- 23 Ağustos 2012
- 1.047
- 1.004
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+5 En son o zaman gitmistim benimkinde de belli olur mu nolur olsun ya cikinti mikinti yok hic bisey anlamiyorim kendiminkinden. Karindan bakilmisti melegim canSana yazmıştım sanki kuzum konumuna göre kız diye
Ahhahaha evet evet ben yiyorum makarna pilav yemeklerin yanında yaHshshshshshshs insanlar ne oluyor diye bakıyo değil mi aşeriyor muyuz acaba diye düşünüyorum bazen ama makarna ya da tost aşermekte ne bileyim azıcık vizyonsuzluk
Ya su bile acimtrak geliyo.hic su da icemiyorum. Yumurtayi gormeye bile tahammulum yok. Protein de yemem gerekiyo biliyorum manti vs yiyorum.Bende bende hiç hayvansal protein alamadığıma üzülüp yumurta falan yemeye çalışıyorum, o da kokuyor ama et kadar baskın değil inşallah geçer bu kokma olayı. Ben gebeliğimi çayın tadı çamaşır sulu geldiğinde anladım gibi bir şey oldu şimdi normale döndü. Belki kokularda öyle olur
Ya ben de cok yiyorum gibiydi ama cok cok afedersiniz istifra ettigimde bos su cikiyo demek ki hakkaten gidiyorKizlar vallahi ben yemek yemekten aciz 47 kilo biri olarak yemin ederim daha 2 ay bitti bu bebe direkt mideme ineni elleriyle yiyor gibi. Hayatimda bu kadar aclik hissetmedim ya . Ben de sekerden suphelendim ama demek normal:) bana 5. Aydan sonra inanilmaz istah acilacak dendi ama hem bulanip eksiyip igrenc sekilde olup hem bu kadar yemek inanilmaz bir deneyim. Ve proteinin dibine indim ki sebzeseverimdir. Yok yok bu bebe midemde yasiyor kesin
Canım biyerden sonra zaten depolarımız dolu, yavrumuza yeteriz evelallah. Zamanı gelince, uygun olunca yeriz. Kendimizi zorlayıp daha stres olmaya gerek yokYa su bile acimtrak geliyo.hic su da icemiyorum. Yumurtayi gormeye bile tahammulum yok. Protein de yemem gerekiyo biliyorum manti vs yiyorum.
Ay ben kendim yemek yapamıyorum kokuyo diye shshsjshsh dışardan gelen siparişler çok güzel yeniyor ama tövbe yarabbim benim işime geldi sanırım bu durum ahshhshshsjsAhhahaha evet evet ben yiyorum makarna pilav yemeklerin yanında ya
Banada kokuyo ama yapıyorum rahatsız etmiyo okadar tabiki dışarının lezzetini vermiyor bende sık sık kaçamak yapıyorumAy ben kendim yemek yapamıyorum kokuyo diye shshsjshsh dışardan gelen siparişler çok güzel yeniyor ama tövbe yarabbim benim işime geldi sanırım bu durum ahshhshshsjs
Hamileligimi ogrendigimde diyet yapiyordum. Malum listelerde bol protein oluyor belki o da etki etmistir son zamanlarda cok yedigim icin. Doludur insallahCanım biyerden sonra zaten depolarımız dolu, yavrumuza yeteriz evelallah. Zamanı gelince, uygun olunca yeriz. Kendimizi zorlayıp daha stres olmaya gerek yok
Ya ben de cok zor yemek yapiyorum. Yaptigimi da yiyesim gelmiyo acim ama hic biseyi canim cekmiyo. Sadece hafif seyler corba, manti, kisir bu tip besleniyorum daha cok 5 cayi gibi yasiyorum su siraAy ben kendim yemek yapamıyorum kokuyo diye shshsjshsh dışardan gelen siparişler çok güzel yeniyor ama tövbe yarabbim benim işime geldi sanırım bu durum ahshhshshsjs
Ay bende bende yemekler ağır geliyor kokuyor ama gün menüsü çok güzel öğrenmeden önce günde 2 öğün yiyordum biri maydanozlu shake falan oluyordu, şimdi tarlasını içsem doymamYa ben de cok zor yemek yapiyorum. Yaptigimi da yiyesim gelmiyo acim ama hic biseyi canim cekmiyo. Sadece hafif seyler corba, manti, kisir bu tip besleniyorum daha cok 5 cayi gibi yasiyorum su sira
Bu kadarını hakettik, ilk trimester geçince düzen eski haline döner inşallahBanada kokuyo ama yapıyorum rahatsız etmiyo okadar tabiki dışarının lezzetini vermiyor bende sık sık kaçamak yapıyorum
İnşallah canım valla iştah azalsa cok iyi olurBu kadarını hakettik, ilk trimester geçince düzen eski haline döner inşallah
