- 24 Kasım 2023
- 1.331
- 1.348
- 53
Oo maşallah size Bildiğim kadarıyla 10-12 haftalarda göbek gözükmeye başlarBenimde göbeğim yemek sonrası bir süre şiş kalırdı ama şuan hep şiş göbeğim mi çıktı yoksa şişkinlik mi anlayamadım 11 haftaya giricem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo maşallah size Bildiğim kadarıyla 10-12 haftalarda göbek gözükmeye başlarBenimde göbeğim yemek sonrası bir süre şiş kalırdı ama şuan hep şiş göbeğim mi çıktı yoksa şişkinlik mi anlayamadım 11 haftaya giricem
Kilo artışı bende de yok canım hatta verdim deBende hiç kilo artışı olmadı ya pek yiyemiyorum da bulantılardan dolayı, göbeğim şiş duruyor, hafif alt karnım da çıkmış biraz 9+4üm
O zaman benimki göbüş oluyorOo maşallah size Bildiğim kadarıyla 10-12 haftalarda göbek gözükmeye başlar
Ben de yarım kilo vermişimKilo artışı bende de yok canım hatta verdim de
Normal canım ben 3 kilo verdim sorun etme bunlar olucak ilk aylardaBen de yarım kilo vermişim
Katılıyorum. Allah korusun bebek prematüre falan doğarsa çok vicdan azabı çekersin kardeṣimKesinlikle birakmamiz lazim zaten asla faydali bir sey degil ama bagimlilik iste birakirken de cok stres oluyor insan
7 aylıksın ve kilo almadın ya süper değil mi 8 haftalığım 3 kilo aldım ben aşırı iştahım açıkBen zayıfım. Henüz kilo almadım ve yarın tam 7 aylık hamile olucağım. Karnım çıktı bile. Göğüslerim aṣırı ṣiṣti. 12 yaṣında ki kız çocuğu gibiydi göğslerim ṣimdi kocaman
Günde en fazla 1 bardak canım ve az kahve koyucaksın fincanına. Bebeğin geliṣimini etkiliyormuṣ. Kilo almasına engelmiṣ. Öyle dedi doktor.Kesinlikle çook haklisiniz. Kahve tuketimi nasil olmali peki doktorumla 1 kere gorustum henuz ve ona da sormayi unutmusum bunlari
Ben ürünlerin içeriğine cosdna diye bi sayfadan bakıyorum almadan
Çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş , sadaka ver inşallahSinirim bozuldu resmen merdivenden düştüm Ekim ayagim titriyor Allah'tan popo üstü düştüm beş altı basamak sektim rsmen üstüm de sanki bir ağırlık var kendimi çok yorgun hissediyorum belim şuan fena arıyor
İlk gittiğim zamanlar yani 6-7-8 haftalarda banada rahmin arkasında diyordu zor gözüküyordu bebiş ama şimdi normalde döndü en son 9+3 de gördüm rahat görebildik büyüdükçe değişiyor canımMerhaba hanımlar. Bugün bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür. 8+3 üz ama biz özellikle biraz geç gittik çok zorlamadan duyalım diye. Doktor her şey yolunda dedi fakat rahmim gerideymiş. Rahmim geride o yüzden zor gördük bebeği. Böyle olan var mı aramızda
Canım bende kullanmadım henüz biooili sadece arkadaşım kullanmıştı o önermişti onu bende size önerdim fikir olur araştırmak istersiniz diye ama iyi olmuş söyledigim pekte kaliteli bişey değilmiş galibaEki Görüntüle 3384450
Hepsi yeşil olması gpvenli demek değil mi. Biooil yazdım
Vericem kuzu soğan yikiyolarmis merdiven hep ıslanmış fark etmemişler benimde ayak kayınca indim aşağı doğru çok şükür şuan iyiyim sagdece acıkma olayım var ya iki saate bir acikiyorum şuan meyveye dadandim iş yerinde hep hamur işi var pide kebap felan oda kokusu zaten alıp götürüyor yiycek olsam bile hevesli başlayıp iki lokma sonra finiş oluyorum yiyemiyorum bileÇok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş , sadaka ver inşallah
Evet cnmEki Görüntüle 3384450
Hepsi yeşil olması gpvenli demek değil mi. Biooil yazdım
Karından bakar canım bu haftada kese de kalp atışı da rahat bir şekilde görünür çekincek birşey yok ki benim doktorum da erkk daha önce hamile kalmadan önce de kontrollerim oluyordu alttan muane ettiği de oluyordu sonuçta doktor yani utanma olmaz bu konuda rahat olBen 3 gün sonra duyucam bebiṣimin kalbini. Zaman geçmek bilmiyor 7+2 olucağım o gün. InṣAllah duyulur.
Kızlar rahim'den mi ultrason yapıyorlar. Ultrasonu yapacak olan erkek bir ebe, normalde kadına gidiyorum. Çok çekiniyorum
bence kaliteliymiş baksana temiz içerik . ne kadar iyi olur onu bılemem tabi kimyasal azaldıkca etskiside azalıyor genelde ama yukarda kızlar içerigi temiz değil falan yazmıs ya temiz yani.Canım bende kullanmadım henüz biooili sadece arkadaşım kullanmıştı o önermişti onu bende size önerdim fikir olur araştırmak istersiniz diye ama iyi olmuş söyledigim pekte kaliteli bişey değilmiş galiba
ozaman biooil temiz icerik yani . içerigi temiz değil demişlerdi yaEvet cnm