Saç için mi diyosun
Ben yerlerde avuç avuç saçımı toplamaktan çok yoruldum, bi de fotoğraflara bakarken saçımın yanlardan açılmaya başladığını farkedince korktum ondan bütün takviyelere, önerilere sarıldım. Ama sanırım etki etmeye başladı
Çok çok geçmiş olsun canım. İyidir inşallah bebişin
çok yüksekten düşmediği için sorun olacağını sanmıyorum
Bizimki de ayaklarından destek alıp ittiriyor çok kendini, ben de korkuyorum. Seni görünce korumayı takmaya başladım
Evet canım hatırlıyorum, hatta merak etmiştim seni. İzmir’i hiç bilmiyorum maalesef. İnşallah sorunsuz geçer ameliyatlarınız, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah bebişin. Rabbim evlatlarımıza sağlık, şifa versin inşallah
Bizim de öyle yaklaşık 20 gündür filan bizim dışımızdaki kişileri iyice süzüyor, eşref saatine gelmediyse dudaklarını büzüp içli içli ağlıyor. Kayınvalidem, kayınbabam, babam hepsi sevmek istiyorlar ama sanki bişey yapmışlar gibi ağlıyor
Yılbaşında babam sadece uzaktan güldü bi saat ona ağladı
Hiç normal değil bence. Sen ilk doğduğu zamanlarda da bahsediyordun, sana destek olması gereken zamanlarda kaçıyor gibi görünüyor. Biz eşimle beraber bakıyoruz, genellikle evde. İşiyle ilgili gitmesi gereken yerler ya da görüşmeleri oluyor, ona çıktığında arkadaşlarını da görüyor, bir iki kere de sırf görüşmek için çıktı. Dert etmiyorum, o da bunalıyor, yoruluyor. Burda biraz karşılıklı konuşmak önemli canım. Yani senin tek başına çocuğun değil, ikinizin. O çalışıyor olabilir ama işyerinde çalışmak çocuk bakımının yanında hiçbir şey değil. Taş da taşısam bu kadar yorulmam, çünkü beynen bildiğim bir işi yapmak yormaz. Ama bebekle canı mı yanıyor, aç mı, uyuyacak mı, oyalayabiliyor muyum derken hem fiziksel hem mental yoruluyor insan. Bunları eşine de anlatsan belki biraz dahs anlayabilir seni.
Mama kullanıyor muydun? Bizim o aralarda, belki biraz daha sonrasında gaz gibi zorlayan bi kabızlık sorunumuz oldu. Mamayı değiştirdik, çözüldü. Rahatladı öyle olunca.
Ay sanki ben yazdım
annem bize gelin de sen biraz dinlen filan demişti, zorlana zorlana gittik ama ağlamaktan helak oldu. Valla 4.ay atağının neden bu kadar çok anlatıldığın anladım ben de. Bittik yani. Uyku saatini kaçırınca bizimki de yorgunlukla daha çok ağlıyor
yalnız değilsin canım
Tam benzeyen bulamadım ben de. Zaten şuan tutmuyor ama en uzun tuttuğu avent soothie oldu. Bi de herkesin önerdiği bibs var ama onu da uzun tutmadı bizimki.
Philips Avent Soothie Emzik 06 Ay Kız Scf099/22
Selam canım, biz uykusuzuz bu aralar da asıl sen nasılsın
cidden bol ekşınlısındır. Nasıl yavruların, iyiler mi?
Kesinlikle endişelenmemelisiniz. Her bebeğin hikayesi, yolu farklı. Bizim de kilomuz alt sınırlarda ama doktor nörolojik ve fiziksel gelişimini çok iyi buluyor, o yüzden endişelenmiyoruz. Önemli olan sağlıklı ve mutlu bebek, kilo ilk aylar için bir sağlık göstergesi ama sonrasında pek bi önemi yok. Tabi ki anneler olarak biz doysunlar, kilo alsınlar istiyoruz da canınızı sıkmanıza değmez