• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Benimde başımda kv tarafından gelen bir isim koyma telaşı var diğer çocuklarımın isimlerinede vakti zamanında çok karıştılar bende illa bi çocuğa isim koymak istiyorsanız doğurup kendiniz koyun demiştim şimdi başıma eşimin anneannesinin ismini koyma çıktı diğer çocuklarımın iki isimli kız olursa adını SAFİYE koyacakmışım ( anneannenin ismi) safiye sinem koyarmışım adını iki isminede karışıyor onu koymazsam münevver mergül koyarmışım bu da babaannenin ismi ben karşı çıktıkça usteliyor sen diğerlerini koydun bunuda ben koyucam diyor ne haddine dedim sen mi doguruyosun sende ne hatırsız insansın demez mi hatırla ne alaka hani dediğiniz gibi kıyafet battaniye olsa eskir gider atılır ama bu İSİM ömrü boyunca tasişıyacak bu ismi eltimin çocuğunun ismine hiç karismadilar benim 2 cocugumada buna da karisiyolar koydugum ismlerde anlamlı ve çok güzel isimler deliricem bu konuda
ay allah yardımcın olsun gerçekten. bu tavırla devam et ama asla karışmaya hakları yok seni ve babasını ilgilendiren bir konu bu siz ortak olarak neye karar verirseniz o olmalı bende asla istemem eski aile büyüklerinin isimlerini çok güzel ismide olsa çok sevdiğim biride olsa koymam yani

Sinirim bozuldu resmen merdivenden düştüm Ekim ayagim titriyor Allah'tan popo üstü düştüm beş altı basamak sektim rsmen 😔😔😔üstüm de sanki bir ağırlık var kendimi çok yorgun hissediyorum belim şuan fena arıyor
😮😮 çok geçmiş olsun bence bir doktorunla görüş ama telaşa da sokma kendini annemde bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmış çok şükür iyiyim :) aklında kalmasın ve stres yapma doktoruna danış gerekirse bir muayene yapar💞

Son düzenleme:
Sinirim bozuldu resmen merdivenden düştüm Ekim ayagim titriyor Allah'tan popo üstü düştüm beş altı basamak sektim rsmen 😔😔😔üstüm de sanki bir ağırlık var kendimi çok yorgun hissediyorum belim şuan fena arıyor
Çok geçmiş olsun canım benim İnşallah bişey olmaz güzel düşünelim 🙏💕

😮😮 çok geçmiş olsun bence bir doktorunla görüş ama telaşa da sokma kendini annemde bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmış çok şükür iyiyim :) aklında kalmasın ve stres yapma doktoruna danış gerekirse bir muayene yapar💞
Karnımı vurmasin çok suku dizinin üstünde kaldım çok şükür iyiyim şuan

Sakın üzülme Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Elinle karnını okşayıp salavat çek ayetel kürsü oku. Bebek su gibi bi balonun içinde Allah onu öylr güzel koruyor ki kısmeti varsa zaten gelecek dünyaya. Hastaneye git düşük olmaması için iğne yapsınlar

Sakın üzülme Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Elinle karnını okşayıp salavat çek ayetel kürsü oku. Bebek su gibi bi balonun içinde Allah onu öylr güzel koruyor ki kısmeti varsa zaten gelecek dünyaya. Hastaneye git düşük olmaması için iğne yapsınlar
İyiyim kuzu şuan çok şükür herkez korktu zaten dinleniyorum

Herkese merhaba ben de bugün tam 7 haftalık hamileyim. 5 haftalikken ogrendim ve günde 1 paket sigara iciyordum gebe oldugumu ogrendigim zaman sigarayı bıraktım 1 haftadir günde 1 tane iciyorum hic icmemem gerek biliyorum ve icmeyecegim insallah. Fikirlerinizi merak ettim. Aranizda oldugum icin cok mutluyum. Allah bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Herkese merhaba ben de bugün tam 7 haftalık hamileyim. 5 haftalikken ogrendim ve günde 1 paket sigara iciyordum gebe oldugumu ogrendigim zaman sigarayı bıraktım 1 haftadir günde 1 tane iciyorum hic icmemem gerek biliyorum ve icmeyecegim insallah. Fikirlerinizi merak ettim. Aranizda dugum icin cok mutluyum
Aramıza hoşgeldin. Bende ilk zamanlar alışkanlıklarımı bırakmadım. Şimdi de su içemiyorum diye rahatsızım. Ve bundna dolayı idrarda şeker ve keton gözükmüş şimdi daha da stres yapıp üzülüyorum. Bence sende daha kötü raddeye gelmeden gözünde soğut kötü alışkanlıklarını. Şu an bebeğini hissetmediğin için pek o moda giremiyorsun ama sonradan en ufak bi problemde sen kahroluyorsun

