• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
canım valla yanlış yönlendirmek istemiyorum ama benim bebeğim çok fazla emince bazen hemen üzerine kıvamlı kusuyor. boza gibi diyemem boza çok koyu olur ama süt gibi sıvı da değil böyle yoğun ayran gibi kusuyor. ben endişelenmedim bu zamana kadar bişey de olmadı çok şükür. sen de biraz gözlemle istersen. senin bebişte reflü yok muydu zaten
Evet reflüsü var ama daha önce idrar yolu enfeksiyonu da geçirdi enfeksiyon olunca kusması artmıştı başka belirti olmamıştı bu yüzden kustuğunda çok endişeleniyorum ister istemez

Bende aynı şeyi hissediyorum söyleniyorumda ağzım durmuyor. Sonradan farkettim ki ağız alışkanlığı olarak bebek severken öyle söyleyen çok kişi var. Devamlı maruz kalmak ayrı tabi. Şaka ile laf vurdurmayı dene belki faydası olur kimse kırılmadan çözmüş olursun.
Sevdiğinden yapıyo zaten bana inat yapmıyodur umarım tamam pek sevmez beni ama ahsj bilemedim😀

Kızlar benim gibi çok terleyen var mi? Ağustosta doğum yaptım o zaman hem lohusa hem sıcak diyordum da şimdi su kesiyorum resmen tişörtüm iç çamaşırım sırılsıklam oluyor hareket etsem🤷‍♀️ bir ara iyiydim şimdi başladı gece emzirmeye falan kalktığımda ensem saçlarım sırtım Full ter yastığım falan nemli oluyor 🤷‍♀️
Hem çok terliyorum sıcak basıyo bi de terim kokuyo sanki 10 gün yıkanmamışım gibi🥴

ya ben bu insanları anlamıyorum kendin doğurmuşsun büyütmüşsün yeter da artık. torununa annecim demek nedir ayıp valla. madem ok yaydan çıkmış, terslemektense direkt sen babannesisin ben annesiyim de geç istersen ya. gerçi bu tür insanlara rahatsızlığını belli edince daha çok üstüne gelirler, bilemedim
VAlla bilmiyorum bi şekilee kalp kırmadan ara bozmadan halletmem lazım zaten beni pek sevmez zor kabullendi bi şekilde idare ediyoruz arayı soğutmak istemiyorum tekrar

Bebeğimi uyutmaya çalışıyorum böyle dudağını büzerek içli içli ağlıyor bir yeri ağrıyor acaba diyorum dik pozisyonda kucağımda gezdiriyorum susuyor uykusu da var oysa 3.5 aylık olduk bugün tam yeni yeni huylar çıkıyor 😕
Bizimki de öyle altını kontrol et birde karnı tok mu ondan emin ol. Gezmeye alıştıysa vay haline biz perişan olduk böyle geze geze

Oceanı begenmıyoruz demirde dedi doktor bana. Saglık ocagınınkinden baslayıp sonra kabız yaparsa degiştirelim dedi. Temiz içerikli d mirler genelde işe yaramıyormus bide
Bana da demiri korumak için yeterli Ocean dedi doktor canım. Devletin verdiği hem kakada boyama hem de dişlerde çürüme yapabiliyormuş. Anemi olmadığı sürece gerek yok dedi

Ben yıllardır bi rolon kullanıyorum ter kokumu unuttum kendi aileme de aldırdım bence sende al çok memnun kalırsın
Ben de yıllardır roll-on kullanıyorum ama yok lohusalıktan beri çok farklı bir terleme var kokulu kokulu duştan çıkıyorum kuruduğum an başlıyor asla hiçbir roll-on fayda etmedi

VAlla bilmiyorum bi şekilee kalp kırmadan ara bozmadan halletmem lazım zaten beni pek sevmez zor kabullendi bi şekilde idare ediyoruz arayı soğutmak istemiyorum tekrar
o zaman sabredeceksin :l ama içten içe kurulup sonra çok ters patlayabilirsin. öyle olmasındansa şaka yollu ifade edebilirsin belki

Ben de yıllardır roll-on kullanıyorum ama yok lohusalıktan beri çok farklı bir terleme var kokulu kokulu duştan çıkıyorum kuruduğum an başlıyor asla hiçbir roll-on fayda etmedi
Yastıktan kıyafetten olamaz mı? Ben belki 15 kere rolon değiştirdim bunun kadar iyisini görmedim
Ben de çok fazla marka denedim hiçbiri işe yaramadı. Dediğin gibi duştan çıkıyorum yine de kokuyorum nefret ettim bi de her duşta önce beyaz sabun sonra duş jeliyle kese yapıyorum bana mısın demiyor. Neymiş o markası ne B bluedarkk

Back