• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
🤣Tabi canım ben şimdi kocamın kötü huylarını yazsam bu ne biçim adammış diyip tükürür herkes ama öyle değil işte eksiden çok artısı olduğu için gözüme batmıyo😄 kocalarımız için de aynısı geçerli kim bilir hangi huylarımızdan nefret ediyolar😄 ama erkekler kesinlikle bizim kadar ayrıntılı düşünemiyo öyle bi kapasiteleri yok hep düz mantık
Hahah ben mesela çok fenayım erkek olsam kendimle evlenmezdim😂😂😂😂

Yok ya bana uçak düşüren derler zaten 😄 neye sevinsem o iş bozulur😄 neye ne güzelmiş desem kırılır falan ama gerçekten haset etmiyorum herkeste en iyisi en güzeli olsun kıskanç değilim yani allah herkesin gönlüne göre versin neden böyle oluyo bilmiyorum.
Ya biliyor musun ben de iyi giden, yolunda giden ne olsa anlatırım ve hemen bi sorun çıkar :D ama ben bundan çok çekiniyorum ve bu korkumu yenmek için de bile isteye söylüyorum. çünkü bi yandan inanıyorum bi yandan da inanmak istemiyorum. kimisi her şeyini gösterir, sürekli anlatır. bişey olsa onlara olurdu diyorum. olacağı varsa oluyor galiba ya

Yok ya bana uçak düşüren derler zaten 😄 neye sevinsem o iş bozulur😄 neye ne güzelmiş desem kırılır falan ama gerçekten haset etmiyorum herkeste en iyisi en güzeli olsun kıskanç değilim yani allah herkesin gönlüne göre versin neden böyle oluyo bilmiyorum.
Doğrudur o zaman bazı insanları gözü değiyormus öyle demekki. Bı tanıdık var babaannesi ben bı adama şöyle içten bakiyim adamı deviririm dermiş 😂😂

Kızlar bebeğimin verem aşısı böyle oldu bugün banyo yaptırırken gordum hafif vardı böyle degildi var mı olan böyle

Eklentiler

• IMG_20250215_152834.jpg
    IMG_20250215_152834.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 75
Ya biliyor musun ben de iyi giden, yolunda giden ne olsa anlatırım ve hemen bi sorun çıkar :D ama ben bundan çok çekiniyorum ve bu korkumu yenmek için de bile isteye söylüyorum. çünkü bi yandan inanıyorum bi yandan da inanmak istemiyorum. kimisi her şeyini gösterir, sürekli anlatır. bişey olsa onlara olurdu diyorum. olacağı varsa oluyor galiba ya
Belki de anlattıklarımızın gözü göz değildir kız😄😄

Kimse onlara böyle büyüttün ama dosdoğru büyütmüşsün dememiş aslında ama bizler bi şekilde büyüdüğümüz için doğrusu bu sanıyorlar. Büyüdük de nasıl büyüdük gerçekten. En basiti annem de demişti bana, bizim zamanımızda pompa olsaydı belki daha çok süt içerdin diye. Mastit olmuş mesela, ne yapacağını bilemediği için arkadaşını çağırmış. O eliyle masaj yapa yapa sıka sıka açmış bi şekilde, çok ağlamıştım diyo. Sonrasında da kesildi sütüm diyo 🤷🏼‍♀️ işte bizim sorunumuz da çok bilgi ama bi şekilde ikisini harmanlayıp biraz da içgüdülere göre ilerleyince olacak şeyler 🙏🏻
Benim annemde anlatırdı emmedin az süt içtin diye. Kimse bu emziriyo üzmeyelim dememiş zamanında. Yada o sütü az sandı belki bizim yaşadıklarımızdı yaşadıgı ama bilemediler
Kızlar bebeğimin verem aşısı böyle oldu bugün banyo yaptırırken gordum hafif vardı böyle degildi var mı olan böyle
Bizimde böyle oldu bende sordum normalmiş aşı turmus drdi abzıları hatta

