Bilgim yok canım ama farklı olması sindirim açısından sıkıntı olabilir. Her doktor farklı mesela benimki sütle mamayı karıştırma demişti. Başka biri emme sonrası dedi. Ne desek doğru olmaz.Merhabalar sevgili anneler
Benim kızım da eylül de doğdu. Ancak ilk günler süt gelmenesinden dolayı mamaya başladık kaşık biberonla verdim ama büyüdükçe boğazına kaçmaya vs başladı zorlandık biberon verdim ve biberonu alınca memeyi bıraktı sağdım verdim vs ama sütüm çok gelmiyordu zaten velhasıl mama ile devam sadece . Tabi bu süreçte mamada sıkıntılar oldu kabuz yaotı çoğu mama 10 günden sonra. En son dr umuz aptamil conformil i önerdi iyi geldi . Ancak mamanın tadı yok acı gibi ve zamanla kızım iştahsız içmeye başladı mamayı. Sizlere sorum şu iki çeşit mama verilir mi ? Yani gündüz hipp gece beslenmesindede conformil gibi? Farklı formül mama kullanan var mı bu şekilde? Yardımcı olursanız sevinirim
Sma dene sen yada Bebelac Gold. Gece için ayrı gündüz için ayrı mama istiyorsan smanın gece maması var onu deneyebilirsinMerhabalar sevgili anneler
Benim kızım da eylül de doğdu. Ancak ilk günler süt gelmenesinden dolayı mamaya başladık kaşık biberonla verdim ama büyüdükçe boğazına kaçmaya vs başladı zorlandık biberon verdim ve biberonu alınca memeyi bıraktı sağdım verdim vs ama sütüm çok gelmiyordu zaten velhasıl mama ile devam sadece . Tabi bu süreçte mamada sıkıntılar oldu kabuz yaotı çoğu mama 10 günden sonra. En son dr umuz aptamil conformil i önerdi iyi geldi . Ancak mamanın tadı yok acı gibi ve zamanla kızım iştahsız içmeye başladı mamayı. Sizlere sorum şu iki çeşit mama verilir mi ? Yani gündüz hipp gece beslenmesindede conformil gibi? Farklı formül mama kullanan var mı bu şekilde? Yardımcı olursanız sevinirim
Malesef bıraktı emmeyi 2 günlük kıyak geçmiş... Yine ağliyir, sinirleniyor. Sadece sabahları tahminim 60 ml emiyorŞu an nasıl? Çiş sayısı vs
Evet ben gündüz golden goat akşam sma comfort verdim bir hafta kadar. Şu an pek mama istemiyor bakalım doktor devam derse yine böyle ilerlerim sma bitene kadarMerhabalar sevgili anneler
Bol bol emzir bir ağrı kesici alıp bebiş uyuyunca sende uyu vücudun dinlensin ve bol bol Sağ makineyle deİyi geceler kızlar sağ gosumde mastit oluştu2 gündür sicak dus sağım emzirme masaj deniyorum. Gogsumde ki sertlikler bi türlü yumusamadi. Agrisi yok ama baya buyuk sertlikler var. Bi öneriniz var mı???
Benimki dün gece sabaha kadar 8 kere ağlayarak kalktı hep emmek istedi mama emzik istemiyor. Bu gece de 2 de uyudu şu an 2 kere ağlayarak kalktı ne yapıcam bilmiyorm. Emmek istiyor sadeceAyyy kızlar bu 4. Ay aşısından sonra bu çocuk beni perişan etti ya hep huysuz huzursuz uykusu var uyuyamıyor uyuduğunda yarım yamalak uyuyor emzik ağızdan düşüyor ağlamaya başlıyor bizde durum çok fena
İnternetten baktım 4.ay aşısından sonra 72saate kadar huysuzsuz yaygın görülüyormuş inşallah geçer ya kız uyurken kucak istemeyen çocuk kucak ister oldu huy kalmasında yoksa yandıkBenimki dün gece sabaha kadar 8 kere ağlayarak kalktı hep emmek istedi mama emzik istemiyor. Bu gece de 2 de uyudu şu an 2 kere ağlayarak kalktı ne yapıcam bilmiyorm. Emmek istiyor sadece
Aşı yapmadık dahaİnternetten baktım 4.ay aşısından sonra 72saate kadar huysuzsuz yaygın görülüyormuş inşallah geçer ya kız uyurken kucak istemeyen çocuk kucak ister oldu huy kalmasında yoksa yandık
Ben 2 aylıkken uyku meme bağlantısını mestim emzik alıyor mu seninkiBu gece de sabah oldu ama ben de eşim de bittik. Her yatırmadan 15 dk sonra ağladı, aldım emdi bıraktım yine ağladı. Mama veriyor eşim, bitince yine ağlıyor. Yanımda yatırayım dedim ona da ağladı. Ağladı da ağladı. İstiyor ki ben hep oturur durumda emzireyim, meme de ağzında dursun. O uyuyor kucağımda ama benim ne dermanım kaldı ne gözümün feri. Bugün artık geçmeyeceğine inandım, kızım buna alıştı ve alışkanlıktan ağlıyor. Bi şekilde gündüz memede uykuyu bıraktırmayı denicem artık, çünkü gerçekten bedenim kaldırmıyor. Normal de gelmiyor. Çok çaresizim
