Kızlar ben iki gündür ölü gibi oldum altılı karma zatürre rota ve çocuk felcini aynı anda yaptılar yavrum ili gün durmadan gece gündüz ateşli ağladı. Çok zordu gerçekten
Bir de devletin verdiği demir ilacını kimse kullanmamış çok kötü diyorlar ama neden. Benim yanımda 3 kutu ondan var. Konuşulduysa bilmiyorum uzun süredir bakamadım buralara
Biz vegafrona basladık. saglık ocagının verdigi. Doktor iyi takviye once ondan baslayalım kabızlık yaparsa degiştirirz dedi. Oceanı sormustum. demir de cok sevmiyoruz dedi şimdilik yan etki yapmadı. Emzirdikten bi süre sonra veriyorum yarım saat gibi. Boş midede bulantı yapmasın die. Bu arada benimki calpolü bile tükürüyo. Oyızden türlü şaklabanlıklarla ve kaşıkla içiriyorum artık d vitamini ve demiri.
6 lı karma ne oluyor rotayı siz ayarlıyosunzu aslında denk getirmeyebilirdiniz . Cocuk felci oral mı
Biz vegafrona basladık. saglık ocagının verdigi. Doktor iyi takviye once ondan baslayalım kabızlık yaparsa degiştirirz dedi. Oceanı sormustum. demir de cok sevmiyoruz dedi şimdilik yan etki yapmadı. Emzirdikten bi süre sonra veriyorum yarım saat gibi. Boş midede bulantı yapmasın die. Bu arada benimki calpolü bile tükürüyo. Oyızden türlü şaklabanlıklarla ve kaşıkla içiriyorum artık d vitamini ve demiri.
Bende sikayetlenip sonra vicdan yapıyorum bazen öğlene kadar uyuduğum günler geliyor aklıma da içerliyorum çok seviyorum her şeyini seve seve yapıyorum ama bu uykusuzluk beni bitirirdi hem bedensel hem psikolojik
aynen canım ya aynı şeyi hissediyorum. uykusuz olunca başım çok kötü ağrıyo ve bütün günüm aşırı kötü geçiyor. enerjim düşük olunca gündüz de yeteri kadar oynayamıyorum bebişle sanki. bakalım geçer inşallah tez zamanda
Bir de devletin verdiği demir ilacını kimse kullanmamış çok kötü diyorlar ama neden. Benim yanımda 3 kutu ondan var. Konuşulduysa bilmiyorum uzun süredir bakamadım buralara
Oceanı begenmıyoruz demirde dedi doktor bana. Saglık ocagınınkinden baslayıp sonra kabız yaparsa degiştirelim dedi. Temiz içerikli d mirler genelde işe yaramıyormus bide
6 lı karma ne oluyor rotayı siz ayarlıyosunzu aslında denk getirmeyebilirdiniz . Cocuk felci oral mı
Biz vegafrona basladık. saglık ocagının verdigi. Doktor iyi takviye once ondan baslayalım kabızlık yaparsa degiştirirz dedi. Oceanı sormustum. demir de cok sevmiyoruz dedi şimdilik yan etki yapmadı. Emzirdikten bi süre sonra veriyorum yarım saat gibi. Boş midede bulantı yapmasın die. Bu arada benimki calpolü bile tükürüyo. Oyızden türlü şaklabanlıklarla ve kaşıkla içiriyorum artık d vitamini ve demiri
Rota burada aşı takviminde zorunlu. Ay benimki de colpolü tükürüyo. Ben d taminini sütle karıştırıp veriyorum. Yoksa tükürüyo. Cocuk felci oral nu arada
Ya aslında ben uzun süredir sürekli annem annecim diye sevmesine kuruluyodum şimdi çocuğun algıları açıldı agu bugu yapıyo konuşunca cevap veriyo falan bir şeyi 10 15 kere söylüyo yavrum cevap vermeyr fırsat bulamıyo. Atıyorum balon gösteriyo arka arkaya abartmıyorum 10 kere ne bu annecim balon ne bu annecim balon diyo. Yüz kere söyleme bi şeyi şu çocuğa dedim sinirli bi tonla baya bozuldu. (Annem annecim demesine sinirliydim aslında)
Ya aslında ben uzun süredir sürekli annem annecim diye sevmesine kuruluyodum şimdi çocuğun algıları açıldı agu bugu yapıyo konuşunca cevap veriyo falan bir şeyi 10 15 kere söylüyo yavrum cevap vermeyr fırsat bulamıyo. Atıyorum balon gösteriyo arka arkaya abartmıyorum 10 kere ne bu annecim balon ne bu annecim balon diyo. Yüz kere söyleme bi şeyi şu çocuğa dedim sinirli bi tonla baya bozuldu. (Annem annecim demesine sinirliydim aslında)