• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Okadar mı dikkat çekiyo 🤣🤣 kız ben akşamları nas felak olurken agzım ayrılıyo gozum akmaktan kuruyo gahshsh ama o kadar da değil bi 10 kilo gibi algılanmasın 😂😂 ama boyunu hakkaten bilmiyoz 🤣 evde mezurayla ölçüyoruz mesela 62 saglık ocagına gidiyoz ebe ölçüyo 57. Dogdugu günden beri böyle dogdu cocuk 50 cm ölçmüşler. Sonra yogunbakıma gitti ordada 50 yamzışsar baska hastane. Sonra cıktık eve geldik saglık ocagına gittik ebe bi ölçtü 46 mı ne dedi. Neyy dedim cocuk dogduktan 1 hafta sonra çekti mi ay yok annesi fleksiyonda hala açılmamıs ölçememişimdir dedi. Sonra ki gün 48 dediler. 🤣🤣 cocuk büyüdükçe çekmeye başladı. Sonra evde ölçmeye başladık. Biz ölçüyoruz 62 cm saglık ocagına gidiyoruz ebe ölçüyo 58 iyi hadi okey diger ay bi gittik 57 dedi bizim bebe gene mi
Çekti dedim kadına. gecen ay 58 di. Oda şey dedi seni mi kırcam 58 olsun. Dedim öyle oluyo mu 😂 bu ay gittik dedi ki ölçmeme gerek var mı ister misin annesi. Dedim yok mu ? Siz istemez misiniz 🤣🤣🤣
Belli tabi🤣 boşver iyi yapıyosun çocuğun neyini söylesem bozuluyo 😄 ama boy kiloyı herkes farklı ölçüyo gerçekten sağluk ocağı 400 gr fazla çıkardı kilosunu bi kere😄 boy hep 3 4 cm oynuyo ben evde ölçüyorum artık😄

aa çok şaşırdım bizde hiç sorun olmadı. gece boyunca da değiştirmiyorum. neyse dilimi ısırıyım kxkdxj
Ben de molfixle ilgili bi sorun yaşamadım ya doktor belki bez alerji yapmıştır dedi ama sleepy ve molfixin içeriği nerdeyse tamamen aynı

Belli tabi🤣 boşver iyi yapıyosun çocuğun neyini söylesem bozuluyo 😄 ama boy kiloyı herkes farklı ölçüyo gerçekten sağluk ocağı 400 gr fazla çıkardı kilosunu bi kere😄 boy hep 3 4 cm oynuyo ben evde ölçüyorum artık😄
Yaa evde mezurayla farklı cıkıyo bya hatta alt degiştirme ünitesi varya beşiğin üstünde. Ona sıgmıyo. Oyun matındada ölçü var orada bakıyprum arada. İnce ince ölçmüyorum ama saglık ocagına bi gidiyoz başka bişey🥹

Ben de molfixle ilgili bi sorun yaşamadım ya doktor belki bez alerji yapmıştır dedi ama sleepy ve molfixin içeriği nerdeyse tamamen aynı
hangi bezi kullanırsam kullanayım (prima, molfix, goon üçünü de kullandım) kakayı yarım saatten fazla tutarsam hemen kızarıyor, pişik başlıyor. tabii pamuk kalitesi vs de etkilidir ama mesela bez etkilese vücudunun diğer yerlerinde kızarıklık olması mantıklı değil sanki ya. kuruluktan olması daha mantıklı geliyor sizin durum için.

Canım sendeki koca bende olsa ağzının ortasına iki tane çakarım. Valla sinirimi oynatıyo adam. Çok yazardım da gaza gelme diye suscam😄
ya çok tatlısın 😂😂 "gaza gelme diye suscam" konusunda jdjdjdj burada kocalarımızla ilgili öfkelendiğimiz, kafamıza takılan şeyleri anlatıyoruz ama hiçbiri aslında burada anlattığımız kadar tek boyutlu tipler değildir muhtemelen. önü, arkası, bağlamı var olayların. ben de korkuyorum birini gereksiz yere gaza getiricem ya da olumsuz etkilicem diye 😅

Kız bişey olmaz benimki kısalıyo ya fagsgsgsh
🤣🤣 okudum çok güldüm mdjddj ya mezuralar acayip fark ediyor ama ben hep aynı doktorda ölçtürüyorum ona rağmen tuhaf geldi. bazen çok özen göstermiyorlar bir de. çocuk dizlerini kırmış, öyle ölçüyor. kısa çıkıyor tabii

