Yaaa dimiGerçekten öyle yani işe başladığım ilk gün çok zor geçti ama sonra fark ettim ki profesyonel olduğun işi yaptığın için mental olarak o kadar iyi geliyor ki ve sıcak çay kahve içmek de cabasıÇok özlüyorum ama özlemek bile iyi geliyor
Evet canım, tam atlattık oh demiştim şimdi yeniden başladı redler. Uyumak için geldiğinde süt gelişine de sinir oluyor, ona da ağlıyor. Emzik de almadığı için zorla emzirip uyutmaya çalışıyorum. 2-3 gündür de sadece uyku için memeye gelip emmeyi bırakmıştı, mama veriyorduk ama tabi midesi de bağırsağı da alışkın değil kabız oldu ve inanılmaz acı çekti çıkarırken, çok ağladı o ağlayınca biz de ağladık. Bugün zorla da olsa emzirmeye emmediğinde sağdığımı vermeye çalıştım. Doktoru aptamil prosyneo önerdi, istemeye istemeye aldım. Yani şu emzirmeye çabaladığım kadar başka şeye çabalamadım ama başarabilecek miyiz bilmiyorum. Çok istiyorum 2 yaşına kadar emzirebilmek ama her atakta ilk meme reddi olmasından aşırı yoruldum.Kızlar sizin bebe de çok uykusu varken meme emmeyi reddediyor mu? Uyumak istiyor meme emmek zor geliyor ağzına emziği verince ağlaması kesiliyor uyumaya başlıyor
Sen pes etme canım, çok zor biliyorum ben de hala çabalayıp duruyorum da inan düzgünce emebilse en büyük dertten kurtarmış olacak. Pilates topunu veya duşta emzirmeyi denedin mi? Bir de kıyafetle mi emziriyorsun? Ten tene teması arttırınca daha sakinleyip kolay emebiliyorlar. Aklında olsunYa öyle yaptım içim rahat etmediği için ama malesef tekrar reddetmeye başladı. Zaten yürüyerek emziriyordim. Sırtım tutuldu falan derken bakalım yarın neler olacak.
Benim memeleri görmeyen 3 kişi falan kaşdı zatenValla en güzeli masallah. Yani zaten bu red med zor şey. Millet ne der diye biberon vermek çok yanlış. Alın bir emzirme örtüsü emziirin. Rahatsız olanlar gitsin o ortamdan, orada bir çocuk besleniyor. Ya da ağlayarak yazsın günlüğüne. Emzirmek normaldir... Takdir ettim canım seni! Benimki emse (ya da emerse inşallah) kimse umrumda olmaz. Başta utangaçlık ettiğim bir iki sefer içinde kendime kızıyorum! Cok pişmanım. Böyle böyle bırakıyorlar emmeyi.
Valla en güzeli masallah. Yani zaten bu red med zor şey. Millet ne der diye biberon vermek çok yanlış. Alın bir emzirme örtüsü emziirin. Rahatsız olanlar gitsin o ortamdan, orada bir çocuk besleniyor. Ya da ağlayarak yazsın günlüğüne. Emzirmek normaldir... Takdir ettim canım seni! Benimki emse (ya da emerse inşallah) kimse umrumda olmaz. Başta utangaçlık ettiğim bir iki sefer içinde kendime kızıyorum! Cok pişmanım. Böyle böyle bırakıyorlar emmeyi.
bende her gittiğim cafede emziriyorum. Emzirme örtüsü takıyorum çokta rahat oluyor.
Kız emzirirken böyle şeyleri takan varmı cidden. Ben kapalıyım ama sanırım benim memeleri de görmeyen 5 kişiBenim memeleri görmeyen 3 kişi falan kaşdı zatenumrumda olmaz yani çocuğum katıla katıla ağladı her yerde her koşulda emziririm
Şu an nasıl? Çiş sayısı vsÖnceden hep sağıp verdigim için ya emmezse diye endişe ediyordum
Benimki maşallah çok kucak istemiyor ama ben de yanından bir saniye ayrılamıyorum beni göremeyince ağlıyor gerçekten zorSabahtan beri belim koptu insan yoruluyor artık bir zamandan sonda umarım fazla sürmez bu durum ya
Bizimki biraz daha iyi gibi bugün çok şükürBen 3. Ay oldum valla hemde oldukça yoğun kanamalı 7 günde bitti normal döngünün çok dışındaydı.
