- 31 Aralık 2023
- 549
- 457
- 29
Maalesef ne yaparsan yap geçmiyor sadece azalıyor canım. 4.ayda bitiyor diyorlar biz de bekliyoruzArkadaşlar bu çok gazlı bebeklere bir çözüm yok mu ya bulamadı mı tıp dünyası. Karşılıklı ağlıyoruz oğlumla ama o beni bastırıyor çığlık çığlığa. Ne gece ne gündüz kesintisiz uykusu hiç yok gece ağlama krizleri coşuyor bir de. 46 günlük olduk bunun bi sonu var mı var diyin lütfenvarsa da çok uzak değildir umarım internette ne gördüysem deniyorum hiçbiri rahatlatmıyor gözünden yaş geliyor ıkınmaktan. Gaz da çıkarıyor yani baya nasıl hala sancısı var anlayamıyorum. Ne kadar daha akıl sağlığımı koruyabilirim bilmiyorum
Ay hiç takma kuzu gayet güzel almış ben de az deyince 500 gram altı sandım. Maşallah sadece anne sütüyle gayet iyi bence. Persentil falan hikaye ya sağlığı yerindeyse sal gitsin kafana takıp sütünü etkileme.Ya ben takmıyodum hiç kendi doktorumuz da iyi dedi hep ama kayınpeder bi doktora götürdü aman neymiş buranın en iyi çocuk doktoruymuş, kadın kilosu az dedi aşırı kafama takıldı zaten zor aşmıştım bu kilo alma mevzusunu yine başa döndüm. Persentile göre en alt seviyedeymiş garip garip mimikler yaptı bi daha gitmicem zaten emziren insana böyle mi davranılır
galiba biz de henüz sonuna gelemedik. grupta herkesin eylül annesi olduğunu varsayarsak... dün gece benim de bebeğim hiç uyumadı. sanırım gazdanmış bugün anladım. bizde işe yarayan tek şey karnına sıcak havlu koyup i love you masajı yapmak. bir süre sonra gevşeyip rahatlıyor. inşallah geçer sizin deArkadaşlar bu çok gazlı bebeklere bir çözüm yok mu ya bulamadı mı tıp dünyası. Karşılıklı ağlıyoruz oğlumla ama o beni bastırıyor çığlık çığlığa. Ne gece ne gündüz kesintisiz uykusu hiç yok gece ağlama krizleri coşuyor bir de. 46 günlük olduk bunun bi sonu var mı var diyin lütfenvarsa da çok uzak değildir umarım internette ne gördüysem deniyorum hiçbiri rahatlatmıyor gözünden yaş geliyor ıkınmaktan. Gaz da çıkarıyor yani baya nasıl hala sancısı var anlayamıyorum. Ne kadar daha akıl sağlığımı koruyabilirim bilmiyorum
benimki çıkaramıyorBide geceleri sürekli uykulu halde oldugu için gaz çıkartamıyorum çok çabalıyorum ama çıkmıyor gaz o yüzdende gündüze göre daha sık uyanıyor uzun uyumuyor bu bebişler uyurken gaz çıkaramıyor mu
Evet benimkide öyle alttan çıkıyor ama üstten çıkmıyor o yüzden saat başı uyanıyor gündüz 3 saat uyuyan çocuk ben gaz çıkartamadıgı için öyle oldugunu düşünüyorum sizinkide çok sık uyanıyor mu geceleribenimki çıkaramıyorçok uğraştım ama olmadı. alttan çıkardığı oldu arada ama üstten hiç çıkardığını görmedim. bu yüzden gece emerken uyandırmasam bile gaz çıkarırken uyandırıyorum
bazı doktorlar sayılara çok takılıyor hamileyken de çok gördük öylelerini hatırlarsın. doktorlar etkiliyor bizi ister istemez ama çok daha fazla doktor 600 gr hatta 500 gr alıyorsa yeterli diyor bu ayda. kadının uyuzluğu tutmuş biraz boşverYa ben takmıyodum hiç kendi doktorumuz da iyi dedi hep ama kayınpeder bi doktora götürdü aman neymiş buranın en iyi çocuk doktoruymuş, kadın kilosu az dedi aşırı kafama takıldı zaten zor aşmıştım bu kilo alma mevzusunu yine başa döndüm. Persentile göre en alt seviyedeymiş garip garip mimikler yaptı bi daha gitmicem zaten emziren insana böyle mi davranılır
benimki uyanıyor ama reflüsü de var. hangisi sebep oluyor tam bilmiyorum. kusunca da uyanıyor. bizde uyanma sebebi bolEvet benimkide öyle alttan çıkıyor ama üstten çıkmıyor o yüzden saat başı uyanıyor gündüz 3 saat uyuyan çocuk ben gaz çıkartamadıgı için öyle oldugunu düşünüyorum sizinkide çok sık uyanıyor mu geceleri
Benimkide bundan 1 hafta önce hiç uyumuyordu uykuya dalamıyordu ama bu aralar maşallah diyeyim sıkta uyansa en azından uyuyorbenimki uyanıyor ama reflüsü de var. hangisi sebep oluyor tam bilmiyorum. kusunca da uyanıyor. bizde uyanma sebebi bolsürekli değişiyor ya valla. dün gece ağlayarak buraya yazıyordum bu gece uyuyor gibi bakalım beni neler bekliyor
Ama ben gaz çıkmamasınında etkisi oldıgunu düşünüyorum uykuya ama yarım saat ugraştıgım bile oldu yok bebek uyurken üstten gaz çıkaramıyorumbenimki uyanıyor ama reflüsü de var. hangisi sebep oluyor tam bilmiyorum. kusunca da uyanıyor. bizde uyanma sebebi bolsürekli değişiyor ya valla. dün gece ağlayarak buraya yazıyordum bu gece uyuyor gibi bakalım beni neler bekliyor
HayırSf ile burnunu yıkayıp aspiratorler çekerken diğer burun deliğini kapatıyor musunuz kızlar?
kızlar biliyorum çok konuşuldu ama şimdi bulmakta zorlanıyorum. manuel sallanan ana kucağı alıcam. çok da pahalı olmayan ve memnun kaldığınız ne var? bana linkler misinizbu zamana kadar almadım çok kullanamam die ama 1 ay da kullansam alıcam ya. slingle filan taşıyamıyorum artık
Gaz yüzünden uyanıyor, ıkınıp zorlanıp yapıp tekrar sızdığı oluyor. Bazen yapamayıp ağlıyor uyanıyor. Zor gaz olayıBide geceleri sürekli uykulu halde oldugu için gaz çıkartamıyorum çok çabalıyorum ama çıkmıyor gaz o yüzdende gündüze göre daha sık uyanıyor uzun uyumuyor bu bebişler uyurken gaz çıkaramıyor mu
Daha ucuza aldık. Sanırım trendyolda böyle pahalı. Ebebekten almıştık. Titreşimi var. Büyük pille çalışıyor. Okyanus sesi ve birkaç müziği de. Manuel sallıyor. Memnunuz. 10 dak kaldığı oluyorJoie Dreamer Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Joie Dreamer Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl