- 31 Aralık 2023
- 628
- 524
- 29
Gerçekten öyle yani işe başladığım ilk gün çok zor geçti ama sonra fark ettim ki profesyonel olduğun işi yaptığın için mental olarak o kadar iyi geliyor ki ve sıcak çay kahve içmek de cabasıDimi ben de
O kadar alışmışım ki ben de sürekli baktım
Çoook iyi yapmışsın, benim de kendim için bişeyler yapmaya çok ihtiyacım var. Ben de bi kere rapor almaya hastaneye giderken bi de ağlamaktan helak olduğum için terapiste giderken bıraktım eşim ve anneme, mama da aldığı için bi saat oyaladılar. Araba kullanmak, tek başıma çıkmak filan çok acayip geldi ama iyi de hissettirdi. Biz iyi olmayınca onlara da iyi gelemiyoruz. Ben kendimi hep dışarıya atarım bebek arabasıyla diyodum doğmadan, ama kızım hiçbişeyi sevmiyor, ne araba ne poşet ne sling/kanguru. Haliyle anca babası olunca çıkıyoruz, duvarlardan soğudum. Günlerin hepsi aynı gibi böyle olunca. Senin gibi bi şekilde kendimize de zaman ayırmamız lazım ama tabi kardeşin çok büyük şans, doktor olduğu için gönül rahatlığıyla gidiyorsundur
Benim o korkum hiç bitmiyor bitmeyecek gibi de. Çünkü travma kaldı eşimle bana, hep ağlamalarını açlığa yormaktan. Ne zaman geçer bu his bilemiyorum, bi de benim kızım çok kilo da alamadı, geriden başladı. Görenlerin patavatsızlığı da eklenince maalesef çocuk hep açmış gibi geliyor bana
Bizim de öyle, her saat başı ayaktayız. İkimiz birbirimizi dinlendirelim diyoruz da o da mümkün olmuyo ikimiz de hayalet gibi geziyoruzumarım bu bitebilen bişeydir
Nasıl öğrenecekler bu kendilerini daldırma olayını kafam basmıyor ama üzülüyorum çocuğuma, yazık çok uykusu var bi anda sıçrayarak uyanıyor ve geri dalamıyor
Ayyy maşallah de ve totonu kaşı lütfeeeenMisler gibi uyusun, uykusunu alsın inşallah hep annesi
Yaa ben de instagramda bir akım vardı ya doğurduğum çocuk dönüştüğü çocuk geçen ondan yaptım şok oldum yaa nasıl değişmişAyy nasıl büyümüş bakar mısınız ağlıcam
Canım emme öncesi mama önerilmiyor meme reddine yol açabilir dikkat et sen deBirde ben 30 ml mama veriyorum emmeden önce sende deneyebilirsin mama içiyorsa
Teşekkür ederim aklımda olsunGerçekten öyle yani işe başladığım ilk gün çok zor geçti ama sonra fark ettim ki profesyonel olduğun işi yaptığın için mental olarak o kadar iyi geliyor ki ve sıcak çay kahve içmek de cabasıÇok özlüyorum ama özlemek bile iyi geliyor
Yaa ben de instagramda bir akım vardı ya doğurduğum çocuk dönüştüğü çocuk geçen ondan yaptım şok oldum yaa nasıl değişmiş
Canım emme öncesi mama önerilmiyor meme reddine yol açabilir dikkat et sen de
Birde ben 30 ml mama veriyorum emmeden önce sende deneyebilirsin mama içiyorsa
Kızlar mamayı emdikten sonra verin. Doydum die memeyi bırakır hemde mama cok tok bi his veriyo hızlı yukseltiyo şekeri guzelce emsin sonra mama fazla gelirse o kalsın. Hem sizin meme de ona gore süt üretir azaltır süt üretmeyi. İlk memeyi bosaltırsa giderek sütte artarMama günde 1-2 kere alıyor ama bu durumlarda almıyor kesinlikle. Zaten pek isteyerek içmiyor artık biraz zorla gibi. Dediğiniz şeyi deneyeyim yere oturmayı