Benim annemde anlatırdı emmedin az süt içtin diye. Kimse bu emziriyo üzmeyelim dememiş zamanında. Yada o sütü az sandı belki bizim yaşadıklarımızdı yaşadıgı ama bilemediler

Bizimde böyle oldu bende sordum normalmiş aşı turmus drdi abzıları hatta
Tamam teşekkür ederim

ya kızlar bişey sorucam. benim oğlanın kulaklar gün geçtikçe açılıyor kepçe kulağa doğru gidiyor gibi geldi 😅 annemler falan öyle değil diyor ama benim aklıma takıldı. yeni doğduğunda kulaklar tamamen yapışıktı, bu ay baya açıldı. 5 aydan sonra değişir mi acaba böyle bir örnek bilen var mı? babasının biraz kepçe olduğu için hep düşünüyorduk zaten bebişin de olur mu diye. şimdi acaba mı diyorum kdjdd

ya kızlar bişey sorucam. benim oğlanın kulaklar gün geçtikçe açılıyor kepçe kulağa doğru gidiyor gibi geldi 😅 annemler falan öyle değil diyor ama benim aklıma takıldı. yeni doğduğunda kulaklar tamamen yapışıktı, bu ay baya açıldı. 5 aydan sonra değişir mi acaba böyle bir örnek bilen var mı? babasının biraz kepçe olduğu için hep düşünüyorduk zaten bebişin de olur mu diye. şimdi acaba mı diyorum kdjdd
Canım bizim kızın da öyle gitgide açılıyor. Elletmedi öncesinde ne bir bant ne bir şapka takabildik. Şimdiden sonra da düzelmez diyorlar. 1 yaşa kadar belki bir ihtimalmiş ama ona da düzenli olarak bişey takıyor olmak lazım 😢 izin veriyorsa yap bence

Bizim de tepeler açıldı🙄

Canım bizim kızın da öyle gitgide açılıyor. Elletmedi öncesinde ne bir bant ne bir şapka takabildik. Şimdiden sonra da düzelmez diyorlar. 1 yaşa kadar belki bir ihtimalmiş ama ona da düzenli olarak bişey takıyor olmak lazım 😢 izin veriyorsa yap bence
Genetikse ne yaparsan yap düzelmiyomuş ya

ayy izin veriyor aslında şapka takabiliyorum ama evin içi sıcak olduğu için takmak istemiyordum. takıyım o zaman ya.
Bizim de tepeler açıldı🙄
ayyynen üstten açılıyor. normal mi değil mi emin olamadım da.
Genetikse ne yaparsan yap düzelmiyomuş ya
bi yandan da evet bunu düşünüyorum. babasına çekmişse ne yaparsak yapalım düzelmez herhalde. neyse benim için her türlü dünya güzeli olacak oğluşum jdjddjds ama babası üzülüyor. kendi kulaklarını hiç sevmiyor çünkü😅

ayy izin veriyor aslında şapka takabiliyorum ama evin içi sıcak olduğu için takmak istemiyordum. takıyım o zaman ya.

ayyynen üstten açılıyor. normal mi değil mi emin olamadım da.

bi yandan da evet bunu düşünüyorum. babasına çekmişse ne yaparsak yapalım düzelmez herhalde. neyse benim için her türlü dünya güzeli olacak oğluşum jdjddjds ama babası üzülüyor. kendi kulaklarını hiç sevmiyor çünkü😅
Çok basitmiş artık kepçe kulağı düzeltmek ya ilerde beğenmezse yaptırırız napalım😄😄

