• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Ben zayıfım. Henüz kilo almadım ve yarın tam 7 aylık hamile olucağım. Karnım çıktı bile. Göğüslerim aṣırı ṣiṣti. 12 yaṣında ki kız çocuğu gibiydi göğslerim ṣimdi kocaman 🤣

Merhaba hanımlar. Bugün bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür. 8+3 üz ama biz özellikle biraz geç gittik çok zorlamadan duyalım diye. Doktor her şey yolunda dedi fakat rahmim gerideymiş. Rahmim geride o yüzden zor gördük bebeği. Böyle olan var mı aramızda

Ben zayıfım. Henüz kilo almadım ve yarın tam 7 aylık hamile olucağım. Karnım çıktı bile. Göğüslerim aṣırı ṣiṣti. 12 yaṣında ki kız çocuğu gibiydi göğslerim ṣimdi kocaman 🤣
7 aylıksın ve kilo almadın ya süper değil mi 😅 8 haftalığım 3 kilo aldım ben aşırı iştahım açık

Kesinlikle çook haklisiniz. Kahve tuketimi nasil olmali peki doktorumla 1 kere gorustum henuz ve ona da sormayi unutmusum bunlari
Günde en fazla 1 bardak canım ve az kahve koyucaksın fincanına. Bebeğin geliṣimini etkiliyormuṣ. Kilo almasına engelmiṣ. Öyle dedi doktor.

Ben ürünlerin içeriğine cosdna diye bi sayfadan bakıyorum almadan
IMG_0815.jpeg

Hepsi yeşil olması gpvenli demek değil mi. Biooil yazdım 😳

Sinirim bozuldu resmen merdivenden düştüm Ekim ayagim titriyor Allah'tan popo üstü düştüm beş altı basamak sektim rsmen 😔😔😔üstüm de sanki bir ağırlık var kendimi çok yorgun hissediyorum belim şuan fena arıyor
Çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş , sadaka ver inşallah

Merhaba hanımlar. Bugün bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür. 8+3 üz ama biz özellikle biraz geç gittik çok zorlamadan duyalım diye. Doktor her şey yolunda dedi fakat rahmim gerideymiş. Rahmim geride o yüzden zor gördük bebeği. Böyle olan var mı aramızda
İlk gittiğim zamanlar yani 6-7-8 haftalarda banada rahmin arkasında diyordu zor gözüküyordu bebiş ama şimdi normalde döndü en son 9+3 de gördüm rahat görebildik büyüdükçe değişiyor canım 🙏🏻

Ben 3 gün sonra duyucam bebiṣimin kalbini. Zaman geçmek bilmiyor 7+2 olucağım o gün. InṣAllah duyulur.
Kızlar rahim'den mi ultrason yapıyorlar. Ultrasonu yapacak olan erkek bir ebe, normalde kadına gidiyorum. Çok çekiniyorum

Çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş , sadaka ver inşallah
Vericem kuzu soğan yikiyolarmis merdiven hep ıslanmış fark etmemişler benimde ayak kayınca indim aşağı doğru çok şükür şuan iyiyim sagdece acıkma olayım var ya iki saate bir acikiyorum şuan meyveye dadandim iş yerinde hep hamur işi var pide kebap felan oda kokusu zaten alıp götürüyor yiycek olsam bile hevesli başlayıp iki lokma sonra finiş oluyorum yiyemiyorum bile 🤣🤣🤣

Ben 3 gün sonra duyucam bebiṣimin kalbini. Zaman geçmek bilmiyor 7+2 olucağım o gün. InṣAllah duyulur.
Kızlar rahim'den mi ultrason yapıyorlar. Ultrasonu yapacak olan erkek bir ebe, normalde kadına gidiyorum. Çok çekiniyorum
Karından bakar canım bu haftada kese de kalp atışı da rahat bir şekilde görünür çekincek birşey yok ki benim doktorum da erkk daha önce hamile kalmadan önce de kontrollerim oluyordu alttan muane ettiği de oluyordu sonuçta doktor yani utanma olmaz bu konuda rahat ol

Canım bende kullanmadım henüz biooili sadece arkadaşım kullanmıştı o önermişti onu bende size önerdim fikir olur araştırmak istersiniz diye ama iyi olmuş söyledigim pekte kaliteli bişey değilmiş galiba
bence kaliteliymiş baksana temiz içerik . ne kadar iyi olur onu bılemem tabi kimyasal azaldıkca etskiside azalıyor genelde ama yukarda kızlar içerigi temiz değil falan yazmıs ya temiz yani.

Back