• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Kimse onlara böyle büyüttün ama dosdoğru büyütmüşsün dememiş aslında ama bizler bi şekilde büyüdüğümüz için doğrusu bu sanıyorlar. Büyüdük de nasıl büyüdük gerçekten. En basiti annem de demişti bana, bizim zamanımızda pompa olsaydı belki daha çok süt içerdin diye. Mastit olmuş mesela, ne yapacağını bilemediği için arkadaşını çağırmış. O eliyle masaj yapa yapa sıka sıka açmış bi şekilde, çok ağlamıştım diyo. Sonrasında da kesildi sütüm diyo 🤷🏼‍♀️ işte bizim sorunumuz da çok bilgi ama bi şekilde ikisini harmanlayıp biraz da içgüdülere göre ilerleyince olacak şeyler 🙏🏻

Valla dün arkadaşlari ile cay içmeye çıktı. Pazartesi okeye gitmişti şimdi de gitti. Evde de sadece telefon alıp uzanıyor. Kızgın tonda konuşursam ancak yardım ediyor ederse. Doğum günü, evlilik yıl dönümü hiçbirini kutlamadi. Eskiden zorla kutlatiyordum. Yaşadığımız küçük ilçede ki öküz, hanzo adamları baz alıp bana kötü davranmadigi için(dayak, aldatma vs) kendini muhteşem bir eş sanıyor. Bana dün bir gül almış 14 şubat için. Çünkü komşumuzun eşinin (Ki çok hanzo bir adamdır) karısına doğum günü için aldığı hediyeyi anlattım. Birazda kıskandım kadını ne yalan Söyleyeyim eşi disardan baksan çok hanzo karısı için mağazaya gidip satıcı kızdan yardım alarak hediye yapmış.. Özendiğimi hissetti galiba, neyse güzel bir gül almış. Sevindim. Beklemiyordum. Biraz da trip atmayayım diye aldı muhtelemen. Arkadaşları ile buluştuğu için. Ama olsun. Bugün bana işlerde yardım etti. Yemek yaptı bir muhabbet ettik. Ben yemeğe mum yaktım böyle ay benim için kırmızı makarna yapmışsın, kırmızı tabak koymuşsun hmm romantik falan dedim gülü sofraya koydum. Göz göze bakışalım falan dedim. Uzun zamandır hiç istemiyordum onu "akşam takılalım oğlan uyuyunca" falan dedim ama sonra Muhabbet şuydu "Bence böyle günler sacma yeaaa" bunu geçtik. "insanlar kötü ve ayıp denen şeyleri yapıyor sonra en akıllı onlar diyoruz vs" dedi. Yani mesela kime "en akıllı" dedin dedim. Arkadaşı boşanmış ona en akıllı demiş. Şimdi ben bu ortamın içine affedersiniz sinirlenip, üzülüp s*sam. Ben suçlu olurum. Şimdi ben bu biriken kırgınlıklarimla napiyim? Nasıl sineye çekip tatlı tarli konuşayım? Kendimi yapay hissediyorum tatlı konuşunca. Öfke patlamalarım, sinir krizlerim geliyor aklıma hem utanıyorum. Hem kendime yakıştıramıyorum artık :/
Canım niye kendine bunu yaptırıyorsun niye buna izin veriyorsun anlayamıyorum açıkçası buna layık değilsin yani sen. Kendine değer ver lütfen. Öğrencin gelip bunları anlatsa ona bu öğütleri verirsin eminim kimsenin sana böyle davranmasına izin vermemen lazım

Bebeğim yüzüstü dönebiliyor ama geri sırt üstü dönemiyor ve gece uyanmalarının çoğu bu yüzden oluyor. Benzerini yaşayan var mı bu çocuk niye geri dönemiyor ki

Benimki hiç dönemiyor yüzüstü kalıyor öyle. Bir kez denedi korktu ağladı dönünce ondan beri denemiyor sadece ağlıyor beni bekliyor çevirmem için.
Normal bence ben daha erken diye biliyorum %90 benimki de dönemiyo yeterli eğim yoksa ağlıyo

Bebeğim yüzüstü dönebiliyor ama geri sırt üstü dönemiyor ve gece uyanmalarının çoğu bu yüzden oluyor. Benzerini yaşayan var mı bu çocuk niye geri dönemiyor ki
benim bebeğim de yüz üstü aslaaaaa dönmüyor ya da dönemiyor. yani girişimde bile bulunduğunu görmedim. ama ben tummy time için yüz üstü koyduğumda sırt üstü dönüyo kkkdkd çocuk o kadar sevmiyor ki tummy time ı

Ben çok ama çok uykuzusum ya iki gündür hiç ama hiç uyumadım. Dişini de çıkardı neden böyle anlamıyorum çok kötüyüm

Yaa niye böyle oluyo kötü niyetli de değilim valla anlamıyorum ağzımdan çıkan her iyi şey bozuluyo :(
Ayy şaka yaptım ben canım. Öyle düşünme olacağı varmış oluyor yoksa niye kötü niyetli olasın. Çok çiş yapmış demekki o yüzden tasmistir , bizde Molfix kullanıyoruz. Şimdiye kadar 2 3 kere taştı olabilir yani

Ayy şaka yaptım ben canım. Öyle düşünme olacağı varmış oluyor yoksa niye kötü niyetli olasın. Çok çiş yapmış demekki o yüzden tasmistir , bizde Molfix kullanıyoruz. Şimdiye kadar 2 3 kere taştı olabilir yani
Yok ya bana uçak düşüren derler zaten 😄 neye sevinsem o iş bozulur😄 neye ne güzelmiş desem kırılır falan ama gerçekten haset etmiyorum herkeste en iyisi en güzeli olsun kıskanç değilim yani allah herkesin gönlüne göre versin neden böyle oluyo bilmiyorum.

Yok ya bana uçak düşüren derler zaten 😄 neye sevinsem o iş bozulur😄 neye ne güzelmiş desem kırılır falan ama gerçekten haset etmiyorum herkeste en iyisi en güzeli olsun kıskanç değilim yani allah herkesin gönlüne göre versin neden böyle oluyo bilmiyorum.
Gözlerin renkliyse olur derler ama kadınlar kulübü için birşey söyleme sakın bacım site çökmesin 🙃🙃

Back