Insallah yoktur. Ben de sabah muz koklattim çok heyacanlandi versem yiyecekti.Kızlar sabah serçe parmağımla brokoli çorbası tattırdım beboya minnacık. Ensesinde kızarıklıklar gördüm şimdi çorbayla alakası var mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah yoktur. Ben de sabah muz koklattim çok heyacanlandi versem yiyecekti.Kızlar sabah serçe parmağımla brokoli çorbası tattırdım beboya minnacık. Ensesinde kızarıklıklar gördüm şimdi çorbayla alakası var mıdır
Minnacık tadına baktırdım bende ya. İyice kızardı ensesi brokoli alerjen değil aslında ama içinde krema var karabiber falan da varInsallah yoktur. Ben de sabah muz koklattim çok heyacanlandi versem yiyecekti.
Baharat ve kremadan olmuş olabilir canım. İlk tadımlerıbda tuz ve baharat olmamalı ama. Minnacık vermişsin gerçiMinnacık tadına baktırdım bende ya. İyice kızardı ensesi brokoli alerjen değil aslında ama içinde krema var karabiber falan da var
Serçe parmağımın ucuyla minik verdim diye önemsemedim bi daha vermicemBaharat ve kremadan olmuş olabilir canım. İlk tadımlerıbda tuz ve baharat olmamalı ama. Minnacık vermişsin gerçi
Benim doktorumda genelde 6 aydan sonra goruluyor dediBende terleme olayı geçti ama kısa kollu ile dolanıyorum evde. İçime atlet giymiyorum. Sporcu sütyenlerinden takıyorum. Uzun kollu ile darlanıyorum. Hala adet de olmadık çoğumuz onun da etkisi var. Yakın arkadaşım normal doğumdan 5 ay sonra ilk adetini gördü. Bizlerin de yakındır. Ondan sonra normale döneriz diye umut ediyorum..
Bende onu sorcaktım süt ürünü bagarat yapabilir. Karabiber cok alerjen meselaMinnacık tadına baktırdım bende ya. İyice kızardı ensesi brokoli alerjen değil aslında ama içinde krema var karabiber falan da var
Karabiberden olma ihtimali var o zaman çünkü kremalar hep bitkisel yaBenim doktorumda genelde 6 aydan sonra goruluyor dedi
Bende onu sorcaktım süt ürünü bagarat yapabilir. Karabiber cok alerjen mesela
Kremada da süt var ya. Süt tereyagı. Sütte alerjen olabiliyo inek sütü vermıyoruz ya.Karabiberden olma ihtimali var o zaman çünkü kremalar hep bitkisel ya
Evet doğru kremada süt olmaz mı benim kafa gidik. Çoğalmaz umarım bi banyo yaptırcam şimdiKremada da süt var ya. Süt tereyagı. Sütte alerjen olabiliyo inek sütü vermıyoruz ya.
3 çok iyi bu arada bizimki bir iki kez yapıyor .Hayır sadece anne sütü ile besleniyor kaka sayısında azalma da oldu en fazla 3 kez yapıyor günde önceden 6 kez falan yapardı
Süt varmiydi içinde ??Kızlar sabah serçe parmağımla brokoli çorbası tattırdım beboya minnacık. Ensesinde kızarıklıklar gördüm şimdi çorbayla alakası var mıdır
Canım mümkün krema ve süt varsa tepkime yapmıştır .Minnacık tadına baktırdım bende ya. İyice kızardı ensesi brokoli alerjen değil aslında ama içinde krema var karabiber falan da var
3 ay 17 günlük. 4 gündür var durum. Çok zorlanıyor uykuya dalmakta, uyumaya devam etmekte.Biz şuan 3 ay 24 günlüğüz 6 gündür fena durumdayız
Bir kere yaparsa kar diyorum. Bugün yok halaHayır sadece anne sütü ile besleniyor kaka sayısında azalma da oldu en fazla 3 kez yapıyor günde önceden 6 kez falan yapardı
Bu aralar böyleler ya benimkide kriz geçiriyor uyumamak içinBebeğim ilk defa bu saatte ayakta karnı tok gazı yok ağlamıyo uykusu var ama uyumuyo. Salladım kucakta gezdirdim memede uyutmaya çalıştım uyumuyo
Demir ile birlikte kaka yaoma süreleri uzamaya başlıyor. Hemde barsaklar geliştiği için emilim artıyormuş ona bağlı atılım azalıp her gün yapmayabiliyorlar. Benim bebeğim bazen 5, 6 günde bir yapmaya başladı. Ama kakası normal çıkıyor. Yaparken zorlanmıyor. Bu yüzden ilaç kullandırmak doktorumuz.Bir kere yaparsa kar diyorum. Bugün yok hala
Evet bi daha dikkat edicem içeriklere korktum çünküCanım mümkün krema ve süt varsa tepkime yapmıştır .
Balım korkutmak gibi olmasın ama 4. Ayda dahada bozuldu