Hormonlar birden ayaklanınca vücut ne olduğunu şaşırdı ben 2 sene gebelik bekledim o arada progesteron kullanmıştım. Tam o kullandığım dönemdeki iştah. Doktora gidip ne yapıyorsak yapalım bu ilacı keselim ben 100 kilo olucam diye yalvarmıştım aynı iştahİnşallah canım valla iştah azalsa cok iyi olur
Kanama alanlarından korkma canım benim bu gebeligimde de oldu ama bebiş iyi çok şükür..güzelce dinlen .kimyasal zaten doktorlarca gebelik sayılmaz denilip çokta üzüntü duyulacak birşey değil gibi lanse ediliyor ama ben olmaya çalışırken kaybedilen umutlar olarak görüyorum.kayip olarak 2023 Eylül'de malesef kese ve yolk görünmesine rağmen diğer hafta kalp ve bebeği aynı anda.goruruz heyecanı ile gittiğimse yolksac in kese boyutu kadar olduğunu gördük keseyi kaplamış ve oluşan embriyo altta kalıp gelişimini durdurmuş yani ben ne kalp atışını duyabildim ne de bebeği gorebildim.7+4 de kürtaj oldum 6+5 de gelişimi durmus yani raporda öyle yazıyordu.bu gebeligimde çok panik yaptım başlarda şimdi elhamdülillah iyiyim rabbim ona can verdiyse nefes verdiyse ne yaparsam yapayım istersem hoplayıp zipliyayim o gelecek dünyaya.Rabbim sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Ben 40 yaşındayim risklerim kağıt uzerinde çok var ama Ol diyen Rabbim OldururRabbim sürecinizi güzel eylesin kayıplarınızı sorabilir miyim eğer anlatmak isterseniz düşük mü oldu kaçıncı hafta oldunuz benim de düşük riski sebebiyle istirahatteyim ve korkuyorum kanama alanlarım varmış ama kanamam olmadı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aaa kestimi bari gittimi iştahHormonlar birden ayaklanınca vücut ne olduğunu şaşırdı ben 2 sene gebelik bekledim o arada progesteron kullanmıştım. Tam o kullandığım dönemdeki iştah. Doktora gidip ne yapıyorsak yapalım bu ilacı keselim ben 100 kilo olucam diye yalvarmıştım aynı iştah
Sağlıkla al kuzunu inşallah kucağına canımKanama alanlarından korkma canım benim bu gebeligimde de oldu ama bebiş iyi çok şükür..güzelce dinlen .kimyasal zaten doktorlarca gebelik sayılmaz denilip çokta üzüntü duyulacak birşey değil gibi lanse ediliyor ama ben olmaya çalışırken kaybedilen umutlar olarak görüyorum.kayip olarak 2023 Eylül'de malesef kese ve yolk görünmesine rağmen diğer hafta kalp ve bebeği aynı anda.goruruz heyecanı ile gittiğimse yolksac in kese boyutu kadar olduğunu gördük keseyi kaplamış ve oluşan embriyo altta kalıp gelişimini durdurmuş yani ben ne kalp atışını duyabildim ne de bebeği gorebildim.7+4 de kürtaj oldum 6+5 de gelişimi durmus yani raporda öyle yazıyordu.bu gebeligimde çok panik yaptım başlarda şimdi elhamdülillah iyiyim rabbim ona can verdiyse nefes verdiyse ne yaparsam yapayım istersem hoplayıp zipliyayim o gelecek dünyaya.Rabbim sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Ben 40 yaşındayim risklerim kağıt uzerinde çok var ama Ol diyen Rabbim Oldurur
Tabii ilacı bıraktığım zaman iştahım kesilmişti 2 haftada 5 kilo vermiştimAaa kestimi bari gittimi iştah
Aaaa progeston yapiyor o zaman .. su an ben de kullaniyorum hap seklinde ve inanilmaz gece terlemem var. Yani midem.bulaniyor korkunc ama yemeden durma imkani yok. Kesinlikle progeston bence de yoksa uzum kadar bebenin bu kadarina ihtiyaci mumkun degil yoktur.Hormonlar birden ayaklanınca vücut ne olduğunu şaşırdı ben 2 sene gebelik bekledim o arada progesteron kullanmıştım. Tam o kullandığım dönemdeki iştah. Doktora gidip ne yapıyorsak yapalım bu ilacı keselim ben 100 kilo olucam diye yalvarmıştım aynı iştah
Valla canım bende aşşşıııırı göğüs hassasiyeti, mide bulantısı ve bulantıya rağmen çıldırmış bi iştah yapmıştı. O zaman gebelik durumum yoktu. Rahme tutunmasını kolaylaştırsın yumurtlama falan olursa diye vermişlerdi. 1 ay dayanabilmiştimAaaa progeston yapiyor o zaman .. su an ben de kullaniyorum hap seklinde ve inanilmaz gece terlemem var. Yani midem.bulaniyor korkunc ama yemeden durma imkani yok. Kesinlikle progeston bence de yoksa uzum kadar bebenin bu kadarina ihtiyaci mumkun degil yoktur.