Harika haftalar diye bir kitap var belki duymuşsunuzdur. Bebeklerin atak haftalarının ne zaman olduğunu, bebeğin o süreçte kazanması gereken davranışların neler olduğunu açıklarken yine o haftalarda annelerin neler yaşadıklarını annelerle minik röportajlar yaparak açıklamışlar. Bunları okumak beni biraz olsun ferahlatıyor. Atak haftasında kazanacağı davranış için zorlanıyor, adapte olmaya çalışıyor diyerek kendimi sakinleştiriyorum. Ayrıca her bebeğin atağa aynı zaman girmeyeceği, düzeltilmiş haftasına göre girdiğini ve atağın herkeste aynı uzunlukta sürmediğini de orada okumuştum. Aşağıda atak haftalarının ne zaman olduğu nasıl hesaplandığı ve huzursuzluk seviyelerini anlatan kısmı paylaşıyorum. Özetle her zaman atakta olacaklar galiba Eki Görüntüle 3534395
Sapık değildir tabiki ama duyarsizmis. Bu zamanda kimse çocuğuna elletmiyor ki sen doktorsun hastası sağlıklısı bir sürü çocuk geliyor sana. Bence öpmemeli. Söyleyebilirsin. Ben hep "biz öpmüyoruz" diyorum. Yetiyor.
“”4. Ay atağımdan selam son 3 günüm kabus gibi asla uyumuyor uykusuzluktan bayilcak yine de ağlıyor ciglik kiyamet gözleri kapalı ağlıyo . Ellerini serbest istiyo sürekli o zamanda ağzına alıyo ve uyanıyor yani cildircam kızlar ya
Ahh aynı aynı aynı. Gözlerimin feri söndü yılbaşı gecesinden beri gram değişmedi belki ağlamaları azalmıştır ama uykusuzluk aynı saat başı kalkıyor yanıma alıyorum hemen yakalayıp müdahale edeyim diye ah o eller durmuyor ağzına yüzüne kafasını kaldırmalar gece sinir krizi geçirip sonra da üzülüyorum Allah hepimize sabır versin. Uykusuz olunca hiçbir şey yolunda da gitmiyor
ay valla çalışanlar için çok daha zordur muhtemelen Allah yardımcınız olsun. gerçi evde kalınca da yatmıyorum ben de full mesaideyim çok şükür ya hiçbir sağlık sıkıntıları olmasın, hep yanımızda olsunlar da biraz uykusuz kalırız. bazen böyle şikayet etmiş gibi mi oluyorum diyorum, üzülüyorum ve kızıyorum kendime ama şikayet değil kesinlikle. sadece insan yoruluyor ve o an konuşuveriyor işte
Bende sikayetlenip sonra vicdan yapıyorum bazen öğlene kadar uyuduğum günler geliyor aklıma da içerliyorum çok seviyorum her şeyini seve seve yapıyorum ama bu uykusuzluk beni bitirirdi hem bedensel hem psikolojik
Kızlar selam nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir sağlıklar yerindedir bebişler de iyidir inşallah sizlere bir sorum olacak sezaryen dikişimin üzerinde ufak ufak kıllar çıkmaya başladı da jiletle alsam bir şey olur mu acaba doktor kontrolüm var dört aylıkken yine gel smear testi yapacağız dedi de düzgün gideyim
Kızlar ben iki gündür ölü gibi oldum altılı karma zatürre rota ve çocuk felcini aynı anda yaptılar yavrum ili gün durmadan gece gündüz ateşli ağladı. Çok zordu gerçekten
Kızlar selam nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir sağlıklar yerindedir bebişler de iyidir inşallah sizlere bir sorum olacak sezaryen dikişimin üzerinde ufak ufak kıllar çıkmaya başladı da jiletle alsam bir şey olur mu acaba doktor kontrolüm var dört aylıkken yine gel smear testi yapacağız dedi de düzgün gideyim
Bir de devletin verdiği demir ilacını kimse kullanmamış çok kötü diyorlar ama neden. Benim yanımda 3 kutu ondan var. Konuşulduysa bilmiyorum uzun süredir bakamadım buralara
Bir de devletin verdiği demir ilacını kimse kullanmamış çok kötü diyorlar ama neden. Benim yanımda 3 kutu ondan var. Konuşulduysa bilmiyorum uzun süredir bakamadım buralara
Kızlar ben iki gündür ölü gibi oldum altılı karma zatürre rota ve çocuk felcini aynı anda yaptılar yavrum ili gün durmadan gece gündüz ateşli ağladı. Çok zordu gerçekten