2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay kızlar. Çevremde herkes o kadar kız istiyor ki eşim dahil, sinirim bozuldu. Hepsi "tabi önce sağlıklı olsun, sağlık daha önemli ama erkek çok zor. İnşallah kız olur rahat edersiniz" diyor. Akrabaları geçtim çevremde kim hamile olduğumu öğrense ilk dediği bu. Sinirim bozuldu artık. "Kız erkek farketmez, sağlıklu ve hayırlı evlat olsun. Kızın da kendine göre sıkıntıları var erkeğinde" diyorum. "Orası öyle tabi ama kız çocuk bi başka" diyorlar. Eşim zaten yıllardır kız babası olma hayali kuruyor. Benim içimde hiç bi cinsiyet tahmini veya isteği yoktu ama çevreden duyduklarımdan gelenlere karşı bebeği koruma içgüdüsünden midir nedir erkekmiş gibi hissetmeye başladım artık. Geçen rüyamda eşimle doktor kontrolünde erkek olduğunu öğrendiğimizi ve eşimin baya üzüldüğünü "sağlık olsun napalım" flan dediğini gördüm. Sabah uyandım adama trip attım. "Saçmalama, kız da olsa erkek de olsa seveceğim tabi öyle şey mi olur. Önemli olan sağlığı. İçimden geçen kız ama erkek olsa da seveceğim tabi ki saçmalama" dedi. Hormonlardan her şeye alınıyorum sanırım. Ama çevremde herkesin erkek çocuğa sanki terminatör doğuracakmışım ve hayatım bitecekmiş gibi bakması delirtiyor. Ki çevremde kız olup anne babalarını delirten bir sürü çocuk var. Önemli olan cinsiyet değil yetiştirme diyorum ama ne bileyim. Duymak rahatsız ediyor. Arkadaşım da cinsiyet partisi yapalım diyor ama erkek olursa partide herkes üzülürse diye geriliyorum. Böyle diyince de herkes saçmalama diyor. Ben mi alınganlık yapıyorum acaba

Ay kızlar. Çevremde herkes o kadar kız istiyor ki eşim dahil, sinirim bozuldu. Hepsi "tabi önce sağlıklı olsun, sağlık daha önemli ama erkek çok zor. İnşallah kız olur rahat edersiniz" diyor. Akrabaları geçtim çevremde kim hamile olduğumu öğrense ilk dediği bu. Sinirim bozuldu artık. "Kız erkek farketmez, sağlıklu ve hayırlı evlat olsun. Kızın da kendine göre sıkıntıları var erkeğinde" diyorum. "Orası öyle tabi ama kız çocuk bi başka" diyorlar. Eşim zaten yıllardır kız babası olma hayali kuruyor. Benim içimde hiç bi cinsiyet tahmini veya isteği yoktu ama çevreden duyduklarımdan gelenlere karşı bebeği koruma içgüdüsünden midir nedir erkekmiş gibi hissetmeye başladım artık. Geçen rüyamda eşimle doktor kontrolünde erkek olduğunu öğrendiğimizi ve eşimin baya üzüldüğünü "sağlık olsun napalım" flan dediğini gördüm. Sabah uyandım adama trip attım. "Saçmalama, kız da olsa erkek de olsa seveceğim tabi öyle şey mi olur. Önemli olan sağlığı. İçimden geçen kız ama erkek olsa da seveceğim tabi ki saçmalama" dedi. Hormonlardan her şeye alınıyorum sanırım. Ama çevremde herkesin erkek çocuğa sanki terminatör doğuracakmışım ve hayatım bitecekmiş gibi bakması delirtiyor. Ki çevremde kız olup anne babalarını delirten bir sürü çocuk var. Önemli olan cinsiyet değil yetiştirme diyorum ama ne bileyim. Duymak rahatsız ediyor. Arkadaşım da cinsiyet partisi yapalım diyor ama erkek olursa partide herkes üzülürse diye geriliyorum. Böyle diyince de herkes saçmalama diyor. Ben mi alınganlık yapıyorum acaba
Bana da tam tersi erkek olur inşallah diyolar pek umursamıyorum açıkçası öyle çok bı baskı yokta üstümde yine de erkek olsun söyle olur böyle olur şeyleri var😐

Canım ya ağzı olan konuşuyor maalesef. 10 aylık bi oğlum var. Biz de hep eşimle kız bebek hayali kurduk. Allah affetsin ilk öğrendiğimde içim burkuldu. Yakın çevremde hiç erkek bebek görmemiştim çünkü. Erkek kardeşim yok yeğenim yok. Hep kulaktan dolma şeylerle ben nasıl erkek annesi olucam diye korkmuştum. Şimdi bazen diyorum ben neden böyle düşündüm kız olsa ne sanki. Kız olsaydı bu sever de oğlumdan mahrum kalacakmışım. İyi ki o olmuş diyorum. Erkek bebek tabii daha hareketli biraz daha zorlayıcı oluyor fıtrat olarak ama minik bi adam evde kımıl kımıl sürekli hayal etsene. Şimdi ikinci bebeği hiçbir şey hayal etmiyorum. Kız olsun isteği bile yok. Ne olursa olsun sağlık olsun. Sen her şekilde ölüp bitiyorsun zaten ona. Canını verecek olsan bi an bile düşünmüyorsun. Akrabalara demedim henüz ben. Ama desem kesinlikle herkes bu sefer inşallah kızdır diyecekler farklı olsun diye. Bu dönemde normalde dönüp yüzüne bile bakmayacağın kişilerin dediklerine takılman onları kaale alman tamamen hormonların zaafından. Üzülmemeye çalış. Bebeğin ay ay büyüsün bi de hareketlerini hissetmeye başla o zaman asıl şenlik başlıyor

