- 15 Nisan 2023
- 471
- 317
- 23
Ya birden değişince acaba gece gazı falan kaka sayısı azaldı onun için mi diye düşündüm3 çok iyi bu arada bizimki bir iki kez yapıyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya birden değişince acaba gece gazı falan kaka sayısı azaldı onun için mi diye düşündüm3 çok iyi bu arada bizimki bir iki kez yapıyor .
Bence kala sayısı iyi ya yine, bizimki günde bir yaparsa seviniyoruz biz. Mama da almıyorsa bilemedim neden tekrar arttı gazıHayır sadece anne sütü ile besleniyor kaka sayısında azalma da oldu en fazla 3 kez yapıyor günde önceden 6 kez falan yapardı
Çok şükür canım, Allah korusun yavrularımızı cidden bu ara çok hızlılar. Bizimki de kucakta, koltukta falan hep ittiriyor kendini, zor tutuyoruz küçük enişteyiÇok teşekkür ederim canım iyi çok şükür. O kadar anlık bi olaydı ki takın mutlaka kemerini ikimiz de yanındaydık düşün
Aaa demir de mi azaltıyor amaaan bu çocuk rahat rahat bi kaka yapamayacak ya o zamanDemir ile birlikte kaka yaoma süreleri uzamaya başlıyor. Hemde barsaklar geliştiği için emilim artıyormuş ona bağlı atılım azalıp her gün yapmayabiliyorlar. Benim bebeğim bazen 5, 6 günde bir yapmaya başladı. Ama kakası normal çıkıyor. Yaparken zorlanmıyor. Bu yüzden ilaç kullandırmak doktorumuz.
Bizimki dönüyor artık birden oldu bizde şaşırdık 3ay 1haftalıktı döndüğündeKizlaar bebekleriniz dönmeye başladı mi? O kadar egzersiz yaptırıyorum biz de daha tık yok.
biz yaşıyoruz böyle bi değişim ama 4. ay sendromu olarak görüyorum ben. bir buçuk saatte bi kalkıyor. guruldama yok bizde. kabızlık düzelmişti tekrar 3 günde 1 yapmaya başladı ama takmıyorum artık. geçen de kendi kendine düzeldiKızlar benim bebeğim 3 ay 16 günlük oldu bu aralar daha gazlı oldu 2.5 aylık olunca rahatlamıştık ama 10 gündür tekrar gaz sorunumuz arttı gece bir buçuk 2 saate bir kalkıyor emerken karnından bayağı gurlama sesi geliyor böyle değişim yaşayan var mı ?
Yani büyük konusmayayım ama. Zaten bizde erkek kardeş olmadıgından rahat konusuyor olabilirim. nişanlı yok ama aynı evde bi yabancıyla yaşamak cok iyi bi durum değil giibi. Yabancı bi kadın genc bide. Nişanlısı da olsa evli deilken. Evli olsa bile biyere kadar tabi.Selam fikir almak için yazıyorum. Şimdi benim kızımın bakıcısı işi bıraktı yeni bir bakıcı arayışındaydım. Eşim de kardeşinin nişanlısını önerdi farklı şehirde yaşıyor eğer olur dersem bizimle beraber yaşayacak birkaç ay ve kızıma bakacak, ya da diğer bir ihtimal bugün tanıştığım bir kadınla anlaşacağım benim evime gelip bakıp gidecek günlük. Siz olsanız ne yapardınız?
Kızlar ya geçen sefer dönme hareketleri ile ilgili konuşuyordunuz YouTube da hiç video var mı benim bebe hala dönmüyor egzersiz videosu bulamadım hiç var mı önerebileceğiniz
ben olsam akraba olacağım biriyle iş ilişkisine girmek istemezdim. belki aynı evde kalmak da iyi olmayabilir.Selam fikir almak için yazıyorum. Şimdi benim kızımın bakıcısı işi bıraktı yeni bir bakıcı arayışındaydım. Eşim de kardeşinin nişanlısını önerdi farklı şehirde yaşıyor eğer olur dersem bizimle beraber yaşayacak birkaç ay ve kızıma bakacak, ya da diğer bir ihtimal bugün tanıştığım bir kadınla anlaşacağım benim evime gelip bakıp gidecek günlük. Siz olsanız ne yapardınız?
Daha 3.5 aylık kızım. O yüzden başlamadık demir vermeye. 3. Ayına doğru başladı 5-6 güne bir yapmaları. Birkaç gündür iyi gidiyordu. Bugün yapmadı yine. Demirle daha da zorlanacak o zamanDemir ile birlikte kaka yaoma süreleri uzamaya başlıyor. Hemde barsaklar geliştiği için emilim artıyormuş ona bağlı atılım azalıp her gün yapmayabiliyorlar. Benim bebeğim bazen 5, 6 günde bir yapmaya başladı. Ama kakası normal çıkıyor. Yaparken zorlanmıyor. Bu yüzden ilaç kullandırmak doktorumuz.