Canım iki gün doğru düzgün emmedi bizimde malesef çok huysuzdu . Ateşi de 2. Gün çıktı
bizimde 5 dk civarı hep valla kilo alımı da iyi çok şükür .
valla canım aynısı bizde de var ben ellerinden birini kundak battaniye kullanıyorum ona sıkıştırıyorum tek eli dışarda kalıyor başka türlü şans yok ..
Emzirme önlüğü kullanıyor musunuz ben emzirme önlüğü örtünce çocuk rahatsız oluyor emmek istemiyor emerken bana bakmayı seviyor çünkü böyle olunca dışarıda emzirmek zulüm oluyor benim içinDışarda da emziriyorum bengeçen aşıdan dönerken hava güzel sahilden yürüyeyim dedim oğlan yolun yarısında krize girdi kaldırıma çöktüm emzirdim
Ben de evde örtü mörtü hiç uğraşmam löp diye çıkarıyorum memeyi ahshKız emzirirken böyle şeyleri takan varmı cidden. Ben kapalıyım ama sanırım benim memeleri de görmeyen 5 kişihele evdeyken biri varsa örtü falan bile örtmuyom ki ben adam olan bakmaz bu tarafa hiç yan odaya bile geçmem en fazla koltuk değiştiririm gahshah.
Emzirme örtüsünü bandana gibi alnımdan bağlıyorum benim yüzümde örtünün içinde kalıyo yani yoksa göremiyorum zaten memeyi bulduramıyorumEmzirme önlüğü kullanıyor musunuz ben emzirme önlüğü örtünce çocuk rahatsız oluyor emmek istemiyor emerken bana bakmayı seviyor çünkü böyle olunca dışarıda emzirmek zulüm oluyor benim için
Aaa hadi geçmiş olsun hangi yöntemle oldu nasıl geçti?Kızlarr biz az once sünnet olduk
Emzirme örtüsünü bandana gibi alnımdan bağlıyorum benim yüzümde örtünün içinde kalıyo yani yoksa göremiyorum zaten memeyi bulduramıyorum
Öksürüğü geçti çok şükür ara ara nadir yapıyor ama burnu hala aynı doktor nezle dedi NAZAL sprey verdi hava vermeye devam dedi sırtını ve göğsünü dinledi şuan Bi sorun yok dedi ama burnu tıkır tıkır halaöksürüğü nasıl oldu canım? doktora gittin mi ne dedi?
Geçmiş olsun canımKızlarr biz az once sünnet olduk
Pamukçuk olabilir miBebeğimin ağız içi ve dili beyaz olmuş dilinin üstü topak topak olmuş neden acaba bilen varmı
Pamukçuk oabliri çünkü önce dilünde vardı sütten dir dediler ama yabaş yavaş ağzına kadar geçti dudağın iç tarafaına kadarPamukçuk olabilir mi
Dikişli oldu önce iğne vurdu 3 yerinden biraz uyusmasını bekledik. Biz bide antibiyotik kullandık doktorumuz demişti. Beklerken antiiyotük içirdik emzirme faslı oldu. Ama keyfi kaçtıgından cok emmedi. Sonra ameliyata aldık 10 dk falan sürdü. Şuan uyuşuk oldugundan henüz bişey anlamadık acıyomu keyifsiz mi die ama kaka yaptı hemen allahtan pipiye gelmemiş ıslak mendil su yasak cünkü. Oraya dokunmucakmışız. Doktorumuzun eline de işediAaa hadi geçmiş olsun hangi yöntemle oldu nasıl geçti?