Geçmiş olsun kuzum bir doktora görün istersen ihmal etme her ihtimale karşı bir muane ol. Kendini de yormamaya çalış Allah'ım korusun tüm bebişlerimizi 🤲

Aramıza hoşgeldin. Bende ilk zamanlar alışkanlıklarımı bırakmadım. Şimdi de su içemiyorum diye rahatsızım. Ve bundna dolayı idrarda şeker ve keton gözükmüş şimdi daha da stres yapıp üzülüyorum. Bence sende daha kötü raddeye gelmeden gözünde soğut kötü alışkanlıklarını. Şu an bebeğini hissetmediğin için pek o moda giremiyorsun ama sonradan en ufak bi problemde sen kahroluyorsun
Hosbuldum, evet icerken cok vicdan azabi cekiyorum ve korkuyorum

Bu arada Linakiz Linakiz bugün 8+1'iz bambam fasulyeyle 8. hafta olduğumuzun gecesi saat 00.00'da ben de uygulamadan kontrol ederken yakaladım kendimi :halay:
Hafta başları en sevdiğim artık o zaman çok belirgin değişiklik oluyor çünkü 🥰 bende en son 4 gün önce 10. Haftaya girerken eşime bak tam bir bebek oldu derken bulmuştum kendimi 😅😅

Herkese merhaba ben de bugün tam 7 haftalık hamileyim. 5 haftalikken ogrendim ve günde 1 paket sigara iciyordum gebe oldugumu ogrendigim zaman sigarayı bıraktım 1 haftadir günde 1 tane iciyorum hic icmemem gerek biliyorum ve icmeyecegim insallah. Fikirlerinizi merak ettim. Aranizda oldugum icin cok mutluyum. Allah bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Ben günde 2 paket içiyordum ama test yaptım ve çift çizgiden sonra ağzıma sürmedim eşim kullanıyor dumanına maruz kalmamaya da çalışıyorum bebişimi hayal ediyorum minicik ellrini ayaklarını ve zararlı hiçbirşey kullanmıyorum kafada bitiyor yani herşey sende zaten bırakmış sayılırsin

Ben günde 2 paket içiyordum ama test yaptım ve çift çizgiden sonra ağzıma sürmedim eşim kullanıyor dumanına maruz kalmamaya da çalışıyorum bebişimi hayal ediyorum minicik ellrini ayaklarını ve zararlı hiçbirşey kullanmıyorum kafada bitiyor yani herşey sende zaten bırakmış sayılırsin
Evet gunde 1 paket icerken suan 1 tane iciyorum o da cok kendimi gergin hissedersem stres bebege zarar vermesin diye ve icerken de cok vicdan azabi cekiyorum dusuk olursa diye korkuyorum icmemeye calisacagim. Esim çok iciyor evde de sigara olunca sanirim daha cok tetikleniyorum icmek icin

Geçmiş olsun kuzum bir doktora görün istersen ihmal etme her ihtimale karşı bir muane ol. Kendini de yormamaya çalış Allah'ım korusun tüm bebişlerimizi 🤲
Amin cnm hepimizin kini korusun yüce rabbim 🥰🥰

Evet gunde 1 paket icerken suan 1 tane iciyorum o da cok kendimi gergin hissedersem stres bebege zarar vermesin diye ve icerken de cok vicdan azabi cekiyorum dusuk olursa diye korkuyorum icmemeye calisacagim. Esim çok iciyor evde de sigara olunca sanirim daha cok tetikleniyorum icmek icin
Benim eşimde kullanıyor canım istiyor ama dediğim gibi kendimi tutmaya çalışıyorum eminim sende kendini biraz zorlarsan hiç içmezsin. Stresten daha çok zararı var sigaranın bebişe içinde bilmem kaç tane zararlı madde var sonuçta

Sigara bendede var ya günde iki üç anca içer olfum onuda bırakırım yakinda

Back