2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Yaaa dimi ben de kızım varken işi mi özlerim ya diyodum ama şuan giyinip makyaj yapıp işte arkadaşlarımla çay içmeyi filan aşırı özledim
Kızlar sizin bebe de çok uykusu varken meme emmeyi reddediyor mu? Uyumak istiyor meme emmek zor geliyor ağzına emziği verince ağlaması kesiliyor uyumaya başlıyor
Evet canım, tam atlattık oh demiştim şimdi yeniden başladı redler. Uyumak için geldiğinde süt gelişine de sinir oluyor, ona da ağlıyor. Emzik de almadığı için zorla emzirip uyutmaya çalışıyorum. 2-3 gündür de sadece uyku için memeye gelip emmeyi bırakmıştı, mama veriyorduk ama tabi midesi de bağırsağı da alışkın değil kabız oldu ve inanılmaz acı çekti çıkarırken, çok ağladı o ağlayınca biz de ağladık. Bugün zorla da olsa emzirmeye emmediğinde sağdığımı vermeye çalıştım. Doktoru aptamil prosyneo önerdi, istemeye istemeye aldım. Yani şu emzirmeye çabaladığım kadar başka şeye çabalamadım ama başarabilecek miyiz bilmiyorum. Çok istiyorum 2 yaşına kadar emzirebilmek ama her atakta ilk meme reddi olmasından aşırı yoruldum.
Ya öyle yaptım içim rahat etmediği için ama malesef tekrar reddetmeye başladı. Zaten yürüyerek emziriyordim. Sırtım tutuldu falan derken bakalım yarın neler olacak.
Sen pes etme canım, çok zor biliyorum ben de hala çabalayıp duruyorum da inan düzgünce emebilse en büyük dertten kurtarmış olacak. Pilates topunu veya duşta emzirmeyi denedin mi? Bir de kıyafetle mi emziriyorsun? Ten tene teması arttırınca daha sakinleyip kolay emebiliyorlar. Aklında olsun

Benim memeleri görmeyen 3 kişi falan kaşdı zaten umrumda olmaz yani çocuğum katıla katıla ağladı her yerde her koşulda emziririm

bende her gittiğim cafede emziriyorum. Emzirme örtüsü takıyorum çokta rahat oluyor.

Benim memeleri görmeyen 3 kişi falan kaşdı zaten umrumda olmaz yani çocuğum katıla katıla ağladı her yerde her koşulda emziririm
Kız emzirirken böyle şeyleri takan varmı cidden. Ben kapalıyım ama sanırım benim memeleri de görmeyen 5 kişi hele evdeyken biri varsa örtü falan bile örtmuyom ki ben adam olan bakmaz bu tarafa hiç yan odaya bile geçmem en fazla koltuk değiştiririm gahshah.

Bizimki biraz daha iyi gibi bugün çok şükür

Dışarda da emziriyorum ben geçen aşıdan dönerken hava güzel sahilden yürüyeyim dedim oğlan yolun yarısında krize girdi kaldırıma çöktüm emzirdim
Emzirme önlüğü kullanıyor musunuz ben emzirme önlüğü örtünce çocuk rahatsız oluyor emmek istemiyor emerken bana bakmayı seviyor çünkü böyle olunca dışarıda emzirmek zulüm oluyor benim için

Ben de evde örtü mörtü hiç uğraşmam löp diye çıkarıyorum memeyi ahsh sağlık ocağındaki ebe şok oldu aaa senin memen ne kadar büyük diyo biraz moralimi bozdu ama neyse

Emzirme örtüsünü bandana gibi alnımdan bağlıyorum benim yüzümde örtünün içinde kalıyo yani yoksa göremiyorum zaten memeyi bulduramıyorum

Arkadaşlar bebeleriniz sizinle yatmadığı için geve boyu uyanıp duruyo denendi onaylandı her gece mışıl mışıl uyuyan bebem bu gece beni perişan etti pişman oldum yatağına koyduğuma

Emzirme örtüsünü bandana gibi alnımdan bağlıyorum benim yüzümde örtünün içinde kalıyo yani yoksa göremiyorum zaten memeyi bulduramıyorum
Mantıklıymış bir dahakine ben de deneyeyim dışarıda emzirememek çok zor, biberon versem kabul ediyor ama biberonu nasıl ısıtacağımı bulamıyorum

Bebeğimin ağız içi ve dili beyaz olmuş dilinin üstü topak topak olmuş neden acaba bilen varmı

Aaa hadi geçmiş olsun hangi yöntemle oldu nasıl geçti?
Dikişli oldu önce iğne vurdu 3 yerinden biraz uyusmasını bekledik. Biz bide antibiyotik kullandık doktorumuz demişti. Beklerken antiiyotük içirdik emzirme faslı oldu. Ama keyfi kaçtıgından cok emmedi. Sonra ameliyata aldık 10 dk falan sürdü. Şuan uyuşuk oldugundan henüz bişey anlamadık acıyomu keyifsiz mi die ama kaka yaptı hemen allahtan pipiye gelmemiş ıslak mendil su yasak cünkü. Oraya dokunmucakmışız. Doktorumuzun eline de işedi çiş iyileştiriyomus ama kaka enfeksiyona sebep olabilirmiş. İnşallah acısı olmaz kuşumun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…