Öyle yapıyorum :) bitirmiyor zaten, mamadan sonra da yine memeye geliyorKızlar mamayı emdikten sonra verin. Doydum die memeyi bırakır hemde mama cok tok bi his veriyo hızlı yukseltiyo şekeri guzelce emsin sonra mama fazla gelirse o kalsın. Hem sizin meme de ona gore süt üretir azaltır süt üretmeyi. İlk memeyi bosaltırsa giderek sütte artar
Cumartesi 3 aylık oluyoruz biz de, gündüz uykuları azaldı epeyBebislerin uyku düzeni nasıl bu arada biz 3 aylık olduk düzenimiz bozuldu hele gündüz hiç uyumuyor sizlerde durum nasıl
Bebislerin uyku düzeni nasıl bu arada biz 3 aylık olduk düzenimiz bozuldu hele gündüz hiç uyumuyor sizlerde durum nasıl
Biz de 3 aylığız gündüz toplasan 1 saat ancak uyuyor gece de aşıya kadar iyi uyuyordu 2 kez falan uyanıyordu ama dün gece hiç uyumadıBebislerin uyku düzeni nasıl bu arada biz 3 aylık olduk düzenimiz bozuldu hele gündüz hiç uyumuyor sizlerde durum nasıl
EvetKızlar sizin bebe de çok uykusu varken meme emmeyi reddediyor mu? Uyumak istiyor meme emmek zor geliyor ağzına emziği verince ağlaması kesiliyor uyumaya başlıyor
Benim doktorum artık aylık 500 gram alması yeterli dedibebeklerin kilo alımı nasıl gidiyor kızlar? bizim ilk ay 1000 gr, sonrakinde 1100, 3. ayda 800 gr almıştı. bu ay merak ediyorum ne kadar alacak. giderek azalıyor sanırım, benim evde kendi ölçtüğüme bakılırsa
Sen anlatırken gozumun onune benimki geldi eridim ellerine.Uyuması için sadece meme emmesi yeten bebeğim artık uyuyamıyo. Sanki başka bi destek daha istiyo sürekli ellerimi arıyo okşuyo parmaklarımı sıkıp bırakıyo yeni yeni şeyler çıktı tam iki saattir uyutmaya çalışıyorum ya
Seninki de yapıyo mu öyleSen anlatırken gozumun onune benimki geldi eridim ellerine.
Daha bugun dedim ki dısarda emziremicem heralde sürekli heryerimi cekiştiriyo eliyleSeninki de yapıyo mu öylesenin bebeni çok merak ediyorum
El kol asla durmuyo zatenDaha bugun dedim ki dısarda emziremicem heralde sürekli heryerimi cekiştiriyo eliyle
Bide uyurken falan hhuzursuzlandıgında elini tutuyorum oda tutuyo sıkıcaSeninki de yapıyo mu öylesenin bebeni çok merak ediyorum
Sanki emerken diger memeyide ablukaya almaya calısıyoEl kol asla durmuyo zaten
O ne kız bilemedimBide uyurken falan hhuzursuzlandıgında elini tutuyorum oda tutuyo sıkıcabide tut bırak olayını cok yapıyo. Bende forsattan istifade dün bu hayvanların tüyünü yapıştırdıkları kitaplar car ya hemen onu elletmeye calıstım
Cumartesi 3 aylık oluyoruz biz de, gündüz uykuları azaldı epey
Hangi düzen
Sabahtan beri belim koptu insan yoruluyor artık bir zamandan sonda umarım fazla sürmez bu durum yaBiz de 3 aylığız gündüz toplasan 1 saat ancak uyuyor gece de aşıya kadar iyi uyuyordu 2 kez falan uyanıyordu ama dün gece hiç uyumadı