Yaaa dimi ben de kızım varken işi mi özlerim ya diyodum ama şuan giyinip makyaj yapıp işte arkadaşlarımla çay içmeyi filan aşırı özledimGerçekten öyle yani işe başladığım ilk gün çok zor geçti ama sonra fark ettim ki profesyonel olduğun işi yaptığın için mental olarak o kadar iyi geliyor ki ve sıcak çay kahve içmek de cabası Çok özlüyorum ama özlemek bile iyi geliyor
Evet canım, tam atlattık oh demiştim şimdi yeniden başladı redler. Uyumak için geldiğinde süt gelişine de sinir oluyor, ona da ağlıyor. Emzik de almadığı için zorla emzirip uyutmaya çalışıyorum. 2-3 gündür de sadece uyku için memeye gelip emmeyi bırakmıştı, mama veriyorduk ama tabi midesi de bağırsağı da alışkın değil kabız oldu ve inanılmaz acı çekti çıkarırken, çok ağladı o ağlayınca biz de ağladık. Bugün zorla da olsa emzirmeye emmediğinde sağdığımı vermeye çalıştım. Doktoru aptamil prosyneo önerdi, istemeye istemeye aldım. Yani şu emzirmeye çabaladığım kadar başka şeye çabalamadım ama başarabilecek miyiz bilmiyorum. Çok istiyorum 2 yaşına kadar emzirebilmek ama her atakta ilk meme reddi olmasından aşırı yoruldum.Kızlar sizin bebe de çok uykusu varken meme emmeyi reddediyor mu? Uyumak istiyor meme emmek zor geliyor ağzına emziği verince ağlaması kesiliyor uyumaya başlıyor
Sen pes etme canım, çok zor biliyorum ben de hala çabalayıp duruyorum da inan düzgünce emebilse en büyük dertten kurtarmış olacak. Pilates topunu veya duşta emzirmeyi denedin mi? Bir de kıyafetle mi emziriyorsun? Ten tene teması arttırınca daha sakinleyip kolay emebiliyorlar. Aklında olsunYa öyle yaptım içim rahat etmediği için ama malesef tekrar reddetmeye başladı. Zaten yürüyerek emziriyordim. Sırtım tutuldu falan derken bakalım yarın neler olacak.