2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Herkese Merhabalar, öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun , sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Benim Sat 20.12.2023
22.01.2024 kesemizi gördük, doktorum izin de olduğu için devlet hastanesine gittim 5 haftalık olduğunu söyledi ve embriyoyu göremedik , sizler ne zaman embriyoyu gördünüz ?

Ben 6 haftalıkken gördüm canım

Bende de pıt pıt oluyor canım ama midemde değil alt kasığımda bende oraya giden damarlardan hissediyorum diye düşünmüştüm

Kızlar günaydın benim sabh yine lekelenmem olmuş aranızda da var mı hayla yaşayan progesteron hap ve iğne de kullanıyorum

Kızlar eski çalıştığım yerden 1 koli bebek eşyası almıştım hepsi unisex beyaz badiler düz tulumlar gibi şimdide hazır çalışıyorken tarak, tırnak makası, biberon vs. yavaştan başlayayım diyorum biliyorum henüz çok erken ama mağlum zamlar Eylüle fiyatlar uçar. Siz hiç aldınız mı bişeyler naptınız

Kızlar günaydın benim sabh yine lekelenmem olmuş aranızda da var mı hayla yaşayan progesteron hap ve iğne de kullanıyorum
Kuzum benim hiç olmadı ama doktorum sordu olmadı dedim olursa whatsaptan yaz bana mutlaka dedi önemsiyor baya bu konuyu ama rengi nasıl önemli olan o diye biliyorum

Bende de pıt pıt oluyor canım ama midemde değil alt kasığımda bende oraya giden damarlardan hissediyorum diye düşünmüştüm
Ya ben çok fena kabız oldum kızlar ıkınamıyorumda sabah işe gitmeden önce mahvoldum resmen varmı bi çözümünüz

Bende tekstil firmasından yabancı markalara tasarladıgımız battaniye mama önlüğü eldiven bebek bornozu bebek kıyafetleri aldım etiketli sıfır ürün unisex şimdilik onlar var

Ya ben çok korkuyorum. 8+5 im şuan. 5. Ay geçmeden hicbisi almayı dusunmuyorum.

Canım kuru kayısı al onu kaynat suyunu iç tanelerini ye çok iyi geldi bana. En kotu ihtimal doktorum Dulcosoft verdi doktoruna yaz oda ilaç verir

Bende bı kaç emzik biberon battaniye bı kaç parça kıyafet almıştım annemde ceket fln işlemiş yelek fln kız içinde erkek için de kvde de yastık bebek yorganı yapmış daha hamile değilken bence ufaktan alınmalı herşey ilk olunca zaten ihtiyaç daha çok oluyor

Ya ben çok fena kabız oldum kızlar ıkınamıyorumda sabah işe gitmeden önce mahvoldum resmen varmı bi çözümünüz
Açlık otu kabızlığa çok iyi de hamileler içebilir mi bı araştır istersen ise yarıyor sabahları aç karnına zeytinyağı da icebilirsin o da işe yarar

Gecen haftalarda bime bebek yorganı yastığı gelmişti fiyatı çok iyiydi aldım onlardan malum ekonomi benim 2 çocuğum daha var erkek olursa bu da gerek kalmayacak abilerinden kalanlar var sadece hastane çıkışı alır kapatırım sezonu bebek arabası elektrikli beşik var alırsam park beşik tarzı birşey alırım şimdi tırnak makası vs bakım ürünleri alırım en sona bezi vs bırakırım diye düşünüyorum

Bende tekstil firmasından yabancı markalara tasarladıgımız battaniye mama önlüğü eldiven bebek bornozu bebek kıyafetleri aldım etiketli sıfır ürün unisex şimdilik onlar var
Ay benim bide çok beğendiğim kız elbiseleri var kelebek kostümü falan dayanamayıp almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…