Bizim bebenin boyu hep muallak🤣🤣🤣 dogdugundan beri herkes farklı ölçüyo hemde öle 2-3 cm deil. Bence puset boyları hep farklı. Ya da içine yastık falan koyanlar var ya ondan kücülüyo içi. Ama bazı pusetler de bebekler harbi dündüz duruyo sanki port bebe🤣 benimkinin kafası tasmadıgı muddetce kullanırız bence. Tabi agırlık olayı biraz zorluyor bugun mesela yemege cıktık bebek arabasını unutmusuz. Pusetle gittik. Anam anam 🤣

Okadar mı dikkat çekiyo 🤣🤣 kız ben akşamları nas felak olurken agzım ayrılıyo gozum akmaktan kuruyo gahshsh ama o kadar da değil bi 10 kilo gibi algılanmasın 😂😂 ama boyunu hakkaten bilmiyoz 🤣 evde mezurayla ölçüyoruz mesela 62 saglık ocagına gidiyoz ebe ölçüyo 57. Dogdugu günden beri böyle dogdu cocuk 50 cm ölçmüşler. Sonra yogunbakıma gitti ordada 50 yamzışsar baska hastane. Sonra cıktık eve geldik saglık ocagına gittik ebe bi ölçtü 46 mı ne dedi. Neyy dedim cocuk dogduktan 1 hafta sonra çekti mi ay yok annesi fleksiyonda hala açılmamıs ölçememişimdir dedi. Sonra ki gün 48 dediler. 🤣🤣 cocuk büyüdükçe çekmeye başladı. Sonra evde ölçmeye başladık. Biz ölçüyoruz 62 cm saglık ocagına gidiyoruz ebe ölçüyo 58 iyi hadi okey diger ay bi gittik 57 dedi bizim bebe gene mi
Çekti dedim kadına. gecen ay 58 di. Oda şey dedi seni mi kırcam 58 olsun. Dedim öyle oluyo mu 😂 bu ay gittik dedi ki ölçmeme gerek var mı ister misin annesi. Dedim yok mu ? Siz istemez misiniz 🤣🤣🤣
Bizim de sağlık ocağında en az 3 cm kısa çıkıyordu artık ölçtürmüyorum orda çünkü doktorla benim mezuram aynı 😂 71 cm şu an bizimki ve sığmıyor 🥶🧿
Bebeğim yüzüstü dönebiliyor ama geri sırt üstü dönemiyor ve gece uyanmalarının çoğu bu yüzden oluyor. Benzerini yaşayan var mı bu çocuk niye geri dönemiyor ki
Bizimki canı isterse dönüyor ama ben yanındaysam dönmüyor. Geçen koltuğa yatırmış kayınvalidem köşe kısma reflü yatağıyla, orda bir dönmüş pat yere. Normalde de dönmez işte canı yaramazlık isterse dönüyor 😵‍💫
Çok çiş yapmış bez kocaman olmuş ondan galiba ya
Aynen canım gece üşürse de taşırıyor bu arada onu da fark ettim
Yeni güncelleme uyumaya çalışırken tam dalacak kafasını kaldırıyor kalkmaya çalışıyor
O bizde 4.ayda gelmişti. Şimdi de uykudan direkt mekik pozisyonuna gelerek uyanıyor hiç uyanayım tavana bakayım sağımı solumu inceleyeyim yok. Eşim diyor ki oğlum sen işe mi yetişeceksin ocakta yemeğin mi vardı uyuya mı kaldın ne bu telaş snsjdjs Sanırım uyuduğu yarım saatte dünyada çok şey değişiyor diye düşünüyor kurban olduğum

Ayy ilk doğduğu zamanlara bakıyodum çirkin bi şeymiş dünyanın en güzel bebeği gibi geliyodu bana o zamanlar😄😄
Ay bana çirkin geliyordu ya ben çok doğrucuyum sanırım djdjdj Eşim diyordu ne güzel bebek ben diyordum neresi güzel fare gibi. Sonra o fare bir büyüdü eli yüzü açıldı ay gibi oldu tospalağım şimdi uyuturken sana çirkin dediğim için özür dilerim annecim diyorum 🥹

Back