Çok kustu.Bazen baya yoğurt gibi çıkarıyo ama bir talı kaşığı kadar falan. Çok mu kusuyo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kustu.Bazen baya yoğurt gibi çıkarıyo ama bir talı kaşığı kadar falan. Çok mu kusuyo?
Ağzına sağlıkAy kayınvalideme 5 senedir ilk defa ters cevap verdim cinnet geldi şimdi bi tuhaf hissediyorum kendimi
Benimki bazen öyle kusuyor ama çok az böyle onu da çok emmesine bağladım benBebeğinin kusması kıvamlı olan yok mu hiç? Ateş falan yok ama çok da huzursuz gibi ağlıyor
Yani torunum diye sevmek çok mu zor yaa nasıl tahmin etmiyorlar hoşlanmayacağımızı bundan bir izin verin ilk çocuğumuzun ilk heyecanımızın tadını çıkaralım bazı şeyler bize özel olsun ay ben sinirlendim valla ama bence güzelce söyle yoksa dahada sinir olur insan başka şekilde sev falan de o kelime bana özel olsun istiyorum de yani düşünmesi lazım ama neyseYa aslında ben uzun süredir sürekli annem annecim diye sevmesine kuruluyodum şimdi çocuğun algıları açıldı agu bugu yapıyo konuşunca cevap veriyo falan bir şeyi 10 15 kere söylüyo yavrum cevap vermeyr fırsat bulamıyo. Atıyorum balon gösteriyo arka arkaya abartmıyorum 10 kere ne bu annecim balon ne bu annecim balon diyo. Yüz kere söyleme bi şeyi şu çocuğa dedim sinirli bi tonla baya bozuldu. (Annem annecim demesine sinirliydim aslında)
Çok alınır diye bir şey diyemiyorum kv diye değil valla kendi annem veya kim olursa olsun sinir oluyorum annem diye sevdiği zaman. Ben kimsenin çocuğunu annecim diye sevmiyorum.Yani torunum diye sevmek çok mu zor yaa nasıl tahmin etmiyorlar hoşlanmayacağımızı bundan bir izin verin ilk çocuğumuzun ilk heyecanımızın tadını çıkaralım bazı şeyler bize özel olsun ay ben sinirlendim valla ama bence güzelce söyle yoksa dahada sinir olur insan başka şekilde sev falan de o kelime bana özel olsun istiyorum de yani düşünmesi lazım ama neyse
Ateşi falan çıkacak mı takip edin olmadı ateşli ishal ve ateşli çok fazla kusma da gel dedi bana doktorum yani ateş olunca bir enfeksiyondan şüpheleniriz dedi sizin inşallah ateş çıkmaz belki çok beslenmiştirÇok kustu.
Eşin söylese senin haberin yok gibi aslında kendi oğluna alınmaz belkiÇok alınır diye bir şey diyemiyorum kv diye değil valla kendi annem veya kim olursa olsun sinir oluyorum annem diye sevdiği zaman. Ben kimsenin çocuğunu annecim diye sevmiyorum.
Bugün işe giderken ilk kez kayınvalideme bıraktım. Dolaptaki sütü verdi acaba ondan olabilir mi kiAteşi falan çıkacak mı takip edin olmadı ateşli ishal ve ateşli çok fazla kusma da gel dedi bana doktorum yani ateş olunca bir enfeksiyondan şüpheleniriz dedi sizin inşallah ateş çıkmaz belki çok beslenmiştir
Memnunum baya faydası oluyor her gün kakasını düzenli yapıyorMemnun musun
Belki fazla mı içti acaba ? Miktarı çok gelmiş olabilirBugün işe giderken ilk kez kayınvalideme bıraktım. Dolaptaki sütü verdi acaba ondan olabilir mi ki
Hiç bilmiyorum ki ne kadar verdin dedim buzluktan da çıkardım verdim miktarına bakmadım dedi işten gelince ben de emzirdim ama her emdiğinde kusuyor işte. Bulunduğum ilçede de çocuk acil yok endişelendimBelki fazla mı içti acaba ? Miktarı çok gelmiş olabilir
Benim bebeğim bu aralar memeye çok düşkün fazla emiyor her emmeden sonra en fazla bir etmemek kasıgo kadar falan kusmaya başladı sizinki böyle ağız dolusu mu kusuyor ?Hiç bilmiyorum ki ne kadar verdin dedim buzluktan da çıkardım verdim miktarına bakmadım dedi işten gelince ben de emzirdim ama her emdiğinde kusuyor işte. Bulunduğum ilçede de çocuk acil yok endişelendim
Yani bir takip edin bugün aşırı huzursuz falan olursa belki sütü tam ayarlayıp verememişlerdirHiç bilmiyorum ki ne kadar verdin dedim buzluktan da çıkardım verdim miktarına bakmadım dedi işten gelince ben de emzirdim ama her emdiğinde kusuyor işte. Bulunduğum ilçede de çocuk acil yok endişelendim
Yanlış bir iletişim biçimi canım. Benim görümcemde bazen severken ağzından kaçırıyor sonra ay halam diyor ya da demiyor kalıyor. Kaynanan sürekli diyorsa anne istersen babannem diye sev artık ayrım yapabilcek kadar büyüdü diyebilirsinYa aslında ben uzun süredir sürekli annem annecim diye sevmesine kuruluyodum şimdi çocuğun algıları açıldı agu bugu yapıyo konuşunca cevap veriyo falan bir şeyi 10 15 kere söylüyo yavrum cevap vermeyr fırsat bulamıyo. Atıyorum balon gösteriyo arka arkaya abartmıyorum 10 kere ne bu annecim balon ne bu annecim balon diyo. Yüz kere söyleme bi şeyi şu çocuğa dedim sinirli bi tonla baya bozuldu. (Annem annecim demesine sinirliydim aslında)
Biz daha başlamadık ya devlete gidicem bu ay aorun olurmu ki yazdığı acabaDemir ilacı hangisine başladınız?
Nasıl ısıtmış buzluktan çıkan sütün önce alt dolapta tamamen çözülmesi sonra benmari usulü ısıtılması lazımHiç bilmiyorum ki ne kadar verdin dedim buzluktan da çıkardım verdim miktarına bakmadım dedi işten gelince ben de emzirdim ama her emdiğinde kusuyor işte. Bulunduğum ilçede de çocuk acil yok endişelendim
Arada bir dese ben de duymam ya da takılmam ama sürekli annem annecim diye seviyo şimdi anlamıyo falan der 2 3 aya hala öyle severse mecburen söylicem aşkım desin balım desin bir sürü sevgi sözcüğü varYanlış bir iletişim biçimi canım. Benim görümcemde bazen severken ağzından kaçırıyor sonra ay halam diyor ya da demiyor kalıyor. Kaynanan sürekli diyorsa anne istersen babannem diye sev artık ayrım yapabilcek kadar büyüdü diyebilirsin
Ya biliyodur o pisliğinden yapıyodur. Kızım, oğlum anlıyorum. Çok genel ama annem tamamen bilinçli seçilmiş bir kelime.Arada bir dese ben de duymam ya da takılmam ama sürekli annem annecim diye seviyo şimdi anlamıyo falan der 2 3 aya hala öyle severse mecburen söylicem aşkım desin balım desin bir sürü sevgi sözcüğü var