Valla dün arkadaşlari ile cay içmeye çıktı. Pazartesi okeye gitmişti şimdi de gitti. Evde de sadece telefon alıp uzanıyor. Kızgın tonda konuşursam ancak yardım ediyor ederse. Doğum günü, evlilik yıl dönümü hiçbirini kutlamadi. Eskiden zorla kutlatiyordum. Yaşadığımız küçük ilçede ki öküz, hanzo adamları baz alıp bana kötü davranmadigi için(dayak, aldatma vs) kendini muhteşem bir eş sanıyor. Bana dün bir gül almış 14 şubat için. Çünkü komşumuzun eşinin (Ki çok hanzo bir adamdır) karısına doğum günü için aldığı hediyeyi anlattım. Birazda kıskandım kadını ne yalan Söyleyeyim eşi disardan baksan çok hanzo karısı için mağazaya gidip satıcı kızdan yardım alarak hediye yapmış.. Özendiğimi hissetti galiba, neyse güzel bir gül almış. Sevindim. Beklemiyordum. Biraz da trip atmayayım diye aldı muhtelemen. Arkadaşları ile buluştuğu için. Ama olsun. Bugün bana işlerde yardım etti. Yemek yaptı bir muhabbet ettik. Ben yemeğe mum yaktım böyle ay benim için kırmızı makarna yapmışsın, kırmızı tabak koymuşsun hmm romantik falan dedim gülü sofraya koydum. Göz göze bakışalım falan dedim. Uzun zamandır hiç istemiyordum onu "akşam takılalım oğlan uyuyunca" falan dedim ama sonra Muhabbet şuydu "Bence böyle günler sacma yeaaa" bunu geçtik. "insanlar kötü ve ayıp denen şeyleri yapıyor sonra en akıllı onlar diyoruz vs" dedi. Yani mesela kime "en akıllı" dedin dedim. Arkadaşı boşanmış ona en akıllı demiş. Şimdi ben bu ortamın içine affedersiniz sinirlenip, üzülüp s*sam. Ben suçlu olurum. Şimdi ben bu biriken kırgınlıklarimla napiyim? Nasıl sineye çekip tatlı tarli konuşayım? Kendimi yapay hissediyorum tatlı konuşunca. Öfke patlamalarım, sinir krizlerim geliyor aklıma hem utanıyorum. Hem kendime yakıştıramıyorum artık :/