🤣🤣 okudum çok güldüm mdjddj ya mezuralar acayip fark ediyor ama ben hep aynı doktorda ölçtürüyorum ona rağmen tuhaf geldi. bazen çok özen göstermiyorlar bir de. çocuk dizlerini kırmış, öyle ölçüyor. kısa çıkıyor tabii
Ay bizim ebe aynı cetvelle olcuyo ama 1 ay sonra 1 cm kısa🤣 mıhtemelen biyeri acır die cocugu germiyo🤣🤣

ya çok tatlısın 😂😂 "gaza gelme diye suscam" konusunda jdjdjdj burada kocalarımızla ilgili öfkelendiğimiz, kafamıza takılan şeyleri anlatıyoruz ama hiçbiri aslında burada anlattığımız kadar tek boyutlu tipler değildir muhtemelen. önü, arkası, bağlamı var olayların. ben de korkuyorum birini gereksiz yere gaza getiricem ya da olumsuz etkilicem diye 😅
🤣Tabi canım ben şimdi kocamın kötü huylarını yazsam bu ne biçim adammış diyip tükürür herkes ama öyle değil işte eksiden çok artısı olduğu için gözüme batmıyo😄 kocalarımız için de aynısı geçerli kim bilir hangi huylarımızdan nefret ediyolar😄 ama erkekler kesinlikle bizim kadar ayrıntılı düşünemiyo öyle bi kapasiteleri yok hep düz mantık

hangi bezi kullanırsam kullanayım (prima, molfix, goon üçünü de kullandım) kakayı yarım saatten fazla tutarsam hemen kızarıyor, pişik başlıyor. tabii pamuk kalitesi vs de etkilidir ama mesela bez etkilese vücudunun diğer yerlerinde kızarıklık olması mantıklı değil sanki ya. kuruluktan olması daha mantıklı geliyor sizin durum için.
Evet bi de ben sadece bio natural kullanmadım ki sleepynin bütün çeşitlerini denedim bi de pure bilmem ne biri getirmişti onu da denedim olsa şimdiye kadar olurdu gibi geliyo. Bi de evet çiş sorun olmuyo ama kakayı anında değiştirmek lazım

Valla bazen ben mi kötü düşünüyorum diyorum. Bilmiyorum.
Kötü düşünmüyosun da senin koca anladığım kadarıyla hanzo arkadaşlarına özenip onlardan etkileniyo gibi geldi bana. Galiba kadına pek değer verilmeyen ev işi yapmaktan ve çocuk bakmaktan ibaret görülen bir yerde yaşıyosunuz🤷‍♀️

Kötü düşünmüyosun da senin koca anladığım kadarıyla hanzo arkadaşlarına özenip onlardan etkileniyo gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla kadına pek değer verilmeyen ev işi yapmaktan ve çocuk bakmaktan ibaret görülen bir yerde yaşıyosunuz🤷‍♀️
Evet şu an öyle bir yerde yaşıyoruz ama normalde buralı değiliz. Bu sefer regl olup hormonlarımin içimde birikenleri patlatmasına müsade etmeden açıkça ifade ettim kendimi ama bilmiyorum. Çocuk olduktan sonra o da bir çocuklasti. Bende bir asabilestim. Çok değiştik ve rayına oturtamadık. Bi adım atmışti. Hep ben atarım normalde adımları. Bi tane gül almış en son bebeğimiz olacağını öğrendigimiz de tam 1 sene önce almıştı 😂. Bunu çok takmıyorum normalde çünkü farklı jestler yapardı ama bilmiyorum. "baba oldum ben ya bana Bi çay may bisi verin babayım ben" güncellemesi geldi bence atlatırsak bugünleri bence ölene kadar evli kalabiliriz 😂🥲

Evet şu an öyle bir yerde yaşıyoruz ama normalde buralı değiliz. Bu sefer regl olup hormonlarımin içimde birikenleri patlatmasına müsade etmeden açıkça ifade ettim kendimi ama bilmiyorum. Çocuk olduktan sonra o da bir çocuklasti. Bende bir asabilestim. Çok değiştik ve rayına oturtamadık. Bi adım atmışti. Hep ben atarım normalde adımları. Bi tane gül almış en son bebeğimiz olacağını öğrendigimiz de tam 1 sene önce almıştı 😂. Bunu çok takmıyorum normalde çünkü farklı jestler yapardı ama bilmiyorum. "baba oldum ben ya bana Bi çay may bisi verin babayım ben" güncellemesi geldi bence atlatırsak bugünleri bence ölene kadar evli kalabiliriz 😂🥲
Hepimizin ilişkisi biraz rayından çıktı afalladık çünkü. Stres kaygı bir sürü şey birikti vücudumuzda. İki düşünüp bir söylemek gerekiyo sakin kalmak lazım yoksa evliliğe zarar verir bu durum yazık arada bebelerimiz de etkilenir. Geçer bu günler de çok şey yapma😄

Kesinlikle ya 😂 iç dökmeye yazıyoruz ya herşeyin en kötüsünü yazıyoruz. Sadece söyleyince bile geçiyo bazı şeyler 🥲

Back