2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
İki gündür çocuk içimden geçti resmen ya asla uykuya dalmıyor sürekli sallıyorum sallamayı bıraktığım an ayaklar havaya kalkıyor bağırıyor ne gece uykusu var ne gündüz ya bitmiş durumdayım ama uykusuzluktan gözleri mahmur bakıyor esniyor sürekli

Sezerysn mıydı senin . Sezeryandam sonra 7 ay adet görmeyen bile varmış
Ben 3. Ay oldum valla hemde oldukça yoğun kanamalı 7 günde bitti normal döngünün çok dışındaydı.
Ay neymiş bu bexsero aşısı ömrümü tüketti bugün ateşi çok çıkmadı ama aşırı huysuz ve iştahsız oldu
Canım iki gün doğru düzgün emmedi bizimde malesef çok huysuzdu . Ateşi de 2. Gün çıktı
Benimki 5 dakikada boşaltıyor artık iyice büyüdüler. Öyle bi meme 10 bi meme 15 muhabbetini ben cok uzun zaman once bıraktım. Dakika için zorlamayı bırakınca ikimizde rahatladık valla
bizimde 5 dk civarı hep valla kilo alımı da iyi çok şükür .
valla canım aynısı bizde de var ben ellerinden birini kundak battaniye kullanıyorum ona sıkıştırıyorum tek eli dışarda kalıyor başka türlü şans yok ..

Ayy iyi ki sallamamışım diyorum mahvolurduk kolay gelsin valla çok zorlaştı bebeleri uyutmak

Ayy nasıl büyümüş bakar mısınız ağlıcam
Ay yeni gördüm bunu
O ne kız bilemedimBi tane uyku arkadaşı var elim yerine onu tutturmaya çalıştım gözü kapalı itti onu yine elimi buldu
Bı kitap var bide koyun resmi var bir kısmı koyun tüyü yapıştırılmış. At var mesela at tüyü yapıştırılmış sanki dokununca ata dokunuyosun bizimde oyun halısı varya piyano onu iyice sevmeye basladı aynada kendine bakıyo oyuncakları ı tutmaya calısıyo falan
Yaa bizimkide öyle uyanıyo 1-2 haftadır ayaklar havaya titriyo ole.

Büyüdülerde oyunlar oynuyolar Oyun halısındayken tepedeki oyuncakları tutuyo ama çekip ağzına sokamayınca aşırı sinirleniyodu ben de anakucağının önüne koymaya başladım o oyuncak asılan aparatı tutup yiyo hepsini

Yaa benimki daha kendini öne cekemiyo tembel heralde 1 aydır falan sadece poposunu one atıyo elinden turtugumda daha yeni yeni biraz kafayı turup gelmeye basladı öne

Yaa benimki daha kendini öne cekemiyo tembel heralde 1 aydır falan sadece poposunu one atıyo elinden turtugumda daha yeni yeni biraz kafayı turup gelmeye basladı öne
Her çocuk farklı canım dediğin gibi tembeldir benimki de her şeyi erken yaptı ben biraz daha kucak bebesi olsun istiyodum ama erken ayaklancak heralde

3 aydır ilk defa beşiğine koydum ben de alışmışım yanımda olmasına ya çok zor geldi böyle yatmak

Her çocuk farklı canım dediğin gibi tembeldir benimki de her şeyi erken yaptı ben biraz daha kucak bebesi olsun istiyodum ama erken ayaklancak heralde
Bizimki şimdi dönmeye basladı devrilip duruyo. Popo atma hareketi basladıgı zaman da anakucagından düstü zaten.

öksürüğü nasıl oldu canım? doktora gittin mi ne dedi?

Ya öyle yaptım içim rahat etmediği için ama malesef tekrar reddetmeye başladı. Zaten yürüyerek emziriyordim. Sırtım tutuldu falan derken bakalım yarın neler olacak.

Ben hiç sağmıyorum çevremde sağım yapan çoğu kişinin sütü çöpe gitmiş yazık. Zaten çocuğa tam yetiyo gibi geliyo bana kilo alımı da iyi dedi doktor o yüzden eski usul emziriyorum sadece
Aslında sadece emeceginden emin olsam ve böyle bir öğünde güzelce emse zaten ona yetecek kadar çıkıyor benim sutumde ama şu Emzirme işinde allak bullak olduk doğrusu... Ben ümitlerimi tuketmistim ama tekrar umitlendirdi beni

Aynen. O kadar gaz yuttu ki o savaşta normalde gaz sorunumuz bitmişti neredeyse yine bombalama gaz çıkarmaya başladı ve onu çıkarana dek :)...

Ay ben bunlarin hepsini denedim. Su ve Hurma biraz arttırdı sanki ama yani ne kadarsa o kadar galiba diyorum. Bebek emince arttı biraz sanki ya da sagdiklarim boşa çıktığı için öyle geldi bana.

Yok mlsf 1 yumurta bile çıkmadı. Biberonla desteklemeye çalıştım reddetmeye başladı. Bakalım yarın ola hayrola

Dışarda da emziriyorum ben geçen aşıdan dönerken hava güzel sahilden yürüyeyim dedim oğlan yolun yarısında krize girdi kaldırıma çöktüm emzirdim
Valla en güzeli masallah. Yani zaten bu red med zor şey. Millet ne der diye biberon vermek çok yanlış. Alın bir emzirme örtüsü emziirin. Rahatsız olanlar gitsin o ortamdan, orada bir çocuk besleniyor. Ya da ağlayarak yazsın günlüğüne. Emzirmek normaldir... Takdir ettim canım seni! Benimki emse (ya da emerse inşallah) kimse umrumda olmaz. Başta utangaçlık ettiğim bir iki sefer içinde kendime kızıyorum! Cok pişmanım. Böyle böyle bırakıyorlar emmeyi.

bende her gittiğim cafede emziriyorum. Emzirme örtüsü takıyorum çokta rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…