Kızlar, şimdi 9+6 yım. Alt karnımda ağrı var bi de böbrek mi desem bel mi desem kalçamın biraz yukarısında da ağrım var. Var mı benim gibi olan :110:

Screenshot_20240211-162655.png
kızlar sizce çatlama için bu nasıl kullanan var mı

Canım tekrarlayan kayıplarınız var sanırım pıhtılaşma testi yapmadıysanız tavsiye ederim.ben de 2 düşükten sonra öğrendim şuan iğne yapıyorum hergün
1 hafta önce vermiştik eşimle hem genetik hem pıhtılaşma için. Doktorum da öyle dedi aspirin kullanıyordum ama demek ki iğneye geçmek gerekecek dedi. Sonuçlar gelsin bakalım. Çok teşekkür ederim ilginize.

1 hafta önce vermiştik eşimle hem genetik hem pıhtılaşma için. Doktorum da öyle dedi aspirin kullanıyordum ama demek ki iğneye geçmek gerekecek dedi. Sonuçlar gelsin bakalım. Çok teşekkür ederim ilginize.
Canım o kadar kayıp yaşadın keşke iğne kendin yapsaydın inan bana doktorlar bir halt bilmiyor bende bu gebelikte doktor onayı almadan başladım eğer bekleseydin belki Buda gidecekti sonra öğrendik ki pıhtılaşma.zqten çok zor kavuşuyoruz bebeklere

Canım o kadar kayıp yaşadın keşke iğne kendin yapsaydın inan bana doktorlar bir halt bilmiyor bende bu gebelikte doktor onayı almadan başladım eğer bekleseydin belki Buda gidecekti sonra öğrendik ki pıhtılaşma.zqten çok zor kavuşuyoruz bebeklere
Bebeğini kaybetmiş bir insanla bu şekilde konuşulmaz yalnız

Bebeğini kaybetmiş bir insanla bu şekilde konuşulmaz yalnız
Pardon ne yazdım ki böyle diyorsun ben hanımefendinin eski mesajlarına baktım üzüldüm ve dedim ki keşke önlem amaçlı iğne yapsaydı. çünkü bende öyle yaptım 2 düşükten sonra.Sırf yazmak için yazmayın. ben bu aşamalarda gelene kadar neler yaşadım neler o yüzden nasıl konuşacağımı gayet iyi bilirim

Kuzum yanlış hatırlamıyorsam ikizdi senin ikizlerde ağrı sızı 2 Kat hissedilir tüm sülalem ikiz dolu 😂 ve bebişlerinin konumuna bağlı kramplar girermiş senin için dinlenmek en önemlisi onları sıkıştırma iş falan yapma 🥰
Ben değil sıpalar beni sıkıştırıyor açıkçası 😂😂 ben de hiç ikiz hamilelik yaşamış birileriyle konuşma fırsatı bulamadım ki hani normal mi değil mi bilmiyordum açıkçası. Ay nasıl içimi rahatlattın var ya.. teşekkür ederim gerçekten ♥️♥️♥️

Çok şükür bugün bayağı hafifledi ağrı. Gece eşim kendine sıcak su torbası hazırlamıştı, ona çok sıcak geldikçe benim belime koyduk bayağı rahatlattı o. Zaten arkasından uyuyakalmışım. Allah razı olsun sizlerden de ♥️
Sol tarafına yat canım biraz ağrın gider inşaallah

Çok şükür bugün bayağı hafifledi ağrı. Gece eşim kendine sıcak su torbası hazırlamıştı, ona çok sıcak geldikçe benim belime koyduk bayağı rahatlattı o. Zaten arkasından uyuyakalmışım. Allah razı olsun sizlerden de ♥️
Bidahaki kontrolün ne zaman canım diğer bebişin durumunu merak ediyorum grubumuzun tek İkiz annesi 🥰

14 şubatta kontrolüm 🤭 valla diğer bebişi biz de çok merak ediyoruz. Hazırlık da yapamıyoruz ki kafamız dağılsın, 4. aya kadar bekleyeceğiz mecbur 🥲
Güzel haberlerle gel inşallah ❤️🙏🏻 Evet ya artık rahat rahat alışveriş kısmına geçmek istiyorumm 🤲🏻

E Bebek Mochi ürünleri indirime girdi arkadaşım göğüs pompasını muhakkak al dedi ne diyorsunuz kızlar gerekli mi sizce 🤔
Ben almistim kuzu çalışan anneler için gayet güzel kullanışlı he ev hanimiysan almana gerek yok bence ama.ne olur ne olmaz lazım olur diyorsan al ben iki ay bile kullanmadım öylece kaldırdım

X