2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Daha çok yolumuz var

Aynen öyle valla iyi yapıyorsun

Ahh aynı aynı aynı. Gözlerimin feri söndü yılbaşı gecesinden beri gram değişmedi belki ağlamaları azalmıştır ama uykusuzluk aynı saat başı kalkıyor yanıma alıyorum hemen yakalayıp müdahale edeyim diye ah o eller durmuyor ağzına yüzüne kafasını kaldırmalar gece sinir krizi geçirip sonra da üzülüyorum Allah hepimize sabır versin. Uykusuz olunca hiçbir şey yolunda da gitmiyor

Bende sikayetlenip sonra vicdan yapıyorum bazen öğlene kadar uyuduğum günler geliyor aklıma da içerliyorum çok seviyorum her şeyini seve seve yapıyorum ama bu uykusuzluk beni bitirirdi hem bedensel hem psikolojik

Kızlar selam nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir sağlıklar yerindedir bebişler de iyidir inşallah sizlere bir sorum olacak sezaryen dikişimin üzerinde ufak ufak kıllar çıkmaya başladı da jiletle alsam bir şey olur mu acaba doktor kontrolüm var dört aylıkken yine gel smear testi yapacağız dedi de düzgün gideyim

Kızlar ben iki gündür ölü gibi oldum altılı karma zatürre rota ve çocuk felcini aynı anda yaptılar yavrum ili gün durmadan gece gündüz ateşli ağladı. Çok zordu gerçekten

Eklentiler

• 4E00AB86-113E-4744-A076-9E16B6B0874C.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 25
Bence ağdayla değil de jiletle al

Bir de devletin verdiği demir ilacını kimse kullanmamış çok kötü diyorlar ama neden. Benim yanımda 3 kutu ondan var. Konuşulduysa bilmiyorum uzun süredir bakamadım buralara

Kızlar bebeğim öksürüyor 5 gündür acaba tükürüğünümü yutuyor y ateşi falan yok o günden beride huzursuz

Bir de devletin verdiği demir ilacını kimse kullanmamış çok kötü diyorlar ama neden. Benim yanımda 3 kutu ondan var. Konuşulduysa bilmiyorum uzun süredir bakamadım buralara
Instgaramda kabız yaptığı, kusma yaptığı yazılmış

Kızlar ben iki gündür ölü gibi oldum altılı karma zatürre rota ve çocuk felcini aynı anda yaptılar yavrum ili gün durmadan gece gündüz ateşli ağladı. Çok zordu gerçekten
Niye hepsini aynı anda yaptılar ya ağır gelmez m bi de çocuk felci 6. Ay sonunda görünüyo takvimde niye erken yaptılar

Ay kayınvalideme 5 senedir ilk defa ters cevap verdim cinnet geldi şimdi bi tuhaf hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…