- 10 Mayıs 2022
- 1.284
- 1.271
- 63
ay allah yardımcın olsun gerçekten. bu tavırla devam et ama asla karışmaya hakları yok seni ve babasını ilgilendiren bir konu bu siz ortak olarak neye karar verirseniz o olmalı bende asla istemem eski aile büyüklerinin isimlerini çok güzel ismide olsa çok sevdiğim biride olsa koymam yaniBenimde başımda kv tarafından gelen bir isim koyma telaşı var diğer çocuklarımın isimlerinede vakti zamanında çok karıştılar bende illa bi çocuğa isim koymak istiyorsanız doğurup kendiniz koyun demiştim şimdi başıma eşimin anneannesinin ismini koyma çıktı diğer çocuklarımın iki isimli kız olursa adını SAFİYE koyacakmışım ( anneannenin ismi) safiye sinem koyarmışım adını iki isminede karışıyor onu koymazsam münevver mergül koyarmışım bu da babaannenin ismi ben karşı çıktıkça usteliyor sen diğerlerini koydun bunuda ben koyucam diyor ne haddine dedim sen mi doguruyosun sende ne hatırsız insansın demez mi hatırla ne alaka hani dediğiniz gibi kıyafet battaniye olsa eskir gider atılır ama bu İSİM ömrü boyunca tasişıyacak bu ismi eltimin çocuğunun ismine hiç karismadilar benim 2 cocugumada buna da karisiyolar koydugum ismlerde anlamlı ve çok güzel isimler deliricem bu konuda