2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Merhabalar bebeğiniz kaç aylık ne kadar süredir emmiyordu şimdi emmeye başladı

Benimki gündüz saat başı memede. Hele bu atak haftasında 5 dk emip yarım saat sonra tekrar istiyo. Meme reddi yaşadığımızda pilates topunda emzirerek çözdüm ben tavsiye ederim. Sadece mamayla besleniyorsa 60 çok çok az. 120-150 olması lazım mamanın arkasında yazar

Pilates topu ilk zamanlar işe yaradı şimdi onda da işe yaramıyor keyfine göre bazen alıyor bazen almıyor yda sütüm az bilmiyorum sagarak vermeye çalışıyorum almadıgı zamanlar . Doktorumda 60 çok az dedi ama fazlasonı vermeye çalıştıgımda kusuyor yada içmiyor diliyle ittiriyor az az sık sık beslenmeye mi alıştı anlamadım

Bu bel ağrısı için ne yapabilirim ya memelerin de büyümesi iyice fena yaptı beni. Rahat rahat yatıp kalkamıyorum omurgam yanıyo sanki
Sezeryan mıydı senin doğum canım sezeryansa o iğne yapıyor ağrıyı bnde yaşıyorum aynı şeyi çok fena ağrı giriyor minoset hap içiyorum ben biraz hafifledi gibi ağrısı

Merhabalar bebeğiniz kaç aylık ne kadar süredir emmiyordu şimdi emmeye başladı
3 buçuk aylık sabrettim ara ara verdim sakinleştirici müzik açtım derken emme süresi uzaldı şuan bazen hala huysuzlanıyor bende istemediğinde bırakıp dolaştırıp tekrar emziriyorum

Sezeryan mıydı senin doğum canım sezeryansa o iğne yapıyor ağrıyı bnde yaşıyorum aynı şeyi çok fena ağrı giriyor minoset hap içiyorum ben biraz hafifledi gibi ağrısı
Yok normal doğum benim memelerim aşırı büyüdü ve sarktı ağrıyı o yapıyo galiba bi de sürekli emzirmekten

3 buçuk aylık sabrettim ara ara verdim sakinleştirici müzik açtım derken emme süresi uzaldı şuan bazen hala huysuzlanıyor bende istemediğinde bırakıp dolaştırıp tekrar emziriyorum
Benmde iki buçuk aylık tam bir emme olmadı arada sagip veriyordum 15 gündür sagmada yok tekrar sagmaya başlasam süt gelirmi acaba bebeğim emer mi umut varmidir

Bebeğimin ağız içi ve dili beyaz olmuş dilinin üstü topak topak olmuş neden acaba bilen varmı
Karbonatlı suya batırılmış pamukla, bezle ağzını silin yazmış herkes. Osman gönlüal videosunda memenizi de temizleyin diyordu. Çünkü yeniden emerse pamukçuğu size bulaşır ona tekrar gelir sizden demişti.

Kızlarr biz az once sünnet olduk
Geçmiş gitmiş olsun, hayırlı olsun canım En kısa zamanda iyileşsin inşallah
Evet ya biz de böyleyiz, ben tekim sanıyordum. Memeyi alma işi tamamen keyfi bizde bi bakıyorsun bi gün hiç bırakmadan emiyo, bi bakıyorsun çığlık kıyamet ayakta alıyo, bazen hiç emmiyo. Benim memenin arz talep eğrisi sürekli değişiyor
O zaman normal canım geçicidir inşallah. O yüzden birileri varken emzirmekten korkuyorum. Boş boş konuşurlar yok işte doymadı ağlıyor zor emiyor almıyor bilmem ne. Çok biliyorlarmış gibi.
Bana da öyle aaa almıyor memeyi sütün yok filan diyorlar da var biliyorum ama cidden artık açıklamaya mecalim kalmadı kimseye
Aynen annem de öyle ilk ağlamada koş mama yap diyor bana. Hele eşim anne sütünü tamamen yok sayıyor, emse de böyle hareketli ve az süre emince kesin doymadı gözüyle bakıyor hep, bi de anne sütünün de bu kadar önemli olduğuna inanmıyormuş. O yüzden benim de içimden hep emziriyorum ama bi işe yaramıyor, mama vereyim doysun diye geçiyor. Cidden çok yoruldum bu meseleden. Dümdüz yatıp emse de kilosunu alsa deriiiiiin bi oh çekicem ama bana o günler görünmeyecek gibi.

Çok teşekkür ediyorum sağolun

Reactions: Gao
Benim oğluşda gündüz uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor bu sefer sinir yapıyor sanırım huysuz oluyor 40 dk uyuyor uyanıyor ama sanırım uzun uyumak istiyor ama yapamıyor hiç aklıma böyle sorunlar gelmezdi Allah başka dert vermesin tabi

Pamukçuk oabliri çünkü önce dilünde vardı sütten dir dediler ama yabaş yavaş ağzına kadar geçti dudağın iç tarafaına kadar
Pamukçuk canım bizde de vardı mikostatin diye bı şurup var iki üç gün kullandım geçti hemen

Kilo alımı nasıl ? Merak etme geçicek sakın pes etme. Bende savaş halinde emziriyorum geçicek sabır.

Ben uzattım uykularını bu seferde gece uykuları bozuldu benimkide yarım saatte ya da 25. Dakkada uyanıyor uykuya geçsede kendi devam ettiremiyor

Merhabalar sevgili anneler
Benim kızım da eylül de doğdu. Ancak ilk günler süt gelmenesinden dolayı mamaya başladık kaşık biberonla verdim ama büyüdükçe boğazına kaçmaya vs başladı zorlandık biberon verdim ve biberonu alınca memeyi bıraktı sağdım verdim vs ama sütüm çok gelmiyordu zaten velhasıl mama ile devam sadece . Tabi bu süreçte mamada sıkıntılar oldu kabuz yaotı çoğu mama 10 günden sonra. En son dr umuz aptamil conformil i önerdi iyi geldi . Ancak mamanın tadı yok acı gibi ve zamanla kızım iştahsız içmeye başladı mamayı. Sizlere sorum şu iki çeşit mama verilir mi ? Yani gündüz hipp gece beslenmesindede conformil gibi? Farklı formül mama kullanan var mı bu şekilde? Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…