- 16 Kasım 2023
- 5
- 4
- 31
Ben 6 haftalıkken gördüm canımHerkese Merhabalar, öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun , sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Benim Sat 20.12.2023
22.01.2024 kesemizi gördük, doktorum izin de olduğu için devlet hastanesine gittim 5 haftalık olduğunu söyledi ve embriyoyu göremedik , sizler ne zaman embriyoyu gördünüz ?
Bende de pıt pıt oluyor canım ama midemde değil alt kasığımda bende oraya giden damarlardan hissediyorum diye düşünmüştümEvet canım gayet normalmiş ara ara böyle ağrılar sancılar olabiliyormuş valla bazen banada oluyor düz uzandıgımda sırtım batıyor nerdeyse iş yerinde de yoruluyorum tabi ister istemez ne kadar dikkat etsem de bide sanki karnınızda pıt pıt bişeyler hissettiginiz oluyor mu uzandıgımda kıpırdamazken hissediyorum heralde midemdir yani
Kuzum sen hamileliğini hangi tarihte kaç betayla öğrendinBen 6 haftalıkken gördüm canım
Kuzum benim hiç olmadı ama doktorum sordu olmadı dedim olursa whatsaptan yaz bana mutlaka dedi önemsiyor baya bu konuyu ama rengi nasıl önemli olan o diye biliyorumKızlar günaydın benim sabh yine lekelenmem olmuş aranızda da var mı hayla yaşayan progesteron hap ve iğne de kullanıyorum
Ya ben çok fena kabız oldum kızlar ıkınamıyorumda sabah işe gitmeden önce mahvoldum resmen varmı bi çözümünüzBende de pıt pıt oluyor canım ama midemde değil alt kasığımda bende oraya giden damarlardan hissediyorum diye düşünmüştüm
30 aralıkta 48le ögrendim 2 gün sonra 112ye çıktı 15 gün sonra doktor kontrolüm olduKuzum sen hamileliğini hangi tarihte kaç betayla öğrendin
Bende tekstil firmasından yabancı markalara tasarladıgımız battaniye mama önlüğü eldiven bebek bornozu bebek kıyafetleri aldım etiketli sıfır ürün unisex şimdilik onlar varKızlar eski çalıştığım yerden 1 koli bebek eşyası almıştım hepsi unisex beyaz badiler düz tulumlar gibi şimdide hazır çalışıyorken tarak, tırnak makası, biberon vs. yavaştan başlayayım diyorumbiliyorum henüz çok erken ama mağlum zamlar Eylüle fiyatlar uçar. Siz hiç aldınız mı bişeyler naptınız
Kahverengi lekenme şeklinde oldu sadece bnde şimdi yazayım bari doktoruma watsaptanKuzum benim hiç olmadı ama doktorum sordu olmadı dedim olursa whatsaptan yaz bana mutlaka dedi önemsiyor baya bu konuyu ama rengi nasıl önemli olan o diye biliyorum
Ikınma sakın canım ılık su iç iyi geliyor bir kaç saat ince rahatlatıyorYa ben çok fena kabız oldum kızlar ıkınamıyorumda sabah işe gitmeden önce mahvoldum resmen varmı bi çözümünüz
Ya ben çok korkuyorum. 8+5 im şuan. 5. Ay geçmeden hicbisi almayı dusunmuyorum.Kızlar eski çalıştığım yerden 1 koli bebek eşyası almıştım hepsi unisex beyaz badiler düz tulumlar gibi şimdide hazır çalışıyorken tarak, tırnak makası, biberon vs. yavaştan başlayayım diyorumbiliyorum henüz çok erken ama mağlum zamlar Eylüle fiyatlar uçar. Siz hiç aldınız mı bişeyler naptınız
Teşekkür ederimBen 6 haftalıkken gördüm canım
Bende bı kaç emzik biberon battaniye bı kaç parça kıyafet almıştım annemde ceket fln işlemiş yelek fln kız içinde erkek için de kvde de yastık bebek yorganı yapmış daha hamile değilken bence ufaktan alınmalı herşey ilk olunca zaten ihtiyaç daha çok oluyorKızlar eski çalıştığım yerden 1 koli bebek eşyası almıştım hepsi unisex beyaz badiler düz tulumlar gibi şimdide hazır çalışıyorken tarak, tırnak makası, biberon vs. yavaştan başlayayım diyorumbiliyorum henüz çok erken ama mağlum zamlar Eylüle fiyatlar uçar. Siz hiç aldınız mı bişeyler naptınız
Açlık otu kabızlığa çok iyi de hamileler içebilir mi bı araştır istersen ise yarıyor sabahları aç karnına zeytinyağı da icebilirsin o da işe yararYa ben çok fena kabız oldum kızlar ıkınamıyorumda sabah işe gitmeden önce mahvoldum resmen varmı bi çözümünüz
1-2 kayısı haşlayıp ye canımYa ben çok fena kabız oldum kızlar ıkınamıyorumda sabah işe gitmeden önce mahvoldum resmen varmı bi çözümünüz
Ay benim bide çok beğendiğim kız elbiseleri var kelebek kostümü falan dayanamayıp almışımBende tekstil firmasından yabancı markalara tasarladıgımız battaniye mama önlüğü eldiven bebek bornozu bebek kıyafetleri aldım etiketli sıfır ürün unisex şimdilik onlar var