2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Gerçekten öyle yani işe başladığım ilk gün çok zor geçti ama sonra fark ettim ki profesyonel olduğun işi yaptığın için mental olarak o kadar iyi geliyor ki ve sıcak çay kahve içmek de cabası Çok özlüyorum ama özlemek bile iyi geliyor
Ayy nasıl büyümüş bakar mısınız ağlıcam
Yaa ben de instagramda bir akım vardı ya doğurduğum çocuk dönüştüğü çocuk geçen ondan yaptım şok oldum yaa nasıl değişmiş
Birde ben 30 ml mama veriyorum emmeden önce sende deneyebilirsin mama içiyorsa
Canım emme öncesi mama önerilmiyor meme reddine yol açabilir dikkat et sen de

Teşekkür ederim aklımda olsun

Birde ben 30 ml mama veriyorum emmeden önce sende deneyebilirsin mama içiyorsa

Mama günde 1-2 kere alıyor ama bu durumlarda almıyor kesinlikle. Zaten pek isteyerek içmiyor artık biraz zorla gibi. Dediğiniz şeyi deneyeyim yere oturmayı
Kızlar mamayı emdikten sonra verin. Doydum die memeyi bırakır hemde mama cok tok bi his veriyo hızlı yukseltiyo şekeri guzelce emsin sonra mama fazla gelirse o kalsın. Hem sizin meme de ona gore süt üretir azaltır süt üretmeyi. İlk memeyi bosaltırsa giderek sütte artar

Öyle yapıyorum :) bitirmiyor zaten, mamadan sonra da yine memeye geliyor

Bebislerin uyku düzeni nasıl bu arada biz 3 aylık olduk düzenimiz bozuldu hele gündüz hiç uyumuyor sizlerde durum nasıl
Biz de 3 aylığız gündüz toplasan 1 saat ancak uyuyor gece de aşıya kadar iyi uyuyordu 2 kez falan uyanıyordu ama dün gece hiç uyumadı

Kızlar sizin bebe de çok uykusu varken meme emmeyi reddediyor mu? Uyumak istiyor meme emmek zor geliyor ağzına emziği verince ağlaması kesiliyor uyumaya başlıyor

Reactions: Gao
Kızlar sizin bebe de çok uykusu varken meme emmeyi reddediyor mu? Uyumak istiyor meme emmek zor geliyor ağzına emziği verince ağlaması kesiliyor uyumaya başlıyor
Evet birkaç gündür böyle. Pilates topu bile fayda etmiyor bazen. Emzik de almıyor. Bi şekilde sakinleştirdik eşimle öyle aldım memede uyudu

Uyuması için sadece meme emmesi yeten bebeğim artık uyuyamıyo. Sanki başka bi destek daha istiyo sürekli ellerimi arıyo okşuyo parmaklarımı sıkıp bırakıyo yeni yeni şeyler çıktı tam iki saattir uyutmaya çalışıyorum ya

Benim doktorum artık aylık 500 gram alması yeterli dedi

Seninki de yapıyo mu öyle senin bebeni çok merak ediyorum
Bide uyurken falan hhuzursuzlandıgında elini tutuyorum oda tutuyo sıkıca bide tut bırak olayını cok yapıyo. Bende forsattan istifade dün bu hayvanların tüyünü yapıştırdıkları kitaplar car ya hemen onu elletmeye calıstım

O ne kız bilemedimBi tane uyku arkadaşı var elim yerine onu tutturmaya çalıştım gözü kapalı itti onu yine elimi buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…