlış biliyorsun dedi 1 2 hafta olsa bebek büyük derdim ama 3 hafta fazla dedi . Benim adet tarihimde yanlış değil takvimim var olduğum dakika işaretlerim hatta ilişki günlerini bile not ederim bi yanlışlık var ama nerde belki adetten önce tuttu üstüne de adet günün geldi dedi doktorun açıklaması böyle oldu 21inde bir daha gidicem bakalım ne diyecekler o zamanda
Aa bak o da olabilir doğruuu. Hay Allah mucizeye bak ya 😍 aman bebek sağlıklı olsun da önemli olan o. Sonraki kontrolünde bizlere de haber ver aklımız kalır 🤗

Ramzi teorisine göre söylüyorum canım. Google dan bak anlamadığın yeri söylerim
Plesantayı nasıl goruyosun resim attım 2 tane nerede plesantalar 🙈🙈 bide bazı sütelerde plesanta sagdaysa erkek diyor bazılarında kız diyor karın hltrasonları için konusuyorum
IMG_0814.png
IMG_0491.png

X