Denemişsindir ama sorayım yine, meme ağzında uyumuşken hiç çıkarmadan öylece beraber yatsanız o da yan yatar vaziyette? Ben çok yaptım böyle biraz yatayım artık diyeBu gece de sabah oldu ama ben de eşim de bittik. Her yatırmadan 15 dk sonra ağladı, aldım emdi bıraktım yine ağladı. Mama veriyor eşim, bitince yine ağlıyor. Yanımda yatırayım dedim ona da ağladı. Ağladı da ağladı. İstiyor ki ben hep oturur durumda emzireyim, meme de ağzında dursun. O uyuyor kucağımda ama benim ne dermanım kaldı ne gözümün feri. Bugün artık geçmeyeceğine inandım, kızım buna alıştı ve alışkanlıktan ağlıyor. Bi şekilde gündüz memede uykuyu bıraktırmayı denicem artık, çünkü gerçekten bedenim kaldırmıyor. Normal de gelmiyor. Çok çaresizim
Nasıl kestin? 3 aylık şimdi benim kızım, genelde memede uyuyoBen 2 aylıkken uyku meme bağlantısını mestim emzik alıyor mu seninki
Ne güzel valla, nasıl kestin canım? Emzik başlarda alıyordu şimdi kesinlikle almıyor, zorla verince de yıkıyor ortalığı. 3 farklı emzik denedim, başta tutuyor gibi yapıyor sonra almıyor. Koca bir emziğim ben zaten şuanBen 2 aylıkken uyku meme bağlantısını mestim emzik alıyor mu seninki
Evet kuzum denedim, öyle yapınca uyuyor ama öyle uyandığında da yatar şekilde emmek istemiyor. Zaten eşim de istemiyor öyle yatmasını, dalarız döneriz bişey olur diye korkuyoruz. Reflü yatağıyla da koymayı denedim onda emziremiyorum ben, çok yukarda oluyor. Tükendim ya gerçekten bu böyle gitmemeli.Denemişsindir ama sorayım yine, meme ağzında uyumuşken hiç çıkarmadan öylece beraber yatsanız o da yan yatar vaziyette? Ben çok yaptım böyle biraz yatayım artık diye
Memede gözlerini kapatmadan kaldırıp o halde mayışıkken kucağımda salladım ama brn emzikte veriyorumNasıl kestin? 3 aylık şimdi benim kızım, genelde memede uyuyo
Daydası olmadıysa nasıl geçtiAynen doktora mesajda atabilirsin ben doktorumuza mesaj attım bunu önerdi eczaneden aldik. Karbonatla sildim geçti ertesi gün yine çıktı pek faydası olmadi
Masajda kendimize çok kıyamıyoruz. Emzirme danışmanı ebe bir sıktı mememi o zaman anladımİyi geceler kızlar sağ gosumde mastit oluştu2 gündür sicak dus sağım emzirme masaj deniyorum. Gogsumde ki sertlikler bi türlü yumusamadi. Agrisi yok ama baya buyuk sertlikler var. Bi öneriniz var mı???
Aynen emzirme danışmanı bana emzik vermezsen emzik olacaksın dedi. Emzirirken son anda memeden çıkar emziği tak kucağında sıcaklığınla pışpışla ayakta dedi. Olmadı tabi.Memede gözlerini kapatmadan kaldırıp o halde mayışıkken kucağımda salladım ama brn emzikte veriyorum
Emzik tutturma alıştırmaları var o ağzında iken emziği çekince ters psikoloji yapıp tutabiliyor bazen deneyebilirsiniz. Lakin destekli uyuyorlar bu aylarda o yüzden meme istiyor uyku devamı için gece de mi aynı ? Meme uyuma yeri değil beslenme yeri demelisiniz ve her uykusunda ona uykuyu hatırlatıcak bir muzik açın. Gözleri kapalı dalmadan sallayarak piş piş yaparak götüne pat pat da olur öyle kucağında sallayıp beşiğine bırakmayı deneyin. Şlk tepki verebilir aynısını tekrar yapın. Yarım saat deneyebilirsiniz.Ne güzel valla, nasıl kestin canım? Emzik başlarda alıyordu şimdi kesinlikle almıyor, zorla verince de yıkıyor ortalığı. 3 farklı emzik denedim, başta tutuyor gibi yapıyor sonra almıyor. Koca bir emziğim ben zaten şuan
Evet kuzum denedim, öyle yapınca uyuyor ama öyle uyandığında da yatar şekilde emmek istemiyor. Zaten eşim de istemiyor öyle yatmasını, dalarız döneriz bişey olur diye korkuyoruz. Reflü yatağıyla da koymayı denedim onda emziremiyorum ben, çok yukarda oluyor. Tükendim ya gerçekten bu böyle gitmemeli.