Bir anda dönüyor. Farkettirmeden. Ben kakasını yapınca yıkıyorum poposunu. Üstünde tulum olunca sırtına kadar çekip yıkıyorum. Çıplak yatağın üstüne koyuyorum. Arkasına dönemediği için yan dönmeye başladı. Öyle kaldı birkaç gün. Sanırım o da etkiledi. İsterseniz, yapmıyorsanız yani, 5-6 dak yan dönmesini sağlayın, aktiviteyi yandan yapın. Ben yapmıyordum. Ama bunu her gün yapınca öyle gibi oldu sanırım. Sonra bir anda döndü.Kizlaar bebekleriniz dönmeye başladı mi? O kadar egzersiz yaptırıyorum biz de daha tık yok.
Yani düzelmek demeyelim de bazen o beni dinliyor bazende ben karışmıyorum öylr orta yolu buluyoruzSenin ki düzelmemiş miydi
Kardeşinin nişanlısı neyi oluyodu benimkinin hiç kardeşi olmayınca bilemedim elti dimiYani büyük konusmayayım ama. Zaten bizde erkek kardeş olmadıgından rahat konusuyor olabilirim. nişanlı yok ama aynı evde bi yabancıyla yaşamak cok iyi bi durum değil giibi. Yabancı bi kadın genc bide. Nişanlısı da olsa evli deilken. Evli olsa bile biyere kadar tabi.
Bence başka birini bulmak daha mantıklı yani belki kötü niyetli gibi görünebilirim ama neler duyuyoruz evde kalacaksa yaşça olgun birini tercih ederdim bir de akrabayla iş yapılmaz nacizane tavsiyemSelam fikir almak için yazıyorum. Şimdi benim kızımın bakıcısı işi bıraktı yeni bir bakıcı arayışındaydım. Eşim de kardeşinin nişanlısını önerdi farklı şehirde yaşıyor eğer olur dersem bizimle beraber yaşayacak birkaç ay ve kızıma bakacak, ya da diğer bir ihtimal bugün tanıştığım bir kadınla anlaşacağım benim evime gelip bakıp gidecek günlük. Siz olsanız ne yapardınız?
Aman iyi bir şekilde idare ediyosanız çok sevindim. Evlilik biraz böyle olur zaten karşılıklı bazı şeyleri iader etmek gerekiyo.Yani düzelmek demeyelim de bazen o beni dinliyor bazende ben karışmıyorum öylr orta yolu buluyoruz
Canım gaz bizde de arttı bence rota dan sonra oldu baya arttı çünküYa birden değişince acaba gece gazı falan kaka sayısı azaldı onun için mi diye düşündüm
Gece çok gurulduyor karnı bacaklarından hafif bastıyorum çok gazı çıkıyor biliyorum ama hala gazı oluyorbiz yaşıyoruz böyle bi değişim ama 4. ay sendromu olarak görüyorum ben. bir buçuk saatte bi kalkıyor. guruldama yok bizde. kabızlık düzelmişti tekrar 3 günde 1 yapmaya başladı ama takmıyorum artık. geçen de kendi kendine düzeldi
Aynen bizimde aşırı arttı gece karnında guruldamalar oluyor emerken çıkarıyorum gazını ama belli yinede var. Rotadan sonra alerji varsa onu da tetikliyormuş ya ondan biraz korkuyorum inşallah geçici bir durumdur 10 gün önce rotayı yaptırdık ondan sonra böyle olduCanım gaz bizde de arttı bence rota dan sonra oldu baya arttı çünkü
Yani kardeşinin nişanlısıda yabancı başka kadında yabancı aslında sonuç olarak. Akraba olanda sıkıntılar yaşama ihtimali daha fazla herhangi bir davranışını beğenmediğinde uyarmak dahi zor olur çünkü hep yüz yüze bakma durumunu düşüneceksin ama başka kadına çok rahat hoşlanmadığın bir davranışı söylersin birde ev ortamına bir akraba getirmek evinin içindeki sırlarını akrabalara açmak gibi olabilir ister istemez bir şeyleri anlatır başkalarına naçizane fikrim bu yöndeSelam fikir almak için yazıyorum. Şimdi benim kızımın bakıcısı işi bıraktı yeni bir bakıcı arayışındaydım. Eşim de kardeşinin nişanlısını önerdi farklı şehirde yaşıyor eğer olur dersem bizimle beraber yaşayacak birkaç ay ve kızıma bakacak, ya da diğer bir ihtimal bugün tanıştığım bir kadınla anlaşacağım benim evime gelip bakıp gidecek günlük. Siz olsanız ne yapardınız?
Teşekkür ederim ben de benzer düşüncelerdeydim, başka biriyle anlaştım gelecek bu hafta deneme yapacağız umarım her şey iyi gider.Yani kardeşinin nişanlısıda yabancı başka kadında yabancı aslında sonuç olarak. Akraba olanda sıkıntılar yaşama ihtimali daha fazla herhangi bir davranışını beğenmediğinde uyarmak dahi zor olur çünkü hep yüz yüze bakma durumunu düşüneceksin ama başka kadına çok rahat hoşlanmadığın bir davranışı söylersin birde ev ortamına bir akraba getirmek evinin içindeki sırlarını akrabalara açmak gibi olabilir ister istemez bir şeyleri anlatır başkalarına naçizane fikrim bu yönde