2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bende bı kaç emzik biberon battaniye bı kaç parça kıyafet almıştım annemde ceket fln işlemiş yelek fln kız içinde erkek için de kvde de yastık bebek yorganı yapmış daha hamile değilken bence ufaktan alınmalı herşey ilk olunca zaten ihtiyaç daha çok oluyor
Aynen canım ne güzel annen kayınvaliden de düşünmüşler 😍

Evet kötü düşünüp kötüyü çağırmak da istemiyorum bı şey olmicak inşallah kucağımıza alicaz sağlıkla
Amin canım kötüyü düşünmek için hiç sebebimiz yok zaten inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz ve aldıklarımız hep zorunlu ihtiyaç bugün almasak yarın alıcaz mecbur

Kızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?

Kızlar hepimizin yakinda 2 li tarama zamanımız gelecek. Nipt yaptirmayi dusunen var mi ? Bir de ben özele gidiyorum ama dogum paketi falan almadım. Devlet hastanesi 2 li tarama yapiyor degil mi dogru haftada muayeneye gidince ?
Haftası gelince yönlendiriyorlar canım devlette de 2 li tarama için

Kızlar eski çalıştığım yerden 1 koli bebek eşyası almıştım hepsi unisex beyaz badiler düz tulumlar gibi şimdide hazır çalışıyorken tarak, tırnak makası, biberon vs. yavaştan başlayayım diyorum 🙈 biliyorum henüz çok erken ama mağlum zamlar Eylüle fiyatlar uçar. Siz hiç aldınız mı bişeyler naptınız 😍
Ebebekte 2. Üsüne %60 indirim vardı biz bebek arabasıyla park yatağı aldık müdür tanıdık şubatta tekrar zam gelecek demiş 😑

En pahalı şeyleri indirimde hemen almak daha mantıklı aslında koyacak yer bulursan
Bebek arabası var canım görümcem ve ablam kullanmadı bana verecekler hangisini beğenirsem ama yatak konusunu bilemiyorum evim küçük çocuğun odası olamayacak yatak odasına park yatak mı yoksa tahta beşik mi alsam bilemedim

Gecen haftalarda bime bebek yorganı yastığı gelmişti fiyatı çok iyiydi aldım onlardan malum ekonomi benim 2 çocuğum daha var erkek olursa bu da gerek kalmayacak abilerinden kalanlar var sadece hastane çıkışı alır kapatırım sezonu :KK76: bebek arabası elektrikli beşik var alırsam park beşik tarzı birşey alırım şimdi tırnak makası vs bakım ürünleri alırım en sona bezi vs bırakırım diye düşünüyorum
Park beşik joie illusion aldım é bebek indiriminden aşırı şık ve kullanışlı tavsiye ederim.yğzd 60 indirim ile aldım geçen hafta

X